fishfinger Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 www.promocja.edu.pl stronka we flashu a poza tym co sądzicie o tego rodzaju szkołach?
Gość eax Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 w indexie blad w linijce 19, ogolny design mi sie bardzo podoba...
rowr Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 1.gdzies tu nawet o niej bylo 2.co do stronki jakos za malo na niej informacji choc wykonanie ujdzie choc go nie kumam 2.5, W galeri radzil bym zmienic pracki bo w szkole na scianach widzialem o wiele lepsze 3.co do szkoly jak chcesz zdobyc papierek to wsam raz jak masz oczywiscie kase 4.Indexu mi jeszcze nie przyslali wiec zaczynam sie denerwowac moze wiesz kiedy rozsylaja? 5.I jak o daleko od dworca 2 razy tam bylem i myslalem ze nogi mi odpadna 6.Jesli jestes dyrektorem lub nauczycielem w tej szkole nie zwracaj na mnie uwagi
boner2 Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 ciezko mi uwiezyc ze ludzie po takiej szkole moga nauczyc sie czegos w dziedzinie animacji 3d 2d sam kiedys dawno temu konczylem podobna szkole i jedynie czego sie nauczylem to podstaw programow do dtp.. ale pieniadze ktore na to stracilem moglbym wydac na prywatne lekcje gdzie napewno nauczylbym sie wiecej... tak naprawde jezeli chodzi o 3d to polecam ksiazki, tutoriale, i cierpliowsc tego nie da si e poporstu nauczyc na wykladach 2 razy w tygodniu... jesli chodzi o inne rzeczy np DP. fotografie to moze jest to nienajogrszy wybor...wszystko zalezy od ludzi uczacych w tych szkolach
rowr Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 dlatego napisalem ze jesli zalerzy komus na papierku to szkola wsam raz dla niego .Ja tez watpie ze mnie czegos nowego tam naucza ale papierek bedzie .:D:D:D
boner2 Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 tak z czystej ciekawosci co po tym masz za papierek???
SansSerif Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 tak z czystej ciekawosci co po tym masz za papierek??? komplet faktur/rachunkow/dowodow wplaty? :\
brite Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 ortografii i zasad pisowni tam pewnie nie uczą?
adek Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 design tej strony nie za dobry ... do tego przydalaby sie porzadna optymalizacja! co do samej szkoly - ciezko cos powiedziec, najlepiej spytac kogos kto tam chodzi.
Vorek Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Szkoła jest w porządku :) jestem po pierwszym roku grafiki komputerowej, można się dużo nauczyć jeśli tylko chce się uczyć ;) Sczególnie jeśli ktoś nie zna obsługi programów graficznych to napewno po roku bedzie znał bardzo dobrze :) A jeżeli ktoś zna to też dowie się dużo ciekawych rzeczy :) Ok nie będę robił reklamy bo nie wiem czy to dozwolone na forum :) Pozdrawiam
rowr Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 I to mnie tez lekko zdziwilo ze szkola reklamy nie zrobila sobie reklamy na takim forum jak te gdzie mogla znalezc kilku chetnych ktorzy podejma nauke w tej szkole maslo maslane :D
sly Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 moim zdaniem....- ktoś kto ma chęć... dowiedzieć się czegoś na temat "reklamy" czy "grafiki"... powinien raczej samodzielnie szukać rozwiązań... a nie u ludzi którzy sami decydują czego możesz a czego nie powinieneś sie nauczyć... co złego to nie ja... pozdrawiam
rowr Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Jak juz mowilem niektorzy robia to dla papierka inni by sie zmobilizowac do pracy jescze inni bo sie ludza ze po takiej szkole zrobia pracke na miare "Katedry" :D i zostana mega mastachami grafiki .Co zlego to ja. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi