FF Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Witam bo dłuugiej przerwie, inżynier obroniony, można coś porobić oto co zacząłem dawno dawno temu i nie mogę skończyć. no ale przyszedł czas że trzeba pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]84312[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martix69 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 no już się ładnie prezentuje, będzie na czym oko zawiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Widac wreszcie sie wziales ;) A co tu ma tyle poly ? Opony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 jedna opona ma 90k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 coś tam w tyłu dorobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 pięknie kolego .pięknie.. :) kłaniam się w pas umiejętnościom poly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 No zapowiada się ciekawie, planujesz jakieś renderki w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Luty 2012 Autor Share Napisano 1 Luty 2012 blomd, wiele planuje ale najpierw to chce model zrobić a lekko to to nie idzie, prawie z każdym elementem jest najpierw 15min rozkmininy, szukania zdjęć i patrzenia jak to jest skontrowane. Zaczyna mnie to denerwować, przydało by sie obniżyć troche poziom detalu ale jakoś nie moge sie do tego zmusić;/ troszke do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 I przy tej ilosci masz tyle poly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Kilka drobiazgów dorobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Będzie wyglądać kozacko. Ale niestety...teraz wszyscy już wiedzą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Freedom Fighter bardzo ładnie. :) będzie rig i animacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 floo, nie umiem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 A dasz mi zrobić na Twoim modelu? :D Albo zriggować chociaż mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 7 Luty 2012 Autor Share Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) model wycieraczki do pobrania w .obj 3,5k trisów >>>DOWNLOAD a tak wygląda wycieraczka i jeszcze taki mały up: Edytowane 7 Luty 2012 przez FF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Haha to sobie chłopak porigguje ;) Bardzo ładny model. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 floo, nie umiem:( chętni się znajdą do rigowania i aż się prosi aby pokazać ten szczegół na autku w ruchu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 troche do przodu, materialu za bardzo nie umiem modelowac wiec jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Ale miodnie to wyglda :) zabieram sie tez za modele znow bo ugrzazlem w zleceniach i mieszkaniowce ... jestes prze motywatorem do wziecia sie za robote :) Piekna rzecz :) Keep it up :) (brak polskich znakow - sorry za miedza jestem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Z klimentem byście tworzyli dobry duet. Zajebisty detal. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abuero Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Pięknie, kiedy final? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 Dzieki finał bedzie jak skończe xD nie wiem jeszcze ale mam nadzieje ze szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 To tylko wrażenie, czy nie ma lamp? Wyglądają jak zwykła teksturka. Ale wiem, że to WIP, więc spoko :). Genialny detal i świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Ładnie idzie - H1 pierwszy i najciekawszy z Hummerów, reszta to już takie "zabawki" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 Dzieki, Make My Day, no, na razie tam nic nie ma w srodku ale tekstury tez zadnej nie ma. Taki up, plandeka jest symetryczna, pozniej to troche zmienie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Obłedne attention to details;) szykuje sie wymuskany wyciuckany kawałek odwzorowania rzeczywistosci w wirtualnej postaci;) czy ktoś jeszcze pomyślał o GTA na widok tego hummera?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 GrześDuro - ja pomyslalem:D Skończone wnętrze (trochę uproszczone i oszczędniej z poly) I prace nad zawieszeniem (bedzie pewnie jeszcze bardziej uproszczone niz wnetrze bo juz nie moge patrzeć na ten model:D) Podziękowania dla Bubu bo mi trochę pomógł z tym podwoziem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 @Freedom Fighter dlaczego nie ma spawów na tłumiku? ;) Poproszę więcej ujęć, fajnie się ogląda :) Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 floo, bo podwozie bedzie uproszczone jak pisalem:P i kilka dodatkowych ujeć i siatka:D juz przestaje to ogarniać, żałuje że nigdy nie wyrobiłem sobie zwyczaju uzywania warstw w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Jako można modelować na kolorwej siatce :P Nigdy tego nie zrozumiem :) Bardzo miodzio nawet nie próbuj tego w clayu zostawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Berger powtarzasz sie:P w clayu go nie zostawie (choć to zrobie pierwszy pewnie) ale na cos konkretnego pewnie bede mial czas dopiero w wakacje. nie moge go tak o zostawić bo za duzo pracy w niego włożyłem. a w ogole to jak mozna pracowac na niekolorwej siatce?:P nie widac ktore to osobny obiekt. i sie zlewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Powtarzam się żebyś nie zapomniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Świetny, naprawdę świetny model , nakręciłeć mnie na mojego własnego hummer'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Maj 2012 Autor Share Napisano 4 Maj 2012 Ty tam masz czołg go wymodelowania jeszcze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi