Napisano 28 Listopad 201113 l Hejka, Jak u Was z wydajnością Unwrapa? Mam z tym mega problem bo strasznie mi muli maxa jak tylko wejdę w edycje mapowania, natomiast na usuniecie modyfikatora z obiektu czekam po pare sekund praktycznie nie da sie tego uzywać :(! sp 2 nie pomógł, help please! pionier.
Napisano 28 Listopad 201113 l Ja rownież miałem takie problemy. Dodalem modyfikator i chcąc edytować siatkę musiałem czekać kilka sekund. Pózniej zauważyłem błąd w siatce i chciałem połączyć verty to zanim mi przeszedł do Editable poly to kilka sekund minęło. Po skasowaniu modyfikatora to samo ;) Wysłano z telefonu.
Napisano 28 Listopad 201113 l z tego co wiem to wszystkim tak laguje okno uvw. problem jest szczegolowo opisany na forum autodeska. z tego co pamietam, gdyby naprawili tego laga to popsułoby sie co innego bo to jest jakos "sprzeżone".
Napisano 28 Listopad 201113 l Miałem też ten problem i się okazało że to przez NODa. W opcjach NODa odznaczyłem ochronę w czasie rzeczywistym dla dysków lokalnych i załatwiło to u mnie sprawę.
Napisano 28 Listopad 201113 l Autor z tego co wiem to wszystkim tak laguje okno uvw. problem jest szczegolowo opisany na forum autodeska. z tego co pamietam, gdyby naprawili tego laga to popsułoby sie co innego bo to jest jakos "sprzeżone". jesli to prawda to mega LOL :D @hawrok, dzieki za info - spróbuje tak zrobic, dam znać jutro. dzieki, pionier
Napisano 29 Listopad 201113 l @SamirDuran: nie poradzilem :) przyzwyczailem sie jednakże sprawdze po wyłączeniu noda. Wysłano z telefonu.
Napisano 29 Listopad 201113 l Autor mowa była oczywiście o maxie 2012, przeinstalowałem sp 2 oraz wyłączyłem NOD jak hawrok nakazał i na razie jakby działa :) dzięki i pozdrawiam, pionier
Napisano 29 Listopad 201113 l U mnie działa super, nawet szybciej niż w 2011 i to na laptopie c2d z 2GB RAMu.
Napisano 30 Listopad 201113 l O no to dobrze, że u was też działa. Ja nie mógłbym z takim unwrapem pracować, szczęście że w miarę szybko doszedłem do tego Noda :)