rus3k Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Klip dla arcyciekawego składu Frozen Bird wydanego w tym roku przez oficynę Karrot Kommando. Teledysk jest częścią dłuższej historii, z którą można się zapoznać na stronie zespołu. Miłego odbioru
asblaze Napisano 12 Kwiecień 2012 Napisano 12 Kwiecień 2012 To trywialne co napiszę, ale jakoś nic innego nie przychodzi mi do głowy: Podoba mi się. :)
bartolomeo Napisano 12 Kwiecień 2012 Napisano 12 Kwiecień 2012 widziałem to kilka dni temu :) baaaaardzo fajne.
adek Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 No bardzo dobre. Utrzymane w Twoim stylu. Rozumiem, że to ty, zapomniałem napisać wcześniej, czekałem, aż się znowu pojawić. http://opole.gazeta.pl/opole/1,35085,10894144,Gitarzysta_robi_klipy__I_to_jakie_.html Gratulacje. Wrzucaj swoje produkcje tutaj jeśli znajdziesz chwilę.
Kris_R Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 Fajne?! Mało powiedziane! To jest jednoosobowa realizacja? Sam robiłeś całość od strony wizualnej? CZAD!
rus3k Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Napisano 15 Kwiecień 2012 Dzięki wielkie. @Kris_R - Tym razem też się z nikim nie podzieliłem pracą. Wszystko od rysunków koncepcyjnych, po upload na serwer klienta robiłem sam;] Co do scenariusza, to jest to część historii, którą można znaleźć chyba na stronie zespołu. Miała być knajpa pełna drabów, zespół grający piosenkę, śmiejący się pies, statek, latarnia morska i papuga. Wszystko poza papugą udało mi się wcisnąć do klipu.
walmord Napisano 16 Kwiecień 2012 Napisano 16 Kwiecień 2012 (edytowane) Bardzo fajne, mi przypomina bardzo "Knajpę Morderców" Kazika, która zawsze działała na moją wyobraźnię, pewnie jakby porwać się na teledysk to mogło by wyjść coś koło tego. Edytowane 16 Kwiecień 2012 przez walmord
pikok Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Dobrze się ogląda. Przypomina odrobinę Wilczyńskiego, ale odlegle i to dobrze:) Pozdrawiam
Morbid Karbid Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 suuuper! Szkoda, że takie krótkie :)
wroniec Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Fajne! Aż ciężko uwierzyć, że to jedna osoba wszystko i jeszcze w takim czasie. Myślałeś o jakimś projekcie nieteledyskowym?
WWWoj Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 (edytowane) Świetnie się to ogląda, szacun! edit: Klimat mi się tak spodobał, ze nawet zacząłem sobie słuchać od czasu do czasu tego kawałka dobra promocja hehhe Edytowane 23 Maj 2012 przez WWWoj
Rekomendowane odpowiedzi