Napisano 17 Marzec 201212 l Witam!Na początek dwa szkice wykonane analogowo: ołówek (Jumbo Grip z Faber-Casrell) na papierze, oryginalny format: 14x21 cmKażdy z tych szkiców zajął około od 30 do 40 min Edytowane 28 Marzec 201212 l przez Mariusz Kornatka
Napisano 18 Marzec 201212 l Nooo... Trójeczka super. Ciężko dużo powiedzieć na temat twojego szkicowania, bo jest tego niewiele, no :) Ale w trójce podoba mi się światło i cienie, tylko z noskiem coś niedobrego się dzieje :}
Napisano 20 Marzec 201212 l Fajne szkice :) Z chęcią będę zaglądał. I z ciekawości - co to za logo pod każdą pracką?
Napisano 20 Marzec 201212 l Widze, ze Szkicownik Mariusz żyje własnym życiem. Ostatni mi się podoba najbardziej. Wczesniejsze nieco spiete.
Napisano 20 Marzec 201212 l Popieram Olafa ale pierwsze jest też niczego sobie, mi się jedynie butelka tam nie podoba.
Napisano 20 Marzec 201212 l Autor @Rothbart: To logo dodaję do każdej pracy, która jest szkicem tudzież czymś nieskończonym. Tylko po to żeby odróżniać od czegoś skończonego. @ola-f: Pełna zgoda! :) @Bombadil: Dziękuję, postaram się następnym razem popracować bardziej nad butelkami ;)
Napisano 25 Marzec 201212 l Ten ostatni porteret pomimo kilku dosc smiesznych bledow ( jak np okulary, jedno szklo oraz oprawka zaokraglone wyraznie bardziej, ucho zbyt nisko ) bardzo mi przypadl do gustu, taki troche z charakterem.
Napisano 26 Marzec 201212 l Oooo dlaczego nie kotek na ostatnim, ten słabo paczy ;p Bardzo dobry facet w ostatnim, idę po ołówek xd
Napisano 28 Marzec 201212 l Autor @Pinokio: Miło zainspirować kogoś do powrotu do korzeni :) Tym razem coś cyfrowego.
Napisano 31 Marzec 201212 l ostatnie dwa po prostu extra, można by się przyczepić do paru szczególik ale po co :):) bardzo lubię takie komiksowe ilustracje, dawaj więcej :)