Napisano 9 Luty 201213 l Cześć wszystkim, postanowiłam założyć tutaj teczkę, bo potrzebuję kopa w tyłek:) Jest pełno rzeczy, nad którymi muszę popracować, a od długiego czasu nie potrafię się zmobilizować jak należy. Wrzucam parę prac z zeszłego roku plus szkice z końca 2010: Edytowane 17 Luty 201213 l przez Aptenodytes
Napisano 9 Luty 201213 l O szykuję się kolejny wymiatacz ;D super prace i kolory...najbardziej podoba mi się klimat pierwszej pracki;)
Napisano 9 Luty 201213 l Rzeczywiście takiego pomysłu przedstawienia zwierząt to nie widziałem nawet będąc 4 lata na DA ( pierwszy art + klimat ...Duży plus ) Może nie zajmuję się rysowaniem takich rzeczy , ale wiele widziałem na rysunkach . Powiem Ci że Znasz się na rzeczy i Twoje zwierzęta są bardzo ciekawe , zarówno kreską jak i anatomią . Najbardziej podoba mi się druga i trzecia praca . Druga za oddanie ciepłej toni wody , a trzecia za tą ciekawą rybę ? . Szkice też bardzo fajne
Napisano 10 Luty 201213 l Autor Dzięki wielkie. Wrzucam jeszcze trochę zeszłoroczniaków, a jak się zbiorę w sobie to przyjdą świeżynki:)
Napisano 11 Luty 201213 l Także potrzebuję kopa w tyłek, więc możemy się wzajemnie motywować ;) Bardzo podobają mi się Twoje prace. Najbardziej kolorki na ostatniej!
Napisano 11 Luty 201213 l ołówki fajne ale nad kolorem musisz jeszcze posiedzieć. Fajny feeling takich starych koncept artów w tych kolorowych ołówkach
Napisano 17 Luty 201213 l Autor Tygrysy szablastozębne: Gryf (na podstawie sekretarza): Pingwin biurkowy:
Napisano 17 Luty 201213 l Fajne ołówki . Jak dobrze widzę tez rysujesz na chropowatym papierze, mi na nim tez się dobrze babra :D Co do digitalu to jakoś pingwin bardziej mi się podoba jest taki naturalny :D bo przy tym Gryfie coś mi tło nie pasuje
Napisano 18 Luty 201213 l wow :) świetne szkice i digital :) gryf przepiękny i te szablozębne tygrysy są świetne w kresce i lekkości szkicu.Podziwiam i będe zaglądać :)
Napisano 19 Styczeń 201312 l Autor Po prawie roku update. Ogólnie bardzo mało rysuję, więc szału nie ma:) Takie tam ćwiczenia ze zdjęć: Takie tam z biurka: WIP:
Napisano 19 Styczeń 201312 l Ogólnie bardzo mało rysuję, więc szału nie ma:) [/img] Jest, jest! Wszystko oprócz pierwszej (dłonie) i ostatniej robi na mnie bardzo solidne wrażenie, pogratulować! Czekam na więcej!
Napisano 10 Luty 201411 l Może to nie zabrzmi dobrze, ale urzekły mnie zwłaszcza te ostatnie dopiero co ogryzione szczątki. Inwencja własna czy refki? :)
Napisano 12 Luty 201411 l Dwa ostatnie miazga :o Szczególnie krokodyl vs dinozaur :) Pinkne światło & kolor! No i high five za rysowanie dinozaurów!
Napisano 12 Luty 201411 l no w krokodylu widac wreszcie jakies swiatło. Swietlo i barwy to jedyne co mi nie pasuje w Twoich pracach ale jest na co popatrzeć bez watpienia.
Napisano 12 Luty 201411 l świetne rysunki a krokodyl vs dinozaur to już w ogóle sama klasa, skilla to masz nie ma co i nareszcie ktoś ktoś kto nie rysuje magów, smoków czarodziejek z księżyca czy innych pierdół, tak trzymać
Napisano 7 Kwiecień 201410 l Autor dawidowicz - to z fotek. Fakt, zapomniałam wspomnieć :o pumax - dzięki :) olaf - dzięki. Strasznie się męczę z kolorami, ale zawsze jest jakiś tam progres. tr3buh - taką tematykę też ruszam, ale rzadko. Tymczasem... I ćw. z fotek
Napisano 7 Kwiecień 201410 l Piękne te gady i sowa też całkiem całkiem. Strasznie mi się podoba ten z głową w zebrę ;) Z harpię ( bo podejrzewam że to harpia lub jakiś gatunek pokrewny ;) cała część zwierzęca jest super jedynie twarz trochę odstaje i jest gorsza. Po obejrzę teczkę z chęcią =)
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Mi się najbardziej podobają te wcześniejsze: http://rahonavis.w.interii.pl/karcharodontozaurydy.jpg Fajnie wykończone i bardzo czytelne.