Napisano 20 Styczeń 201213 l CGSociety zamieściło wywiad z twórcami gry Bulletstorm (Epic Games oraz People Can Fly). Artykuł został uzupełniony oczywiście w sporą ilość grafik z produkcji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2196
Napisano 20 Styczeń 201213 l Nie no kapitalne. Są tutaj ludzie z PCF? - albo raczej Epic Games Poland (to mnie zmasakrowało:)). Chciałbym się dowiedzieć kto był odpowiedzialny za koncepty postaci i ich późniejsze modele 3d - odwalili kawał genialnej roboty. Grałem w demko Bulletstorma, całkiem przyjemnie mi się grało (pomimo tego że nie lubię fpp na konsoli). Po tym artykule i obadaniu świetnych grafik i modeli zaczynam się zastanawiać nad kupnem pełnej wersji.
Napisano 20 Styczeń 201213 l Dzięki za dobre słowa. Z PCFu kilku na forum uświadczysz. Jeżeli chodzi o twórców, to spis można zobaczyć tutaj http://www.mobygames.com/game/windows/bulletstorm/credits Edytowane 20 Styczeń 201213 l przez kubi
Napisano 20 Styczeń 201213 l Hej ho, przy produkcji pracowalo sporo osob, nie sposob wymienic wszystkich. Jezeli chodzi o postacie, koncepty - Pawel Swiezak, John McCambridge, pewnie chlopaki od enviro rowniez czyli Michal Matczak oraz Maciek wojtala. Modele, textury i szadery postaci - Michal Przybinski aka Kubi z postu wyzej :), Gabriel Wigierski ( postacie/ bronie ), Bartek Bieluszko oraz Kamil Kozlowski ( postacie/ bronie ). Milo ze Bulletstormowe arty sie podobaja, btw mamy kilka otwartych pozycji jakby ktos byl zainteresowany zapraszam na strone. - Kamil http://epicgames.com/careers/
Napisano 20 Styczeń 201213 l Autor Wrzućcie coś do Galerii 3D/2D podobnie jak to było z Dead Island i innymi grami.
Napisano 20 Styczeń 201213 l nom trzeba bedzie zrobic art dump tez mi sie tak wydaje, Charactersy wrzucic, environment itd. omyslimy nad tym :)
Napisano 20 Styczeń 201213 l gra do mnie zupelnie nie trafila, prymitywne postacie, co min "fuck this fuck that",plytka fabula, caly czas epatowanie wulgarnoscia i przemoca( nie mam nic przeciwko przemocy i bluzganiu ale jezeli jest to serwowane umiejetnie i z wyczuciem) Ale graficzka, enviro bylo swietne dlatego popieram pomysl wrzucenia artworkow
Napisano 20 Styczeń 201213 l Autor nom trzeba bedzie zrobic art dump tez mi sie tak wydaje, Charactersy wrzucic, environment itd. omyslimy nad tym :) Trzymamy za słowo i czekamy :)
Napisano 20 Styczeń 201213 l Ty chyba tr3buh w jakiegos innego BS grales bo dla mnie gierka miala jedne z ciekawszych postaci i fabul ze wszystkich fpsow w 2011 roku. Co by nie mowic wciaz je pamientam w przeciwinstwie do reszy militarnej papki w jaka sie zlaly CoDBattelfieldKillzoneRessistace. I tylko szkoda ze tak marketing zawalil i BS2 raczej nie zobaczymy...
Napisano 20 Styczeń 201213 l Dokładnie, jedna z lepszych gier jakie grałem w ubiegłym roku...hmm w sumie to tylko Rage'a mam jeszcze na półce ;p Co nie zmienia faktu że grało się świetnie i pewnie kiedyś jeszcze z raz do niej siądę. Piękne arty, czekam aż coś więcej pokażecie na maksie co by można było powiększyć folder z inspiracjami. pzdr.
Napisano 21 Styczeń 201213 l Czyli są tu nasi przedstawiciele polskiego Epica:) Tak jak mówią poprzednicy, musicie wrzucić tutaj różne prace z Bulletstorma, tylko w większej rozdziałce niż to co na cgsociety:]