adek Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Serwis GameTrailers.com rozpoczął podsumowanie roku 2011 w swoim serwisie. W roku 2011 zobaczyliśmy naprawdę sporo ciekawych filmów pochodzących z gier. Serwis ten wybrał właśnie trailer roku. Jak myślicie, kto został zwycięzcą? Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2163
pim_pon Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Dla mnie to niespodzianka bo oczywistym zwycięzcą był Assasin Creed. Nie mniej jednak gratulacje
adek Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 Myślę, że nie bez znaczenia też było to, że faktycznie ta gra zaistniała, wyróżniła się globalnie właśnie dzięki trailerowi.
blinq Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Mnie akurat werdykt nie zdziwił. Trailer fenomenalny. Gratulacje!
velopl Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Mnie tez werdykt absolutnie nie zdziwil. To jest chyba pierwszy trailer ktory ogladam tak czesto.
mercedesslr Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Ten werdykt udowadnia, że to własnie pomysł, a nie techniczne wykonanie ma zawsze największe znaczenie!
velopl Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Dokladnie ! Jakos kompletnie nie jestem w stanie wyczuc synchro assassin's creed z woodkidem. Woodkida to uwielbiam w tej wersji ;)
Gość gumek Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Sama gra nie urywała moich zwieraczy tak jak to robił trailer. Ale najbardziej cieszy mnie że polskie studio jeszcze bardziej zostanie zauważone po tym trailerze. Pamiętam ile to było szumu dzięki temu trailerowi. Tak trzymać ; )
bartolomeo Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 ha! zdecydowanie zasłużone :) gratulacje i dla Axisa i dla Techlandu :)
giorgione Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Dla mnie zasłużony. Pięknie się na to patrzy a muza po prostu genialna.
Pierzak Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Mialem nadzieje ze nasz Little Caveman wygra, a tu takie cos.
Sroka8888 Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Ja jako fan assassin's creed miałem nadzieje że własnie trailer do revelations wygra ale cieszę się że wygrał trailer do polskiej produkcji.
ABSOLUTUSENS Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Chciałbym jeszcze dodać, że w kategorii "best story" zwyciężył Wiedźmin 2 :) Gratulacje dla CD Projekt RED :) Zresztą nominowany był w wielu kategoriach, co podkreśla jak dobra jest to gra pod wieloma względami. Brawa dla tych którzy ją tworzyli :)
Pierzak Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Wiedzmin pojawia sie tez w kategorii najlepsza grafika. :)
tr3buh Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Wiedzmin byl nominowany w 3 kategoriach: -najlepsza grafika (reszta nominacji: uncharted 3, battlefield 3, gears of war 3, dirt 3, zwyciezył U3) -najlepsza fabuła (ghost trick:phantom detective, l.a. noire, portal 2, uncharted 3, ) -najlepszy RPG (deus ex:human revolution, dragon age 2, skyrim, dark souls, zwyciężyło dark souls) zwyciężył w kategorii najlepsza fabuła, ale pojawi sie jeszcze więcej kategorii na gametrailers m.in najlepsza gra na pc albo game of the year... tak więc trzymam kciuki za wieśka Edytowane 29 Grudzień 2011 przez tr3buh
imprecis Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Wydawało mi się, że lepszego nic od Assasina nie będzie w tym roku, dopiero teraz zobaczyłem trailer Dead Island i jak najbardziej zasłużone zwycięstwo. W swojej kategorii arcydzieło!
Rekomendowane odpowiedzi