Orangegraphics Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Witam, kilka wizualek które ostatnimi czasy wykonałem w robocie, jedne lepsze, jedne gorsze, z powodu terminów nie wszystko dało radę dopracować, pozdro:) projekt: hokus-pokus.net.pl wykonanie: orangegraphics.pl Edit: Zmieniłem nazwę wątku :D pozdro Mirach i lukasz1330 Edytowane 29 Listopad 2011 przez Orangegraphics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Jak dla mnie kolorki troche płaskie, ale za to palene i światło super :) Chociaż i tak z tego wszystkiego nazwa wątku jest najciekawsza :D Edytowane 29 Listopad 2011 przez lukasz1330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Jak przeczytalem temat to spodziewalem sie jakis wizek medycznych :D Wizki fajne, projekty mnie kompletnie odstraszają, ale ja jestem nie-dzieciaty wiec nie moj target ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Bardzo fajne prace, niektóre podciągnąłbym lekko krzywymi bo wyszły trochę blado ale tak to bardzo pro :] Panele samoróbki czy jakiś arroway ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Ogólnie fajnie tylko leciutko blado. A masz AO? Może przydać się taki na 1 metr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Listopad 2011 Autor Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Dzięki za opinie. co do kolorów to z nimi zawsze różnie bywa, na różnych monitorach różnie wyjdzie, zwykłem nie szaleć z kontrastem aby odbiorcy-nie graficy często oglądający je na laptopach z ogromnym kontrastem nie mieli czarno-białej plamy co do tekstu podłóg to dostarczone materiały przez klienta, przezemnie przerobione na seamlessowe i dobrej jakości tex pozdrawiam Edytowane 29 Listopad 2011 przez Orangegraphics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Jak rozumiem sam te wnętrza aranżowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Georgas: projekt jest nie mój, ja tylko odpowiadałem za wykonanie wiz jeszcze trzy z których jestem trochę mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 a czym liczyłeś, bo mi to wygląda na InteriCAD ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Nie rozumiem Chrupek, dlaczego InteriCaD? zestaw standard 3ds+vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Chodzi o intelliCAD czy to jakiś program, którego nie znam o podobnej nazwie? Co do wizek to design przyprawia mnie o mdłości a maniera renderingu prawie-bezcieniowego choć doskonała do katalogów dla dzieci mi nie podchodzi. Nie zmienia to faktu że solidna robota i wykonanie. Jest jednak trochę irytujących rzeczy jak świecąca czerwień widoczna w odbiciach FG i nieco nachalne wypełnienie wnętrz światłem. Psuje to cały odbiór ale rozumiem do czego te wizki są przeznaczone i dla siebie do szuflady na pewno byś wiele rzeczy zmienił;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 mam na myśli InteriCad - i to żadna obelga, po prostu skojarzyło mi sie wizualnie. http://www.intericad.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marakesz Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Po 2 dniach w tych pokojach gwarantowane ADHD i biednego skazanego dziecka...strasznie to krzykliwe i nie podoba mi sie. A technicznie sie nie wypowiadam zapewne ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turas Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Ja mam takie pytanko do dywaników, to jest vrayfur czy tylko vraydisplacement ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2011 Dywany różnie, ale najcześciej mieszana technika- disp i vrayfur razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 kolejny pokoik do kolekcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Niektóre płaskawe ale sporo dobrych sztuk też widać. Trochę za ostre obrazy. Te z małym blurem lepiej się ogląda. Można było coś do pewnych scen dodać z przodu i dofem się pobawić. Fajne mebelki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi