Orangegraphics Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 (edited) Witam, kilka wizualek które ostatnimi czasy wykonałem w robocie, jedne lepsze, jedne gorsze, z powodu terminów nie wszystko dało radę dopracować, pozdro:) projekt: hokus-pokus.net.pl wykonanie: orangegraphics.pl Edit: Zmieniłem nazwę wątku :D pozdro Mirach i lukasz1330 Edited November 29, 2011 by Orangegraphics Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1330 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 (edited) Jak dla mnie kolorki troche płaskie, ale za to palene i światło super :) Chociaż i tak z tego wszystkiego nazwa wątku jest najciekawsza :D Edited November 29, 2011 by lukasz1330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Jak przeczytalem temat to spodziewalem sie jakis wizek medycznych :D Wizki fajne, projekty mnie kompletnie odstraszają, ale ja jestem nie-dzieciaty wiec nie moj target ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółty Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Bardzo fajne prace, niektóre podciągnąłbym lekko krzywymi bo wyszły trochę blado ale tak to bardzo pro :] Panele samoróbki czy jakiś arroway ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Ogólnie fajnie tylko leciutko blado. A masz AO? Może przydać się taki na 1 metr :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 (edited) Dzięki za opinie. co do kolorów to z nimi zawsze różnie bywa, na różnych monitorach różnie wyjdzie, zwykłem nie szaleć z kontrastem aby odbiorcy-nie graficy często oglądający je na laptopach z ogromnym kontrastem nie mieli czarno-białej plamy co do tekstu podłóg to dostarczone materiały przez klienta, przezemnie przerobione na seamlessowe i dobrej jakości tex pozdrawiam Edited November 29, 2011 by Orangegraphics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgas Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Jak rozumiem sam te wnętrza aranżowałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Georgas: projekt jest nie mój, ja tylko odpowiadałem za wykonanie wiz jeszcze trzy z których jestem trochę mniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chrupek3D Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 a czym liczyłeś, bo mi to wygląda na InteriCAD ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Nie rozumiem Chrupek, dlaczego InteriCaD? zestaw standard 3ds+vray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Chodzi o intelliCAD czy to jakiś program, którego nie znam o podobnej nazwie? Co do wizek to design przyprawia mnie o mdłości a maniera renderingu prawie-bezcieniowego choć doskonała do katalogów dla dzieci mi nie podchodzi. Nie zmienia to faktu że solidna robota i wykonanie. Jest jednak trochę irytujących rzeczy jak świecąca czerwień widoczna w odbiciach FG i nieco nachalne wypełnienie wnętrz światłem. Psuje to cały odbiór ale rozumiem do czego te wizki są przeznaczone i dla siebie do szuflady na pewno byś wiele rzeczy zmienił;) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chrupek3D Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 mam na myśli InteriCad - i to żadna obelga, po prostu skojarzyło mi sie wizualnie. http://www.intericad.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marakesz Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Po 2 dniach w tych pokojach gwarantowane ADHD i biednego skazanego dziecka...strasznie to krzykliwe i nie podoba mi sie. A technicznie sie nie wypowiadam zapewne ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turas Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Ja mam takie pytanko do dywaników, to jest vrayfur czy tylko vraydisplacement ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Dywany różnie, ale najcześciej mieszana technika- disp i vrayfur razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 kolejny pokoik do kolekcji: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tores Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Niektóre płaskawe ale sporo dobrych sztuk też widać. Trochę za ostre obrazy. Te z małym blurem lepiej się ogląda. Można było coś do pewnych scen dodać z przodu i dofem się pobawić. Fajne mebelki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts