Napisano 18 Kwiecień 201212 l Z lekką obawą wrzucam ten temat. Nie wiem czy znajdzie się tu wiele dinozaurów pamiętających czasy salonów arcade, flipperów, 8/16 -bitowych maszyn i pękających sprężyn w joystickach. Spróbować warto, bo tematyka bardzo wdzięczna ;)
Napisano 18 Kwiecień 201212 l To teraz tylko znaleźć 150 minut i zobaczyć się w tym temacie raz jeszcze (już z własnym wkładem) :]
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Edycja 32. - "Automat" To chyba już był podobny temat, chociaż poszedł w inne automaty... Niemniej może być ciekawie! Trzeba wykopać starą Amigę500 ze strychu i użyć jako referencji! :D
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Autor Kałasznikow, pralka i skrzynia biegów to trochę inna bajka ;) Ja odkopywać nie muszę. Obok stoi piękna A3000 desktop, a w kartonie A1200 w stanie magazynowym, jeszcze w folii :) i parę innych.
Napisano 20 Kwiecień 201212 l Podbijam, coby temat nie zniknął. Nie wiem czy dokładnie moją pracę można podpiąć pod ten temat,no ale to była pierwsza rzecz, która mi się kojarzyła(tylko rzecz jasna dużo bardziej płaska;p)
Napisano 22 Kwiecień 201212 l Sentyment do pierwszego kompa jakim był C64 pozostaje do dziś i aż się łezka kręci jak przypominam sobie te chwile spędzone na regulacji tego sprzętu by móc odpalić gierkę.... ;)
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Autor floo: Brakuje dziurki do regulacji głowicy ;) Ja ciągle zbieram się do modelowania, ale rozłożyło mnie choróbsko i póki co, siły i nastroju nie mam by coś wyrzeźbić. Zostały dwa dni, może się jakoś ogarnę.
Napisano 23 Kwiecień 201212 l @chipmunk wiedziałem wiedziałem że ktoś to zauważy... ;) ale obiecuje że dokończe modelik na final, może cały zestawik c64. Czekamy na zajawkowy modelik... @Smoku good work! fajny pomysł. edit: a może ktoś jesze skusi się na ten temacik? Edytowane 24 Kwiecień 201212 l przez floo
Napisano 24 Kwiecień 201212 l Dzięki floo :] szkoda ze nie miałem więcej czasu bo miałem większy pomysł. No dawajcie jeszcze jakieś prace bo temat jest konkretny.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Moja pierwsza gra, jeszcze (albo właściwie już) pod DOS-em. Czas 130 minut.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Eh, znalazłem te 2,5h, ale i tak średnio poszło i ledwie zdążyłem... Za dużo tych support edge'ów chyba xD Jeszcze straciłem trochę czasu, żeby użyć właściwych kolorów na bieżąco, ale to chyba wbrew zasadom :P Tu kolorowa wersja poza konkursem: http://img232.imageshack.us/img232/6919/quickbattle.png Edytowane 25 Kwiecień 201212 l przez Paveu69
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Autor Ledwie zdążyłem na czas. Planowałem wymodelować coś zupełnie innego, ale choróbsko mnie zmogło i ledwie wypociłem taką oto skrzynkę. Atari 2600.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Autor Paveu: Super sprzęt i fajny model. Brakuje przycisku w stacji dysków i diod power i fdd ;)
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Chipmunk: no właśnie wiem, nie tylko tego brakuje, ale już nie zdążyłem się wyrobić, bo dyskietki męczyłem ;P Twój model też fajny. W ogóle dziwne, że tak mało osób... Czyżby same młodziaki zostały na forum, że starych dobrych czasów nie pamiętają?
Napisano 25 Kwiecień 201212 l ale czad :) chłopaki świetna robota :) aż się prosi żeby każdy skończył swoją prackę na final :D Pozdrawiam,