Orangegraphics Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Witam, kilka wizualek które ostatnimi czasy wykonałem w robocie, jedne lepsze, jedne gorsze, z powodu terminów nie wszystko dało radę dopracować, pozdro:) projekt: hokus-pokus.net.pl wykonanie: orangegraphics.pl Edit: Zmieniłem nazwę wątku :D pozdro Mirach i lukasz1330 Edytowane 29 Listopad 2011 przez Orangegraphics
lukasz1330 Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Jak dla mnie kolorki troche płaskie, ale za to palene i światło super :) Chociaż i tak z tego wszystkiego nazwa wątku jest najciekawsza :D Edytowane 29 Listopad 2011 przez lukasz1330
mirach Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Jak przeczytalem temat to spodziewalem sie jakis wizek medycznych :D Wizki fajne, projekty mnie kompletnie odstraszają, ale ja jestem nie-dzieciaty wiec nie moj target ;)
żółty Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Bardzo fajne prace, niektóre podciągnąłbym lekko krzywymi bo wyszły trochę blado ale tak to bardzo pro :] Panele samoróbki czy jakiś arroway ?
Camel Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Ogólnie fajnie tylko leciutko blado. A masz AO? Może przydać się taki na 1 metr :)
Orangegraphics Napisano 28 Listopad 2011 Autor Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Dzięki za opinie. co do kolorów to z nimi zawsze różnie bywa, na różnych monitorach różnie wyjdzie, zwykłem nie szaleć z kontrastem aby odbiorcy-nie graficy często oglądający je na laptopach z ogromnym kontrastem nie mieli czarno-białej plamy co do tekstu podłóg to dostarczone materiały przez klienta, przezemnie przerobione na seamlessowe i dobrej jakości tex pozdrawiam Edytowane 29 Listopad 2011 przez Orangegraphics
Georgas Napisano 28 Listopad 2011 Napisano 28 Listopad 2011 Jak rozumiem sam te wnętrza aranżowałeś ?
Orangegraphics Napisano 29 Listopad 2011 Autor Napisano 29 Listopad 2011 Georgas: projekt jest nie mój, ja tylko odpowiadałem za wykonanie wiz jeszcze trzy z których jestem trochę mniej
Gość Chrupek3D Napisano 29 Listopad 2011 Napisano 29 Listopad 2011 a czym liczyłeś, bo mi to wygląda na InteriCAD ;)
Orangegraphics Napisano 29 Listopad 2011 Autor Napisano 29 Listopad 2011 Nie rozumiem Chrupek, dlaczego InteriCaD? zestaw standard 3ds+vray
Lucek Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 Chodzi o intelliCAD czy to jakiś program, którego nie znam o podobnej nazwie? Co do wizek to design przyprawia mnie o mdłości a maniera renderingu prawie-bezcieniowego choć doskonała do katalogów dla dzieci mi nie podchodzi. Nie zmienia to faktu że solidna robota i wykonanie. Jest jednak trochę irytujących rzeczy jak świecąca czerwień widoczna w odbiciach FG i nieco nachalne wypełnienie wnętrz światłem. Psuje to cały odbiór ale rozumiem do czego te wizki są przeznaczone i dla siebie do szuflady na pewno byś wiele rzeczy zmienił;) Pozdrawiam!
Gość Chrupek3D Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 mam na myśli InteriCad - i to żadna obelga, po prostu skojarzyło mi sie wizualnie. http://www.intericad.pl/
Marakesz Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 Po 2 dniach w tych pokojach gwarantowane ADHD i biednego skazanego dziecka...strasznie to krzykliwe i nie podoba mi sie. A technicznie sie nie wypowiadam zapewne ok.
turas Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 Ja mam takie pytanko do dywaników, to jest vrayfur czy tylko vraydisplacement ?
Orangegraphics Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Napisano 3 Grudzień 2011 Dywany różnie, ale najcześciej mieszana technika- disp i vrayfur razem
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 Niektóre płaskawe ale sporo dobrych sztuk też widać. Trochę za ostre obrazy. Te z małym blurem lepiej się ogląda. Można było coś do pewnych scen dodać z przodu i dofem się pobawić. Fajne mebelki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi