Aptenodytes Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 (edytowane) Cześć wszystkim, postanowiłam założyć tutaj teczkę, bo potrzebuję kopa w tyłek:) Jest pełno rzeczy, nad którymi muszę popracować, a od długiego czasu nie potrafię się zmobilizować jak należy. Wrzucam parę prac z zeszłego roku plus szkice z końca 2010: Edytowane 17 Luty 2012 przez Aptenodytes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 O szykuję się kolejny wymiatacz ;D super prace i kolory...najbardziej podoba mi się klimat pierwszej pracki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjxenon Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Rzeczywiście takiego pomysłu przedstawienia zwierząt to nie widziałem nawet będąc 4 lata na DA ( pierwszy art + klimat ...Duży plus ) Może nie zajmuję się rysowaniem takich rzeczy , ale wiele widziałem na rysunkach . Powiem Ci że Znasz się na rzeczy i Twoje zwierzęta są bardzo ciekawe , zarówno kreską jak i anatomią . Najbardziej podoba mi się druga i trzecia praca . Druga za oddanie ciepłej toni wody , a trzecia za tą ciekawą rybę ? . Szkice też bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Świetne prace - nie ma się do czego doczepić :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 Dzięki wielkie. Wrzucam jeszcze trochę zeszłoroczniaków, a jak się zbiorę w sobie to przyjdą świeżynki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdbat Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Także potrzebuję kopa w tyłek, więc możemy się wzajemnie motywować ;) Bardzo podobają mi się Twoje prace. Najbardziej kolorki na ostatniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 ołówki fajne ale nad kolorem musisz jeszcze posiedzieć. Fajny feeling takich starych koncept artów w tych kolorowych ołówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Zbieraj się w sobie i rób swieżynki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 17 Luty 2012 Autor Share Napisano 17 Luty 2012 Tygrysy szablastozębne: Gryf (na podstawie sekretarza): Pingwin biurkowy: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Fajne ołówki . Jak dobrze widzę tez rysujesz na chropowatym papierze, mi na nim tez się dobrze babra :D Co do digitalu to jakoś pingwin bardziej mi się podoba jest taki naturalny :D bo przy tym Gryfie coś mi tło nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 wow :) świetne szkice i digital :) gryf przepiękny i te szablozębne tygrysy są świetne w kresce i lekkości szkicu.Podziwiam i będe zaglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 Po prawie roku update. Ogólnie bardzo mało rysuję, więc szału nie ma:) Takie tam ćwiczenia ze zdjęć: Takie tam z biurka: WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ogólnie bardzo mało rysuję, więc szału nie ma:) [/img] Jest, jest! Wszystko oprócz pierwszej (dłonie) i ostatniej robi na mnie bardzo solidne wrażenie, pogratulować! Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 Wszystko mi się podoba , a najbardziej ołówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 10 Luty 2014 Autor Share Napisano 10 Luty 2014 Próba reanimacji teczki... Będzie raczej monotematycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidowicz Napisano 10 Luty 2014 Share Napisano 10 Luty 2014 Może to nie zabrzmi dobrze, ale urzekły mnie zwłaszcza te ostatnie dopiero co ogryzione szczątki. Inwencja własna czy refki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Dwa ostatnie miazga :o Szczególnie krokodyl vs dinozaur :) Pinkne światło & kolor! No i high five za rysowanie dinozaurów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 no w krokodylu widac wreszcie jakies swiatło. Swietlo i barwy to jedyne co mi nie pasuje w Twoich pracach ale jest na co popatrzeć bez watpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 świetne rysunki a krokodyl vs dinozaur to już w ogóle sama klasa, skilla to masz nie ma co i nareszcie ktoś ktoś kto nie rysuje magów, smoków czarodziejek z księżyca czy innych pierdół, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptenodytes Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 dawidowicz - to z fotek. Fakt, zapomniałam wspomnieć :o pumax - dzięki :) olaf - dzięki. Strasznie się męczę z kolorami, ale zawsze jest jakiś tam progres. tr3buh - taką tematykę też ruszam, ale rzadko. Tymczasem... I ćw. z fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolsga Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Piękne te gady i sowa też całkiem całkiem. Strasznie mi się podoba ten z głową w zebrę ;) Z harpię ( bo podejrzewam że to harpia lub jakiś gatunek pokrewny ;) cała część zwierzęca jest super jedynie twarz trochę odstaje i jest gorsza. Po obejrzę teczkę z chęcią =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Świetne grafiki. Ładny warsztat. Duży + za dinozaury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Mi się najbardziej podobają te wcześniejsze: http://rahonavis.w.interii.pl/karcharodontozaurydy.jpg Fajnie wykończone i bardzo czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi