SHIZO Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Nielot i znowu Cie tu widze *_* . Nic nie pisze bo nie mam sie do czego przyczepic. Kolejna swietna pracka ;P YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Eheheh ... Powinniscie zatrudnic mnie jako odswiezacza ;). Nielot - co jest ? :D Dawno juz nie bylo zadnych update`ow i wogole. Dawaj cos ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Lt.Knysha--> dam nie dlugo narazie jest problem bo czasu nie mam (pracuje i to ciezko:(:() wiec z czasem krucho ale jak cos zrobie to zarzuce na forum:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Witam!!!! Enzo musi narazie poczekac ( potrzeba dla niego wiecej czasu) dlatego zamieszczam to co zrobilem przed chwila i mam pytanko jak moge zrobic taki material jak na zdjeciu (prosilbym o pokazanie jak cos napisanie) ps. zmieniam temat gdyz mam w tym temacie zrobic 3 samochody Enzo,Murcielago,Daf 75:D:D nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Spoker. Widze, ze wprowadziles male zmiany w znaku ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 ciekawe czy sie doczekam siateczki... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2004 hehehehehehehehe doczekasz sie doczekasz:P:P niedlugo postaram sie dac siateczke i drzwi (nie wiem czy cale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spy Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 ładny model ;-) zycze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Looks amazing !!! Gdzie można dostać szczegółowe blueprinty i inne obrazki o tym cudnym samochodzie ? Jak ktoś ma to mogę zapłacić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2004 bukovsky--> dzieki:D:D blueprinty sa tutaj http://www.smcars.net/forum/index.php (trzeba byc zarejestrowanym) ale nie tylko... ps. nie dlugo cos wrzuce mam juz zroboine swiatlo przednie ale to za malo zeby pokazywac:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 ...a zapłacić możesz mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 I co z tym tematem i z Ferrari Enzo ?? Kiedy będzie jakiś update ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 widzialem enzo na wlasne oczy jak bylem na wakacje we francji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Październik 2004 Autor Share Napisano 15 Październik 2004 narazie nie bedzie update:( enzo narazie zostal odstawiony na polke:):) ale nie dlugo do niego postaram sie wrocic dzieki za wiare...:D:D aha i moze zaczne je robic od nowa i bedzie lepiej.. ale to sie okaze:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 enzo narazie zostal odstawiony na polke:):) pozdro UaU to musisz dużą te półkę mieć na te projekty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Październik 2004 Autor Share Napisano 15 Październik 2004 chveti--> nie to enzo jest male;);) update tzw od nowa zaczolem i chyba jest troszeczke lepiej?? ps. sorki za jakosc rendera tak jakos wyszlo:D:D aha to robilem kilka minut;);););) no moze troche dluzej..nie wnikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 zarzucisz tą siatką ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 dzisiaj albo jutro dam:D:D na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 bardzo częsty błąd jaki widze w autkach :/ tu gdzie zaznaczyłem są kanty a powinno być płynne przejście - mam nadzieję że wiesz jak to zrobić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 javor--> wydaje mi sie ze ten blad co jest na gorze juz mam opanowany:) noi siatka obiecana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Według mnie siatka jest ok ale koło przedniej lampy to namieszałeś. Początek Enzo jest dużo lepszy niż na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Październik 2004 Autor Share Napisano 17 Październik 2004 Hello zamieszczam update aha wazne--> nie patrzecie na szpary miedzy dziwiami itp. i nie mowcie ze sa krzywo bo ich jeszcze nie ruszalem:D:D pozdro edit--> ostatni render-> nie wiem czemu wyszedl tak brzydko jak render robilem bylo dobrze:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 hymmmmm bug?? pozdro model ładny, jak ten przud wyciosałeś w kilka minut to ehh szkoda słów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 to był mój setny post a ja chcialem zeby to bylo cos wyjotkowego... ehh poczekamu to 1000 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 kome - cieszymy się razem z tobą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Ładnie tylko wydaje mi się że obok elementu zaznaczonego przez Kome jest troche okrągło a powinno być bardziej kanciasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 http://www.tutorials3d.com/eng/tut_sheet.asp?tut_id=1 Dlaczego akurat enzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 MalwiX--> dlaczego enzo?? a dlaczego nie:) a tak powaznie kidys go robilem a przydalo by sie go dokonczyc a poza tym jest to bardzo fajny samochod:D:D oo tutorial enzo:):) jesli chodzi o ten blad(powinno byc ostrzej:):)) to poprawie:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 Witam!! Jako ze jest male swieto:):) doszedlem do magicznej granicy 500 postow:):) chcialem go jakos uczcic nie wiem czy mi sie udalo ale dla mnie jest to duze swieto gdyz po wielkich meczarniach nie przespanych nocach tygodniach pracy przeklnstw zwatpiej i Bog wie jeszcze czego zrobilem holerny tyl mojego