adek Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 (edytowane) Na blogu firmy Platige Image pojawił się materiał wideo przedstawiający kulisy powstawania intra gry "Wiedźmin 2". Przy tej okazji warto również wspomnieć o artykule jaki pojawił się na CGSociety. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2274 Edytowane 4 Marzec 2012 przez Adek
Rotcore Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 bardzo miłe, ale i tak nie pojmuję poszczególnych etapów dojścia do efektu finalnego... dla mnie to jeszcze magia jest... może gdyby pojawił się opis z podanymi screenami kolejnych etapów przygotowania i powstawania... pozdro ;)
rice Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 jeden z najlepszych filmików jakie widziałem. Od animacji przez kolorystyke, muzykę!, całość powala na kolana.
Kulki Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 A ja się zastanawiam czy Adek pisał to na trzeźwo:D
bobrest Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 News wygląda jakby pisał go google translator. :D
adek Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Haha... no macie rację. Właśnie to czytam. Tak to jest wrzucać newsy podczas spotkań rodzinnych na których panuje duży ruch :) (faktycznie za mocne to było. nie wiem jak. chyba kończyłem zdania w myśli nie przelewając ich na "klawiaturę"). Dzięki za zwrócenie uwagi! ps. Trzeźwy byłem i jestem ;)
Adam_Guzowski Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 Animacje widzialem wczesniej,swietna! Mimo iz uwazam ze "making of'y" robi sie po to,aby ludzie mysleli ze wlasnie "tak" sie robi animacji, to making of doskonaly. Gratulacje,kawal swietnej roboty!
Lukx Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 No wreszcie cos pozadnego z Platige po tych tragicznych animacjach dla uni europejskiej i tym dziwactwie dla arabow :)
Leru Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 Adek -> "ps. Trzeźwy byłem i jestem ;)" mocne wyznanie! Tak trzymaj :D
Karakan Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 Piękny przykład jak powinien wyglądać animatik, prawie identyczny z animacją końcową, masakra.
pikok Napisano 7 Marzec 2012 Napisano 7 Marzec 2012 Jeśli animatik jest prawie identyczny z końcową animacją to nie nazwałbym tego sukcesem;) Trololo
ApaczoS Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Krótki wywiad z Łukaszem Sobiszem na temat wykorzystania Thinking Particles w produkcji intra: http://www.cebas.com/index.php?pid=testimonial&tid=81
Rekomendowane odpowiedzi