Pionier Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Hejka, Jak u Was z wydajnością Unwrapa? Mam z tym mega problem bo strasznie mi muli maxa jak tylko wejdę w edycje mapowania, natomiast na usuniecie modyfikatora z obiektu czekam po pare sekund praktycznie nie da sie tego uzywać :(! sp 2 nie pomógł, help please! pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Ja rownież miałem takie problemy. Dodalem modyfikator i chcąc edytować siatkę musiałem czekać kilka sekund. Pózniej zauważyłem błąd w siatce i chciałem połączyć verty to zanim mi przeszedł do Editable poly to kilka sekund minęło. Po skasowaniu modyfikatora to samo ;) Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kranz Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 z tego co wiem to wszystkim tak laguje okno uvw. problem jest szczegolowo opisany na forum autodeska. z tego co pamietam, gdyby naprawili tego laga to popsułoby sie co innego bo to jest jakos "sprzeżone". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Miałem też ten problem i się okazało że to przez NODa. W opcjach NODa odznaczyłem ochronę w czasie rzeczywistym dla dysków lokalnych i załatwiło to u mnie sprawę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamirDuran Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Vega, jak sobie z tym poradziłeś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Listopad 2011 Autor Share Napisano 28 Listopad 2011 z tego co wiem to wszystkim tak laguje okno uvw. problem jest szczegolowo opisany na forum autodeska. z tego co pamietam, gdyby naprawili tego laga to popsułoby sie co innego bo to jest jakos "sprzeżone". jesli to prawda to mega LOL :D @hawrok, dzieki za info - spróbuje tak zrobic, dam znać jutro. dzieki, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Czekamy na info.... Mi też muli unwrap i też mam NOD-a:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 w maxie 2010 nic nie muli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 @SamirDuran: nie poradzilem :) przyzwyczailem sie jednakże sprawdze po wyłączeniu noda. Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 U mnie działa normalnie,tak samo jak w poprzednich wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 mowa była oczywiście o maxie 2012, przeinstalowałem sp 2 oraz wyłączyłem NOD jak hawrok nakazał i na razie jakby działa :) dzięki i pozdrawiam, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Orion_ Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 U mnie działa super, nawet szybciej niż w 2011 i to na laptopie c2d z 2GB RAMu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Ja też potwierdzam, że to przez Noda. Hawrok, gratulacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 O no to dobrze, że u was też działa. Ja nie mógłbym z takim unwrapem pracować, szczęście że w miarę szybko doszedłem do tego Noda :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi