guru Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Jest artykuła na fxguid na temat efektow z filmu. http://www.fxguide.com/featured/digital-storytelling-the-girl-with-the-dragon-tattoo/ Jest tez o making-of wejsciówki http://vimeo.com/hd#34699752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Dzięki za link :) Ależ mi się ten film podobał... Same napisy początkowe są warte ceny biletu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Ta początkowa wstawka zachęciła mnie do pójścia na film. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Powiem tak: jak chcecie efektów specjalnych i akcji to lepiej nie idźcie. Jak chcecie zobaczyć świetny film to idźcie koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 o tak scena poczatkowa daje rade (dalem sie nabrac ze to prawdziwi aktorzy graja + CG) klimat film i muza no ale jak ze by inaczej skoro muze skomponowal Trent Reznor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 regnar - ta scena to miazga (!) a nie daje rade. :) Na film sie wybiore :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Wczoraj byłem na tym kinie i film baaaardzo fajny naprawdę polecam! Trent Reznor znów dostanie oskara na muzykę! Pozdrowienia dla fanów NIN! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 no mi muzyka akurat za bardzo nie podeszła ale film naprawdę dobry. Ma dobra fabułę a nie jakieś pitu pitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kots Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 O jasny gwint! Super intro. Trochę z Bondem mi się kojarzy. :) Trzeba skoczyć do kina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Fajnie, bo w intro pojawia sie mnostwo symboli zrozumialych tylko dla tych, ktorzy przeczytali ksiazki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Film świetny a moze nawet lepiej niz świetny Rooney Mara wyjatkowo dobrze zarysowała postać ogólem super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Ruch przy starcie tego płonącego skrzydlatego czegoś całkowicie identyczny jak w trailerze do Deus Exa :) ale ogólnie opening mistrzowski, chyba must watch będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi