kengi Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 widac ze nieco pracy Cie to kosztowalo. ladnie wyrenderowane mozna by rzec. tylko dwie rzeczy nieco in minus... perspektywa tego dzioba... cos tam jest nie tak, tak jakby sie nieco ten dziub wykrecil w lewo w stosunku do tego modulu dolnego, nie wiem czy to wina samego ksztaltu czy cieniowania. i tradycyjnie juz kompozycja :P. no i wpolczucia dla kolesia ktory siedzi niemal wewnatrz silnika, chyba ze to baardzo cichy silnik :)
Cpt.Obvious Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 No tak kadłub skopany. Podmieniłem link moze teraz lepiej troszke :) Jakby co ma waciki w uszach ;)
dr Ug Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Calkiem przyjemne i przerazajace zarazem (glowa w silniku) ;) Generalnie chodzi o zle wykreslony w perspektywie kadlub. To te szpary powoduja, ze wydaje sie przekrecony. Jeden obraz wart tysiaca slow, wiec pozwolilem sobie pomanipulowac nim w PSie (+ pare mazniec tu i tam ;) ), hope you don`t mind:
SansSerif Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 o bardzo przyjemne. wszystko super ale podobnie jak przy robocie brakuje wrazenia ruchu. jeszcze taka zupelnie nie istotna uwaga designera amatora: przestrzen pod kadlubem gdze wklada glowe pilot skutecznie ogranicalaby aerodynamike doprowadzajac do duzego podcisnienia, wloty powietrza sa nieproporcjonalnie male w porownaiu z wylotem silnika ;)
sanki Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 hehe Drug bardzo przyjemnie skoslawiles ten samolocik, jakby po drodze mial spotkanie z ziemia i sie troche pogial :)
Gotham Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Drug tylko pokazał (i poprawił) błąd perspektywy w pracy Tigera... No właśnie... Tiger miałeś się postarać :>, a tu nadal widać rozjeżdżającą się perspektywę w każdej pracy... Powoduje to taki nieciekawy posmak... ;) Pozdrawiam,
sanki Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 dyc przeca wiem co chcial Drug pokazac, jeno faktem jest ze sie samolocik przez to pogial
Cpt.Obvious Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Czcionek, ktoś mnie pytał na conceptart jak to ląduje, wole nie myślec jakie wrazenia estetyczne ma pilot ;P Drug thx, kadłub nieudany i to widac, ino moze sie pokusze poprawic :)
LISEK Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 AAAAA spada :)...bardzo fajnie to wyglada. Mogles zrobic ze on leci do gory nogami :)
conraderro Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Co do lądowania, to pewnie ląduje na plecach, silnikiem w dół, hehehe :})
Damian Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 fajnie by wyglądało jakby odwrocic całą sytuacje tak by pilot siedział okrakiem na wypasionym silniku, a nad glową mial ten cały szmelc co na nim teraz siedzi i zamiast strzemion byly by dwa joysticki sterczące z góry, (dokladnie strzemiona (up\down) + joysticki) ustawione pod pewnym kontem tak aby calos przypominala rockersa an harleyu, ale to juz oczywiscie moja wizja pomysłu:):) pracka koslawa czy nie, jak zawsze wypasiona, i juz.
Pawel Lipka Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 tak,to nad jego glowa jest zdecydowanie za ciezkie:) caly obrazek prezentuje sie bardzo interesujaco, aczkolwiek nie ma w nim zycia....wszystko jest takie zdystansowane/sterylne.
Kris_R Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Wygląda trochę jak taka roześmiana gębula latająca :) Widzicie to? nawet brwi ma :) Tiger - pomijając wszelkie niedociągnięcia natury techniczno-funkcjonalnej, to nieźle poszalałeś z wyobrażnią. A to jest duży plus tej pracki... może uznasz że watro nad tym jeszcze chwilkę posiedzieć! Byłoby ekstra
Wert Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 o, było to już wyżej :) no to w takim razie - klimacik jest, ale trochę za cukierkowy. gdyby zachować sterylność a bardziej zróżnicować barwy byłoby fajniej moim zdaniem. np dodać delikatne odbicie ziemi...
sly Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 no no ... możnaby sobie przeziębić pęcherz... jak dla mnie rysunek super... no, moze więcej pracy przy kombinezonie by się przydało... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi