Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i skończyłem :), trochę czasu mi to zajęło, jeszcze pod koniec było dużo wątpliwości lecz ucnałem, że praca zostanie właśnie taka.

B25H.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm...jest dobrze, ale nie tak dobze jak się spodziewałem...:(

Szkoda, ża zabrakło Ci cierpliwości, by ładnie go wpadować w te chmurki...

Oceniam na 4+/6

Pozdr

Napisano

do realizmu naprawdę wiele brakuje, a szkoda, bo modelik jest świetny. materiały jednak pozostawiają wiele do życzenia, aha i jaką migawką, to miało w zamyśle być robione, bo zdawało mi się, że śmigła poruszają się szybciej niż to jest na twoim renderku.

Napisano

\"Lepiej pracować nad pracką tydzień dłużej niż oddawać nie do końca dopracowaną\"

tak mi napisal czaku w galerii max3d.pl . I ja Ci musze (niestety) powiedziec to samo. Jezeli juz oceniac w skali szkolnej to daje 3-/6.

Napisano

Lucas zrob mi przyjemnosc i pokaz ta pracke z lekkim dofikiem ale maxowym a nie PSowym plizz bo mysle ze bedzie dobrze spajał model z evoirment ale taki lekki i evoirment troche zbluruj

Napisano

Dziękuję wszystkim za szczerą krytykę :). Praca zostanie już taka, nie mam zamiaru nic zmieniać, maxowy dof odpada, chyba z tydzień by to się renderowało, co do większej ilości maszyn to tak samo - ograniczenia sprzętowe :/.

Napisano

Gdybyś dorobił do tego samolotu kilka akcesoriów modelarskich (klej, wykałaczki, farbki, pędzle, itp.) I wszystko ładnie zakomponował na biurku to mogłoby wyjść bardzo realistycznie:) Bo teraz tak niestety nie wygląda. A model stwarza możliwosć zrobienia dobrej sceny. Mówiąc krótko - nie jest najgorzej, ale mogło być znacznie lepiej.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności