Napisano 27 Lipiec 200420 l Nielot i znowu Cie tu widze *_* . Nic nie pisze bo nie mam sie do czego przyczepic. Kolejna swietna pracka ;P YO
Napisano 29 Lipiec 200420 l Eheheh ... Powinniscie zatrudnic mnie jako odswiezacza ;). Nielot - co jest ? :D Dawno juz nie bylo zadnych update`ow i wogole. Dawaj cos ! :D
Napisano 29 Lipiec 200420 l Autor Lt.Knysha--> dam nie dlugo narazie jest problem bo czasu nie mam (pracuje i to ciezko:(:() wiec z czasem krucho ale jak cos zrobie to zarzuce na forum:D:D
Napisano 29 Lipiec 200420 l Autor Witam!!!! Enzo musi narazie poczekac ( potrzeba dla niego wiecej czasu) dlatego zamieszczam to co zrobilem przed chwila i mam pytanko jak moge zrobic taki material jak na zdjeciu (prosilbym o pokazanie jak cos napisanie) ps. zmieniam temat gdyz mam w tym temacie zrobic 3 samochody Enzo,Murcielago,Daf 75:D:D nara
Napisano 1 Sierpień 200420 l Autor hehehehehehehehe doczekasz sie doczekasz:P:P niedlugo postaram sie dac siateczke i drzwi (nie wiem czy cale)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Looks amazing !!! Gdzie można dostać szczegółowe blueprinty i inne obrazki o tym cudnym samochodzie ? Jak ktoś ma to mogę zapłacić. Pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200420 l Autor bukovsky--> dzieki:D:D blueprinty sa tutaj http://www.smcars.net/forum/index.php (trzeba byc zarejestrowanym) ale nie tylko... ps. nie dlugo cos wrzuce mam juz zroboine swiatlo przednie ale to za malo zeby pokazywac:P:P
Napisano 15 Październik 200420 l Autor narazie nie bedzie update:( enzo narazie zostal odstawiony na polke:):) ale nie dlugo do niego postaram sie wrocic dzieki za wiare...:D:D aha i moze zaczne je robic od nowa i bedzie lepiej.. ale to sie okaze:P pozdro
Napisano 15 Październik 200420 l enzo narazie zostal odstawiony na polke:):) pozdro UaU to musisz dużą te półkę mieć na te projekty :P
Napisano 15 Październik 200420 l Autor chveti--> nie to enzo jest male;);) update tzw od nowa zaczolem i chyba jest troszeczke lepiej?? ps. sorki za jakosc rendera tak jakos wyszlo:D:D aha to robilem kilka minut;);););) no moze troche dluzej..nie wnikam
Napisano 16 Październik 200420 l bardzo częsty błąd jaki widze w autkach :/ tu gdzie zaznaczyłem są kanty a powinno być płynne przejście - mam nadzieję że wiesz jak to zrobić :]
Napisano 16 Październik 200420 l Autor javor--> wydaje mi sie ze ten blad co jest na gorze juz mam opanowany:) noi siatka obiecana
Napisano 17 Październik 200420 l Według mnie siatka jest ok ale koło przedniej lampy to namieszałeś. Początek Enzo jest dużo lepszy niż na początku.
Napisano 17 Październik 200420 l Autor Hello zamieszczam update aha wazne--> nie patrzecie na szpary miedzy dziwiami itp. i nie mowcie ze sa krzywo bo ich jeszcze nie ruszalem:D:D pozdro edit--> ostatni render-> nie wiem czemu wyszedl tak brzydko jak render robilem bylo dobrze:D:D
Napisano 17 Październik 200420 l hymmmmm bug?? pozdro model ładny, jak ten przud wyciosałeś w kilka minut to ehh szkoda słów :)
Napisano 17 Październik 200420 l to był mój setny post a ja chcialem zeby to bylo cos wyjotkowego... ehh poczekamu to 1000 :D
Napisano 18 Październik 200420 l Ładnie tylko wydaje mi się że obok elementu zaznaczonego przez Kome jest troche okrągło a powinno być bardziej kanciasto.
Napisano 19 Październik 200420 l http://www.tutorials3d.com/eng/tut_sheet.asp?tut_id=1 Dlaczego akurat enzo?
