CzAk1 Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 Abraham Lincoln Vampire Hunter doczekał się kilku nowych zapowiedzi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2309
Smoku Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Zapowiada się interesująco, klimat trochę jak w Sherlocku. Dzięki za info nie słyszałem o tym wcześniej
Juzwa Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Nie wiem o co do konca chodzi, ale trailer no1 wymiata, pewnie lepszy niz sam film. Do tego Lincoln jako vampire hunter, wypas :)
Shogun 3D Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Popyt na bzdurę nigdy nie wygaśnie, byle była okraszona dobrymi FXami.
Mortom Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Patrze i jedyny komentarz do tego tworu to 11 sek filmiku z poniżej: BTW a ja głupi myślałem, że sobie ktoś niezłe jaja zrobił z poprzednim trailerem... Ciekawe co dalej? Barack Obama: Rise of Sodom and Gomorrah? ;) soudtrack'a juz by mieli http://vodpod.com/watch/466740-therion-rise-of-sodom-and-gomorrah
tr3buh Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) nie spinajcie sie tak koledzy, to ze dziwaczny pomysl nie znaczy ze film bedzie zly ;] Sam interesuje się historią i jestem ciekawy jak połączą tą fantastykę z faktami historycznymi, jeżeli oprócz tego ze będą wampiry film będzie trzymał się faktów (wojna secesyjna itd.) to może wyjść z tego coś interesującego Edytowane 27 Marzec 2012 przez tr3buh
JacekCichy Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Każdy ma swoje gusta ale mnie osobiście się nie podoba, ot kolejny film w stylu "zmierzch" tylko może trochę bardziej dla dorosłych :)
tr3buh Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 yy? gdzie Ty tu widzisz podobienstwo do zmierzchu bo sa wampiry to od razu zmierzch? mi sie juz predzej skojarzylo z van helsingiem niz z tamtą kiłą
Mortom Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 @tr3buh Ja tam się nie spinam, ale jak film o wampirach ma się trzymać faktów? ;P Amerykanie nie raz udowodnili, że tło historyczne jakiegokolwiek filmu jest traktowane jak masło które można tak cienko posmarować, że nawet go nie poczujesz ;) Ciekawe czy hamburgery będą organizować wycieczki szkolne aby oglądnąć "historyczny" film w ramach nauki przedniotu? ;P No nic najpierw "Abraham Lincoln Vampire Hunter" a potem serial Wastelander Panda - xD śmiesznie się robi na tej scenie filmowej :P
Shogun 3D Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 Czkamy teraz na "Normandy - Alien invasion" i "Transformers 17: JFK true story".
Baggins Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 Panowie, to jest oparte na książce autora, który wcześniej narozrabiał trochę na rynku powieścią "Duma i Uprzedzenie i Zombie". Sprzedało się to tak dobrze, że z niszowej parodii dla internautów urosło do hitu i właśnie wychodzi 3 część. "Abraham" jest oparty na podobnym schemacie i tyle. Ja tam filmy Timura lubię i myślę, że da się to oglądać. Zobaczymy. t.
Rekomendowane odpowiedzi