Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się interesująco, klimat trochę jak w Sherlocku. Dzięki za info nie słyszałem o tym wcześniej

Napisano

Nie wiem o co do konca chodzi, ale trailer no1 wymiata, pewnie lepszy niz sam film. Do tego Lincoln jako vampire hunter, wypas :)

Napisano

nie spinajcie sie tak koledzy, to ze dziwaczny pomysl nie znaczy ze film bedzie zly ;]

Sam interesuje się historią i jestem ciekawy jak połączą tą fantastykę z faktami historycznymi, jeżeli oprócz tego ze będą wampiry film będzie trzymał się faktów (wojna secesyjna itd.) to może wyjść z tego coś interesującego

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Każdy ma swoje gusta ale mnie osobiście się nie podoba, ot kolejny film w stylu "zmierzch" tylko może trochę bardziej dla dorosłych :)

Napisano

yy? gdzie Ty tu widzisz podobienstwo do zmierzchu

bo sa wampiry to od razu zmierzch? mi sie juz predzej skojarzylo z van helsingiem niz z tamtą kiłą

Napisano

@tr3buh

Ja tam się nie spinam, ale jak film o wampirach ma się trzymać faktów? ;P Amerykanie nie raz udowodnili, że tło historyczne jakiegokolwiek filmu jest traktowane jak masło które można tak cienko posmarować, że nawet go nie poczujesz ;)

Ciekawe czy hamburgery będą organizować wycieczki szkolne aby oglądnąć "historyczny" film w ramach nauki przedniotu? ;P

No nic najpierw "Abraham Lincoln Vampire Hunter" a potem serial Wastelander Panda -

xD śmiesznie się robi na tej scenie filmowej :P

Napisano

Panowie, to jest oparte na książce autora, który wcześniej narozrabiał trochę na rynku powieścią "Duma i Uprzedzenie i Zombie". Sprzedało się to tak dobrze, że z niszowej parodii dla internautów urosło do hitu i właśnie wychodzi 3 część. "Abraham" jest oparty na podobnym schemacie i tyle. Ja tam filmy Timura lubię i myślę, że da się to oglądać. Zobaczymy.

t.