Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na blogu firmy Platige Image pojawił się materiał wideo przedstawiający kulisy powstawania intra gry "Wiedźmin 2". Przy tej okazji warto również wspomnieć o artykule jaki pojawił się na CGSociety.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2274

Edytowane przez Adek

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo miłe, ale i tak nie pojmuję poszczególnych etapów dojścia do efektu finalnego... dla mnie to jeszcze magia jest... może gdyby pojawił się opis z podanymi screenami kolejnych etapów przygotowania i powstawania... pozdro ;)

Napisano

jeden z najlepszych filmików jakie widziałem. Od animacji przez kolorystyke, muzykę!, całość powala na kolana.

Napisano
  • Autor

Haha... no macie rację. Właśnie to czytam. Tak to jest wrzucać newsy podczas spotkań rodzinnych na których panuje duży ruch :) (faktycznie za mocne to było. nie wiem jak. chyba kończyłem zdania w myśli nie przelewając ich na "klawiaturę"). Dzięki za zwrócenie uwagi!

ps. Trzeźwy byłem i jestem ;)

Napisano

Animacje widzialem wczesniej,swietna! Mimo iz uwazam ze "making of'y" robi sie po to,aby ludzie mysleli ze wlasnie "tak" sie robi animacji, to making of doskonaly.

Gratulacje,kawal swietnej roboty!

Napisano

No wreszcie cos pozadnego z Platige po tych tragicznych animacjach dla uni europejskiej i tym dziwactwie dla arabow :)

Napisano

Adek -> "ps. Trzeźwy byłem i jestem ;)" mocne wyznanie! Tak trzymaj :D

Napisano

Piękny przykład jak powinien wyglądać animatik, prawie identyczny z animacją końcową, masakra.

Napisano

Jeśli animatik jest prawie identyczny z końcową animacją to nie nazwałbym tego sukcesem;) Trololo