Napisano 23 Kwiecień 201212 l SubWars to animacja wykonana przez chińskiego artystę. Animacja przedstawia sytuację w której stary człowiek wchodzi o wagonu metra i nikt nie chce zaoferować mu miejsca siedzącego. Film z naprawdę ciekawą stylistyką. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2348
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Ahahahahh uśmiałem się jak głupi, i to sie nazywa dobra produkcja, widać w tym mnóstwo pasji, pomysłu i wielu zmieszanych i znanych motywów (ale nie wiejących zrzynkiem).
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Autor Dokładnie. I stylistyka jak mnie inna. Różniąca się znacznie od europejskich produkcji. Nie wiem czy wcześniej pisałem w ogóle o filmie z tamtych stron.
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Tez sobie nie przypominam. Najlepsze jest wg mnie to że widać ze to mogła zrobic jedna dobrze wyszkolona osoba z doświadczeniem, jest pare kompromisów jak te białe linie śmigające po ekranie. Może to dlatego że sam nie ejstem zdolny do benedyktyńskiej roboty miesiącami, a moze dlatego że wole making offy od zwykłych filmów :)
Napisano 23 Kwiecień 201212 l idiotyzm przez małe"i" odzwierciedlający idiotyzm przez duże "I" w który toniemy z wymuszoną przyjemnością....:)))
Napisano 23 Kwiecień 201212 l Ciekawe :) Przyjemnie inne od wszystkiego co widzimy teraz w necie. No i do tego z morałem! ;)
Napisano 23 Kwiecień 201212 l To mi wygląda na jakiś protest przeciwko temu co się dzieje w Chinach, tam za nie ustąpienie miejsca w miejscu publicznym kolesiowi partyjnemu kończy się na dołku.
Napisano 24 Kwiecień 201212 l Dobre. Etiuda na temat sępienia miejsca. Gra psychologiczna po obu stronach barykady w tramwajce :)