Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z lekką obawą wrzucam ten temat. Nie wiem czy znajdzie się tu wiele dinozaurów pamiętających czasy salonów arcade, flipperów, 8/16 -bitowych maszyn i pękających sprężyn w joystickach. Spróbować warto, bo tematyka bardzo wdzięczna ;)

tsm56.png

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Edycja 32. - "Automat"

To chyba już był podobny temat, chociaż poszedł w inne automaty...

Niemniej może być ciekawie!

Trzeba wykopać starą Amigę500 ze strychu i użyć jako referencji! :D

Napisano

Kałasznikow, pralka i skrzynia biegów to trochę inna bajka ;)

Ja odkopywać nie muszę. Obok stoi piękna A3000 desktop, a w kartonie A1200 w stanie magazynowym, jeszcze w folii :) i parę innych.

Napisano

Podbijam, coby temat nie zniknął.

Nie wiem czy dokładnie moją pracę można podpiąć pod ten temat,no ale to była pierwsza rzecz, która mi się kojarzyła(tylko rzecz jasna dużo bardziej płaska;p)

3453680.jpg

Napisano

Sentyment do pierwszego kompa jakim był C64 pozostaje do dziś i aż się łezka kręci jak przypominam sobie te chwile spędzone na regulacji tego sprzętu by móc odpalić gierkęc64viewport.jpg.... ;)

Napisano

floo: Brakuje dziurki do regulacji głowicy ;)

Ja ciągle zbieram się do modelowania, ale rozłożyło mnie choróbsko i póki co, siły i nastroju nie mam by coś wyrzeźbić. Zostały dwa dni, może się jakoś ogarnę.

Napisano (edytowane)

@chipmunk wiedziałem wiedziałem że ktoś to zauważy... ;) ale obiecuje że dokończe modelik na final, może cały zestawik c64. Czekamy na zajawkowy modelik...

@Smoku good work! fajny pomysł.

edit:

a może ktoś jesze skusi się na ten temacik?

Edytowane przez floo
Napisano

Ledwie zdążyłem na czas. Planowałem wymodelować coś zupełnie innego, ale choróbsko mnie zmogło i ledwie wypociłem taką oto skrzynkę. Atari 2600.

a2600.png

Napisano

Chipmunk: no właśnie wiem, nie tylko tego brakuje, ale już nie zdążyłem się wyrobić, bo dyskietki męczyłem ;P

Twój model też fajny. W ogóle dziwne, że tak mało osób... Czyżby same młodziaki zostały na forum, że starych dobrych czasów nie pamiętają?