Napisano 11 Lipiec 200420 l No i skończyłem :), trochę czasu mi to zajęło, jeszcze pod koniec było dużo wątpliwości lecz ucnałem, że praca zostanie właśnie taka.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Hmmm...jest dobrze, ale nie tak dobze jak się spodziewałem...:( Szkoda, ża zabrakło Ci cierpliwości, by ładnie go wpadować w te chmurki... Oceniam na 4+/6 Pozdr
Napisano 11 Lipiec 200420 l do realizmu naprawdę wiele brakuje, a szkoda, bo modelik jest świetny. materiały jednak pozostawiają wiele do życzenia, aha i jaką migawką, to miało w zamyśle być robione, bo zdawało mi się, że śmigła poruszają się szybciej niż to jest na twoim renderku.
Napisano 11 Lipiec 200420 l \"Lepiej pracować nad pracką tydzień dłużej niż oddawać nie do końca dopracowaną\" tak mi napisal czaku w galerii max3d.pl . I ja Ci musze (niestety) powiedziec to samo. Jezeli juz oceniac w skali szkolnej to daje 3-/6.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Lucas zrob mi przyjemnosc i pokaz ta pracke z lekkim dofikiem ale maxowym a nie PSowym plizz bo mysle ze bedzie dobrze spajał model z evoirment ale taki lekki i evoirment troche zbluruj
Napisano 11 Lipiec 200420 l ja bym tam z tylu dal jeszcze takich 50 :D.... i moze w nocy? :>... ale i tak jest niezle.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Autor Dziękuję wszystkim za szczerą krytykę :). Praca zostanie już taka, nie mam zamiaru nic zmieniać, maxowy dof odpada, chyba z tydzień by to się renderowało, co do większej ilości maszyn to tak samo - ograniczenia sprzętowe :/.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Gdybyś dorobił do tego samolotu kilka akcesoriów modelarskich (klej, wykałaczki, farbki, pędzle, itp.) I wszystko ładnie zakomponował na biurku to mogłoby wyjść bardzo realistycznie:) Bo teraz tak niestety nie wygląda. A model stwarza możliwosć zrobienia dobrej sceny. Mówiąc krótko - nie jest najgorzej, ale mogło być znacznie lepiej.