Napisano 19 Październik 200420 l Autor MalwiX--> dlaczego enzo?? a dlaczego nie:) a tak powaznie kidys go robilem a przydalo by sie go dokonczyc a poza tym jest to bardzo fajny samochod:D:D oo tutorial enzo:):) jesli chodzi o ten blad(powinno byc ostrzej:):)) to poprawie:D:D
Napisano 24 Październik 200420 l Autor Witam!! Jako ze jest male swieto:):) doszedlem do magicznej granicy 500 postow:):) chcialem go jakos uczcic nie wiem czy mi sie udalo ale dla mnie jest to duze swieto gdyz po wielkich meczarniach nie przespanych nocach tygodniach pracy przeklnstw zwatpiej i Bog wie jeszcze czego zrobilem holerny tyl mojego enzo:):) nie wiecie jaki szczesliwy jestem:P:P wiem ze nie jest ten tyl za ladny ale ja jestem z niego i tak dumny bo nie spodziewalme sie ze mi tak dobrze (czytaj nie najogrzej nie ma az tak duzo bugow) wyjdzie:):) i jeszcze jeden mayl opis tego co zrobilem: zrobilem dach, tyl, klamke wlew paliwa(to kolko) i to wszystko aha wiem ze jest STRASZNIE krzywo nadtym bede wlasnie teraz pracowal co zamierzam zrobic (teraz): -rowki grubosc -wyprostowac go -poprwic bedy jakie zauwaze i jakie wy zauwazycie:) -zrobic szyby i uszczelki i to chyba wszystko co chcialem napisac wiec panowie i panie piszcze co zle co dobrze co zmienic co poprawic ipt. z gory wielkie dzieki!!!! pozdro ps. sorry za jakosc renderow:):)
Napisano 25 Październik 200420 l no, nie widzę żadnych błędów może wynika z z jakości rendera ta ziarnistość. To jest naprawdę fajny wóz ale spróbuj go nie spieprzyć :D oby tak dalej :)
Napisano 25 Październik 200420 l Autor no, nie widzę żadnych błędów może wynika z z jakości rendera ta ziarnistość. no to zamiszczam normalne bez ziarnistosci teraz to chyba juz bedzi widac bugii:):)
Napisano 25 Październik 200420 l Dałes czadu :] Nie podoba mi się dół drzwi. Jest tam troszke nierówno (chodzi mi o przejście). Jak nie będziesz wiedział o co mi chodzi to ci jutro zaznacze.
Napisano 25 Październik 200420 l przod zrobiles bardzo ladnie ale chyba za szybko chcialbys go skonczyc bo juz do reszt tak sie nie przykladasz ja do przodu enzo'rka :] widac bledy ale mysle ze sobie z nimi poradzisz :) i bedzie ok.
Napisano 26 Październik 200420 l no jawor ma zdecydowanie rację z taką siatka nie załatwisz tego miejsca musisz tam dodać jeszcze troche krawędzi. Po prostu nie ma innej drogi poza tym bardzo ładnie ale takie błędy decyduja poźniej o wrażeniu jakie robi całość. Szczególnie w przypadku samochodu gdy na gładkim lakierze światło i odbicia wydobywaja tego typu bugi doskonale na wierzch
Napisano 26 Październik 200420 l Autor wow ile postow:):) wszyscy macie racje nie rowno nie rowno i jeszcze raz nie rowno predator--> racja pospieszylem sie zeby wam cos pokazac:):) ale wyprostuje to kryhas--> racja przejscie jest paskudne:(:( kome--> chyba bys nie podpatrzyl tylko bys sie przerazil jakbys ja zobaczyl:D:D skilo--> hehe mialem robic 800x600 ale te 2 ostatnie rendery nie mialy byc zamieszczane ale jaos wyszlo ze zamiescilem a nie chcialo mi sie ich zmniejszac:):) skilo poprawie sie;);) javor-->racja racja moja wina narazie nie tylalem przodu wolame zajac sie tylem:D:D ale na 100% poprawie:D pabulo--> racja musze dodac ale to w swoim czasie.. wiem ze takie bledy decyduja dlatego terazto prostuje i robie rowki (grubosc) i wtedy moze cos wrzuce:):) pozdro dla wszystkich
Napisano 26 Październik 200420 l skilo--> hehe mialem robic 800x600 ale te 2 ostatnie rendery nie mialy byc zamieszczane ale jaos wyszlo ze zamiescilem a nie chcialo mi sie ich zmniejszac:):) skilo poprawie sie;);) looz, tylko ciezko sie oglada, a mniejsze szybciej sie renderuja :P
Napisano 26 Październik 200420 l looz, tylko ciezko sie oglada, a mniejsze szybciej sie renderuja :P Heh... 800x600 ciezko sie oglada mowisz? To popatrz na to http://www.subzeuz.nl/3d/F40/F40-35.jpg (rozdzialka ... 3000x2250 ;))
Napisano 26 Październik 200420 l chodzi mi o wygodne przegladanie forum, niby mam opere i moge sobie przeskalowac, ale nie chce mi sie :P 3000 x 2250 pikseli:p
Napisano 26 Październik 200420 l Autor moj osobisty rekord to 4094x3072:) wiec 3000x2250 to pryszcz:P:P ps. racja lepiej sie oglada render jak nie trzeba przeijac poprostu wygoda:D:D pozdro
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Witam wszystkich po krotkiej przerwie dzisiaj zrobilem lekkie poprawki dalem juz wszedzie grubosc co myslicie?? ps. wiem ze jest jeszcze krzywo
Napisano 20 Listopad 200420 l Przy tym czerwonym to chyba force 2-sided nie włączyłeś! :P A poza tym spoko....chociaż przyznaję, że jest miejscami krzywo...
Napisano 20 Listopad 200420 l Bardzo mi się podoba. Być może dlatego że niejestem zbytnio wtajemniczony w tą tematykę.
Napisano 21 Listopad 200420 l model WYPASIONY szacuken szkoda ze trzeba tak leb wywracac ale brawo o-)
Napisano 21 Listopad 200420 l Autor szkoda ze trzeba tak leb wywracac hehe a myslalem ze dalem fajny widok;);) jak jeszcze go troche popoprawiam to zamieszcze normalne renderki:D:D dzieki kome i wszyscy:) zbuffer--> dopiero zorietowalem sie ze nie wlaczylem2-side jak render sie konczyl wiec juz nie poprawialem:):)
Napisano 21 Listopad 200420 l chyba znalazlem blad, ale pewien nie jestem, przednia czesc drzwi u gory, widac czarna kropke i nie wiem czy tak ma byc czy nie