chudy Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 bedziesz robił też komore silnika i sam silnik?? no bo to co jest na zdjęciach to normalnie poezja :] pozdro btw. bardzo fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 chudy--> mam zamiar zrobic komore silnika i sam silnik :) ale co z tego wyjdzie to nie wiem dzieki za zarzucenie fotkami kome i DonVito Corleone noi Bubu za filmiki i picture :) filmy juz zasysam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 ok ostati raz to dotykalem ;) teraz czas zabrac sie za deske pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 ja widzę że kawał dobrego samochodu tu się tworzy :) Powodzenia we wnętrznościach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 dzieki vorek;) a tutaj poczatki kierownicy:D i jak?? ps. to moja pierwsza kierownica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 ta kierownica wygląda jak taka do kompa :] nawet ma kierunki jak w padzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 hehehe chudy :D:D mozliwe ale rzeczywista jest identyczna tylko ma mniej przyciskow:D:D hehehe ale jaja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 kolejny update kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 masz tak wygląda kierownica od enzo bo widze że wchodzisz w szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2005 Autor Share Napisano 12 Maj 2005 mrkrzysiek ja wiem jak wyglada kierownica enzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 http://www.minicarshop.jp/item/enzo12/ -->w sumie to model, ale chyba b. dobrze wykonany i może się przyda ;) Ale nie wiem czy nie masz już tego :P No tak wogóle to uważam, że jak byś kupił sobie taki model to twoje ENZRO zrobione byłoby perfekt :) Ale mam nadzieje (i nie wątpie w to :D), że sobie poradzisz :) Ładna kirownica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2005 Autor Share Napisano 12 Maj 2005 Bubu--> wielkie dzieki tego nie mialem a tutaj jest to co mi potrzeba!!!!! no a taki modelik by sie u mnie w domu przydal bylo by znacznie latwiej:) jeszcze raz dzieki!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 http://www.sportscarforums.com/gallery/browseimages.php?do=browseimages&c=24&page=4 -->tu conieco jeszcze widać :) I bierz się do roboty ;) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2005 Autor Share Napisano 12 Maj 2005 ma ktos moze zdjecie fotela z przodu bo do szczescia wlasnie tego mi brakuje:) albo jakies zdjecia mniej wiecej od przodu:) z gory dzieki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 http://www.msmodels.co.uk/diarys/ferrari%20enzo%20page%201.php -->znowu model, ale tu są sidzienia najbardziej z przodu jakie znalazłem ;) A modelik niczego sobie :) Możenapisz maila do tego kolesia smcars co robił ENZO i zapytaj się może on ma jakieś ciekawe referki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Pytag pewnie myslales ze ja juz na tym forum nie istnieje Ale ja Obserwuje i p-odziwiam twoje osiagniecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 ah widzialem niedawno ta furke w Pradze. niestety szybko przemknela wiec nie udalo sie zdjecia zrobic ale i tak wypasny jest :D nielot007 pracyj pracyj czekamy az skonczysz ten model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 Witam!! dzieki za posty xMark--> troche jeszcze poczekacie:D model ten musi byc pikny ;) no i jak zwykle po dlugiej przeerwie powracam zrobilem (kilka mieisecy temu) fotel ale mi sie on strasznie nie podoba wiec bede go robil od nowa a tutaj jak to sie wszystko razem prezentuje:D ps. jakby ktos mial zdjecie z przodu fotela byl bym wdzieczny:) pozdro edit mam pytanie jak zrobic aby te swiatlo tak sie swiecilo (chodzi o ten niebieski punkt) http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=265809&highlight=enzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 ja nie mam pojecia jak to zrobic ...ale wiem jedno...projekt jest przedni ...z testurkami i scenka bedzie niesamowicie...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 nie no elegancja francja :) jeszcze tylko go fanie wyrenderuj i bydzie gitesss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 kurde zniknal gdzies moj post :| wiec wysle jeszcze raz zaznaczylem Ci tu bledy Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba-->taaaa tylko powiedz teraz co tam pisze:) lusterka sa dobre:) o co chodzi z tymi wlotami i to na samym poczatku?