Jump to content

Nowe zapowiedzi dla Abraham Lincoln Vampire Hunter

CzAk1

Recommended Posts

nie spinajcie sie tak koledzy, to ze dziwaczny pomysl nie znaczy ze film bedzie zly ;]

Sam interesuje się historią i jestem ciekawy jak połączą tą fantastykę z faktami historycznymi, jeżeli oprócz tego ze będą wampiry film będzie trzymał się faktów (wojna secesyjna itd.) to może wyjść z tego coś interesującego

Edited by tr3buh

@tr3buh

Ja tam się nie spinam, ale jak film o wampirach ma się trzymać faktów? ;P Amerykanie nie raz udowodnili, że tło historyczne jakiegokolwiek filmu jest traktowane jak masło które można tak cienko posmarować, że nawet go nie poczujesz ;)

Ciekawe czy hamburgery będą organizować wycieczki szkolne aby oglądnąć "historyczny" film w ramach nauki przedniotu? ;P

No nic najpierw "Abraham Lincoln Vampire Hunter" a potem serial Wastelander Panda -

xD śmiesznie się robi na tej scenie filmowej :P

Panowie, to jest oparte na książce autora, który wcześniej narozrabiał trochę na rynku powieścią "Duma i Uprzedzenie i Zombie". Sprzedało się to tak dobrze, że z niszowej parodii dla internautów urosło do hitu i właśnie wychodzi 3 część. "Abraham" jest oparty na podobnym schemacie i tyle. Ja tam filmy Timura lubię i myślę, że da się to oglądać. Zobaczymy.

t.