Napisano 16 Grudzień 201113 l To i ja spróbuje swoich sił.Zobaczymy czy dam rade się zmieścić w limicieSpluwa z Mass Effecta 2.Póki co tyle: Edytowane 20 Grudzień 201113 l przez fishinthewater
Napisano 18 Grudzień 201113 l Fajny ten koncept, niewiedzialem ze takie fajne gun'y w Mass Effect byly, troszke podobny do tych z District 9, model zapowiada sie świetnie ;)
Napisano 20 Grudzień 201113 l @Smoku, @AkkA dzięki. @tr3buh tak jak @Vega napisał : ) Z HP koniec. Skala mi uciekła w którymś momencie, ale już nie będę poprawiał. Resztę detalu domaluje na normalce. Pzdr.
Napisano 28 Grudzień 201113 l Bardzo fajny modelik się zapowiada. Trzymam kciuki. Pozdrawiam, Cyanide.
Napisano 29 Grudzień 201113 l z tego jednego rzutu, jakas taka dziwna ta siatka twoja :) daj szary model lp i inne ujecia z siatka...
Napisano 29 Grudzień 201113 l no i teraz wyjasnilo sie pare kwestii :) sa miejsca gdzie "ja bym zrobil inaczej" ale to mozesz dostac od kazdego usera tutaj takie uwagi, wiec je sobie odpuszcze :P