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 nielot007 tampisze cytuje "Lusterka jakieś dziwne" "zbyt kawadratowo" a od siebie dodam, że mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 no podobac swoją drogą :) tez mi sie podoba 1. tam zaznaczone na zderzaku to masz taką ostrą linie jak żyletka a im blizej srodka ma byc linia coraz szersza 2. wyloty na masce wiadomo .. zupelnie nie takie jak byc powinny reszte rozszyfrowal mr.krzysiek :) :) aha bym zapomnial ... lusterka masz za dlugie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 2. wyloty na masce wiadomo .. zupelnie nie takie jak byc powinny chyba sie mylisz:D:D one tak powinny wygladac:)(mniej wiecej) a pokaz jakies zdjecie ktore pokazuje ze inaczej:D edit: lusterka nie moga byc (nie sa) za dlugie gdzy byly robione wedlug printow pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 wg mnie lusterka są na pewno dobre, a co do wlotów to zobaczymy - poczekamy na zdjęcie, model super, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 http://www.atspeedimages.com/pebble_2004/concorso_italiano/ferrari_enzo/ferrari_enzo_red_2.jpg tutaj masz lustrka i przypatrz sie wlotom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba - O ja cie sune co za cacucho :) Popraw bledy i bedzie piekny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 wloty sa dobr parze na nie od pazdziernika:D i takie sa pokaz jakies zdjecie:) a lusterak musza byc dobre bo robilem wedlug printow:) drab link nie dziala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 printy klamią patrz na zdjecia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba--> pokaz jakes zdjecie odnosnie tych wlotow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 tej dokladki tez nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 buahahaha jest;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 heh nie ma :] zaraz zapodam fotki :P edit http://www.autowallpaper.de/Wallpaper/Ferrari/Ferrari_enzo/Bilder/ferrari%20_enzo_002.jpg http://www.wrc-wallpaper.de/wall/Cars/Ferrari%20Enzo%201.jpg tutaj dobrze widac gdzie sie konczy dokladka ktora nie idzie w gore :P :http://tunerlove.turboblog.fr/photos/uncategorized/ferrarienzo0007.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba--> jest!! przeciez wiem ze robilem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 haha nie zrozumielismy sie :D wlasnie tam zrobiles dokladke a nie ma jej byc :D pozdrawiam :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba--> chybas chory:P ma ona byc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Jest dobrze nielot007 :). .:qba:. - ale mu jazde robisz, hehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 nie ma byc tej dokladki :D przejrzyj linki wyzej :P .:qba:. - ale mu jazde robisz, hehe xD to dopiero poczatek :D bede sie czepiac wszystkiego :) taki mam dzisiaj dzien :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba--> no nie ma byc zwracam honor :D ps. qba dawaj dalej!! ps2 ale wloty sa na pewno dobre:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 To tak wloty maja trochę inny kształt tego czegoś pod nosem niema na 100% a lusterka też wyglądają inaczej, zresztą widać to na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 mrkrzyseik--> z tego rysunku widac ze wloty sa dobre(moje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 przyjżyj się dokładnie temu na zdięciu i w twoim modelu zresztą zaznaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 ano niech ci bedzie :P:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 na razie tyle dodatkowych milej roboty :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 wszystko racja oprocz swiatla:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 widzisz jak wyglada swiatlo na zdjeciu ? jest wielkie ze przylega prawie do ścianek a ty masz jakis kurdupelek :) ps. wybacz ze sie czepiam panie Tomaszu :) :) edit: Teraz bedzie pewnie odwet na moim lancerze :D:D:D:D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 edit: Teraz bedzie pewnie odwet na moim lancerze :D:D:D:D :D hehehheheheehh :D:D boj sie boj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 qba czepiasz sie :P nielot bardzo fajnie tymbardziej że nie pogrzebałes tego modelu bo troche to trwało ;) ja już bym nie podchodził ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 hindus-->dzieki:) enoz to ja napewno skoncze moze za rok moze za dwa a moze za miesiac:D nie mam pojecia kiedy ale wiem ze skoncze a tu ponowienie pytania jak zrobic aby te swiatlo tak sie swiecilo (chodzi o ten niebieski punkt) http://forums.cgsociety.org/showthr...&highlight=enzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi