Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim,

postanowiłam założyć tutaj teczkę, bo potrzebuję kopa w tyłek:) Jest pełno rzeczy, nad którymi muszę popracować, a od długiego czasu nie potrafię się zmobilizować jak należy.

Wrzucam parę prac z zeszłego roku plus szkice z końca 2010:

jelen.jpg

oftalmozaury.jpg

deepseadragon.jpg

szkicki.jpg

to_juz_koniec_wrzesnia.jpg

silezaury.jpg

Edytowane przez Aptenodytes

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O szykuję się kolejny wymiatacz ;D super prace i kolory...najbardziej podoba mi się klimat pierwszej pracki;)

Napisano

Rzeczywiście takiego pomysłu przedstawienia zwierząt to nie widziałem nawet będąc 4 lata na DA ( pierwszy art + klimat ...Duży plus )

Może nie zajmuję się rysowaniem takich rzeczy , ale wiele widziałem na rysunkach . Powiem Ci że Znasz się na rzeczy i Twoje zwierzęta są bardzo ciekawe , zarówno kreską jak i anatomią . Najbardziej podoba mi się druga i trzecia praca . Druga za oddanie ciepłej toni wody , a trzecia za tą ciekawą rybę ? . Szkice też bardzo fajne

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie.

Wrzucam jeszcze trochę zeszłoroczniaków, a jak się zbiorę w sobie to przyjdą świeżynki:)

chalicotherium.jpg

klidastes1.jpg

waimanu_2.jpg

Napisano

Także potrzebuję kopa w tyłek, więc możemy się wzajemnie motywować ;)

Bardzo podobają mi się Twoje prace. Najbardziej kolorki na ostatniej!

Napisano

ołówki fajne ale nad kolorem musisz jeszcze posiedzieć.

Fajny feeling takich starych koncept artów w tych kolorowych ołówkach

Napisano

Fajne ołówki . Jak dobrze widzę tez rysujesz na chropowatym papierze, mi na nim tez się dobrze babra :D Co do digitalu to jakoś pingwin bardziej mi się podoba jest taki naturalny :D bo przy tym Gryfie coś mi tło nie pasuje

Napisano

wow :) świetne szkice i digital :) gryf przepiękny i te szablozębne tygrysy są świetne w kresce i lekkości szkicu.Podziwiam i będe zaglądać :)

Napisano
  • Autor

Po prawie roku update. Ogólnie bardzo mało rysuję, więc szału nie ma:)

dlonie.jpg

orlosep.jpg

macrauchenia.jpg

Takie tam ćwiczenia ze zdjęć:

pingwiny.jpg

Takie tam z biurka:

takirandom.jpg

microraptor_and_jeholornis.jpg

micro_progress.jpg

thorny_beast.jpg

avimimus_portentosus.jpg

glyptodontydy.jpg

perm1.jpg

WIP:

wip.jpg

Napisano

Może to nie zabrzmi dobrze, ale urzekły mnie zwłaszcza te ostatnie dopiero co ogryzione szczątki. Inwencja własna czy refki? :)

Napisano

Dwa ostatnie miazga :o Szczególnie krokodyl vs dinozaur :) Pinkne światło & kolor!

No i high five za rysowanie dinozaurów!

Napisano

no w krokodylu widac wreszcie jakies swiatło. Swietlo i barwy to jedyne co mi nie pasuje w Twoich pracach ale jest na co popatrzeć bez watpienia.

Napisano

świetne rysunki a krokodyl vs dinozaur to już w ogóle sama klasa, skilla to masz nie ma co

i nareszcie ktoś ktoś kto nie rysuje magów, smoków czarodziejek z księżyca czy innych pierdół, tak trzymać

Napisano
  • Autor

dawidowicz - to z fotek. Fakt, zapomniałam wspomnieć :o

pumax - dzięki :)

olaf - dzięki. Strasznie się męczę z kolorami, ale zawsze jest jakiś tam progres.

tr3buh - taką tematykę też ruszam, ale rzadko.

Tymczasem...

celofyzyiredondazaur.jpg

nie-ma-rzezni.jpg

nicrosaurus%20copy.jpg

plateozaur.jpg

takistwor.jpg

I ćw. z fotek

sowy.jpg

Napisano

Piękne te gady i sowa też całkiem całkiem. Strasznie mi się podoba ten z głową w zebrę ;) Z harpię ( bo podejrzewam że to harpia lub jakiś gatunek pokrewny ;) cała część zwierzęca jest super jedynie twarz trochę odstaje i jest gorsza. Po obejrzę teczkę z chęcią =)