Napisano 30 Styczeń 201213 l Witam bo dłuugiej przerwie, inżynier obroniony, można coś porobić oto co zacząłem dawno dawno temu i nie mogę skończyć. no ale przyszedł czas że trzeba pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]84312[/ATTACH]
Napisano 1 Luty 201213 l Autor blomd, wiele planuje ale najpierw to chce model zrobić a lekko to to nie idzie, prawie z każdym elementem jest najpierw 15min rozkmininy, szukania zdjęć i patrzenia jak to jest skontrowane. Zaczyna mnie to denerwować, przydało by sie obniżyć troche poziom detalu ale jakoś nie moge sie do tego zmusić;/ troszke do przodu
Napisano 7 Luty 201213 l Autor model wycieraczki do pobrania w .obj 3,5k trisów >>>DOWNLOAD a tak wygląda wycieraczka i jeszcze taki mały up: Edytowane 7 Luty 201213 l przez FF
Napisano 7 Luty 201213 l Freedom Fighter napisał: floo, nie umiem:( chętni się znajdą do rigowania i aż się prosi aby pokazać ten szczegół na autku w ruchu. :)
Napisano 12 Luty 201213 l Autor troche do przodu, materialu za bardzo nie umiem modelowac wiec jest jak jest.
Napisano 12 Luty 201213 l Ale miodnie to wyglda :) zabieram sie tez za modele znow bo ugrzazlem w zleceniach i mieszkaniowce ... jestes prze motywatorem do wziecia sie za robote :) Piekna rzecz :) Keep it up :) (brak polskich znakow - sorry za miedza jestem )
Napisano 15 Luty 201213 l Autor Dzieki finał bedzie jak skończe xD nie wiem jeszcze ale mam nadzieje ze szybko.
Napisano 15 Luty 201213 l To tylko wrażenie, czy nie ma lamp? Wyglądają jak zwykła teksturka. Ale wiem, że to WIP, więc spoko :). Genialny detal i świetna robota.
Napisano 24 Luty 201213 l Ładnie idzie - H1 pierwszy i najciekawszy z Hummerów, reszta to już takie "zabawki" .
Napisano 5 Marzec 201213 l Autor Dzieki, Make My Day, no, na razie tam nic nie ma w srodku ale tekstury tez zadnej nie ma. Taki up, plandeka jest symetryczna, pozniej to troche zmienie. Pozdro
Napisano 8 Marzec 201213 l Obłedne attention to details;) szykuje sie wymuskany wyciuckany kawałek odwzorowania rzeczywistosci w wirtualnej postaci;) czy ktoś jeszcze pomyślał o GTA na widok tego hummera?:D
Napisano 2 Maj 201212 l Autor GrześDuro - ja pomyslalem:D Skończone wnętrze (trochę uproszczone i oszczędniej z poly) I prace nad zawieszeniem (bedzie pewnie jeszcze bardziej uproszczone niz wnetrze bo juz nie moge patrzeć na ten model:D) Podziękowania dla Bubu bo mi trochę pomógł z tym podwoziem. Pozdrawiam
Napisano 2 Maj 201212 l @Freedom Fighter dlaczego nie ma spawów na tłumiku? ;) Poproszę więcej ujęć, fajnie się ogląda :) Pozdrawiam,
Napisano 2 Maj 201212 l Autor floo, bo podwozie bedzie uproszczone jak pisalem:P i kilka dodatkowych ujeć i siatka:D juz przestaje to ogarniać, żałuje że nigdy nie wyrobiłem sobie zwyczaju uzywania warstw w maxie.
Napisano 2 Maj 201212 l Jako można modelować na kolorwej siatce :P Nigdy tego nie zrozumiem :) Bardzo miodzio nawet nie próbuj tego w clayu zostawić :P
Napisano 2 Maj 201212 l Autor Berger powtarzasz sie:P w clayu go nie zostawie (choć to zrobie pierwszy pewnie) ale na cos konkretnego pewnie bede mial czas dopiero w wakacje. nie moge go tak o zostawić bo za duzo pracy w niego włożyłem. a w ogole to jak mozna pracowac na niekolorwej siatce?:P nie widac ktore to osobny obiekt. i sie zlewa.
Napisano 4 Maj 201212 l Świetny, naprawdę świetny model , nakręciłeć mnie na mojego własnego hummer'a :)