enzo:):) nie wiecie jaki szczesliwy jestem:P:P wiem ze nie jest ten tyl za ladny ale ja jestem z niego i tak dumny bo nie spodziewalme sie ze mi tak dobrze (czytaj nie najogrzej nie ma az tak duzo bugow) wyjdzie:):) i jeszcze jeden mayl opis tego co zrobilem: zrobilem dach, tyl, klamke wlew paliwa(to kolko) i to wszystko aha wiem ze jest STRASZNIE krzywo nadtym bede wlasnie teraz pracowal co zamierzam zrobic (teraz): -rowki grubosc -wyprostowac go -poprwic bedy jakie zauwaze i jakie wy zauwazycie:) -zrobic szyby i uszczelki i to chyba wszystko co chcialem napisac wiec panowie i panie piszcze co zle co dobrze co zmienic co poprawic ipt. z gory wielkie dzieki!!!! pozdro ps. sorry za jakosc renderow:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 no, nie widzę żadnych błędów może wynika z z jakości rendera ta ziarnistość. To jest naprawdę fajny wóz ale spróbuj go nie spieprzyć :D oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Październik 2004 Autor Share Napisano 25 Październik 2004 no, nie widzę żadnych błędów może wynika z z jakości rendera ta ziarnistość. no to zamiszczam normalne bez ziarnistosci teraz to chyba juz bedzi widac bugii:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Dałes czadu :] Nie podoba mi się dół drzwi. Jest tam troszke nierówno (chodzi mi o przejście). Jak nie będziesz wiedział o co mi chodzi to ci jutro zaznacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 przod zrobiles bardzo ladnie ale chyba za szybko chcialbys go skonczyc bo juz do reszt tak sie nie przykladasz ja do przodu enzo'rka :] widac bledy ale mysle ze sobie z nimi poradzisz :) i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 super :D moze daj siatke to sobie podpatrze technike :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 nielot007 prosze o rendery w 800x600:D tak sie nie da ogladac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 a błędy które pokazywałem dalej są ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 no jawor ma zdecydowanie rację z taką siatka nie załatwisz tego miejsca musisz tam dodać jeszcze troche krawędzi. Po prostu nie ma innej drogi poza tym bardzo ładnie ale takie błędy decyduja poźniej o wrażeniu jakie robi całość. Szczególnie w przypadku samochodu gdy na gładkim lakierze światło i odbicia wydobywaja tego typu bugi doskonale na wierzch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 wow ile postow:):) wszyscy macie racje nie rowno nie rowno i jeszcze raz nie rowno predator--> racja pospieszylem sie zeby wam cos pokazac:):) ale wyprostuje to kryhas--> racja przejscie jest paskudne:(:( kome--> chyba bys nie podpatrzyl tylko bys sie przerazil jakbys ja zobaczyl:D:D skilo--> hehe mialem robic 800x600 ale te 2 ostatnie rendery nie mialy byc zamieszczane ale jaos wyszlo ze zamiescilem a nie chcialo mi sie ich zmniejszac:):) skilo poprawie sie;);) javor-->racja racja moja wina narazie nie tylalem przodu wolame zajac sie tylem:D:D ale na 100% poprawie:D pabulo--> racja musze dodac ale to w swoim czasie.. wiem ze takie bledy decyduja dlatego terazto prostuje i robie rowki (grubosc) i wtedy moze cos wrzuce:):) pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 skilo--> hehe mialem robic 800x600 ale te 2 ostatnie rendery nie mialy byc zamieszczane ale jaos wyszlo ze zamiescilem a nie chcialo mi sie ich zmniejszac:):) skilo poprawie sie;);) looz, tylko ciezko sie oglada, a mniejsze szybciej sie renderuja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 looz, tylko ciezko sie oglada, a mniejsze szybciej sie renderuja :P Heh... 800x600 ciezko sie oglada mowisz? To popatrz na to http://www.subzeuz.nl/3d/F40/F40-35.jpg (rozdzialka ... 3000x2250 ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 chodzi mi o wygodne przegladanie forum, niby mam opere i moge sobie przeskalowac, ale nie chce mi sie :P 3000 x 2250 pikseli:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 moj osobisty rekord to 4094x3072:) wiec 3000x2250 to pryszcz:P:P ps. racja lepiej sie oglada render jak nie trzeba przeijac poprostu wygoda:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 Witam wszystkich po krotkiej przerwie dzisiaj zrobilem lekkie poprawki dalem juz wszedzie grubosc co myslicie?? ps. wiem ze jest jeszcze krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Przy tym czerwonym to chyba force 2-sided nie włączyłeś! :P A poza tym spoko....chociaż przyznaję, że jest miejscami krzywo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Bardzo mi się podoba. Być może dlatego że niejestem zbytnio wtajemniczony w tą tematykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 model WYPASIONY szacuken szkoda ze trzeba tak leb wywracac ale brawo o-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 szkoda ze trzeba tak leb wywracac hehe a myslalem ze dalem fajny widok;);) jak jeszcze go troche popoprawiam to zamieszcze normalne renderki:D:D dzieki kome i wszyscy:) zbuffer--> dopiero zorietowalem sie ze nie wlaczylem2-side jak render sie konczyl wiec juz nie poprawialem:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Gut, gut, sehr gut :). Pracuj dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 chyba znalazlem blad, ale pewien nie jestem, przednia czesc drzwi u gory, widac czarna kropke i nie wiem czy tak ma byc czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi