sith_LORD Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 9200 poly, 10 testur 512x512 w sumie robiliśmy to z Krisem ok 3 dni.. Kris modeling, ja unwrap i texturki .. poniżej paręprint screenów i renderek.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Tia.. :) To był śmieszny projetk :) Łezka się w oku kręci Sith :D haha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Świetne ! Było już wydane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 A to dobre! Ja też właśnie dłubię skocznie (ale mam zakaz pokazywania) :) Sądząc po profilach i zeskoku to ten sam projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 fajne:) a do czego to sluzy? malysh 2004? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 dzieki za posty..to był szybki sprint, powiedzmy że pokazówka dla jedenj z firm.. możliwe że ten sam co Twój MRCN, tylko my nie doszliśmy do porozumienia z firmą która wykonuje ten projekt... tak więc nic nie stoi na przeszkodzie by to pokazać :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Bardzo ciekawe - na podstawie referek oczywiście?? Dla firmy?? jakiś większy projekt si szykuje, gra, etc?? Napiszcie coś więcej - dobra robota panowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 To, co tu widać to stare dzieje, dlatego mi się łezka zakręciła, ale zaowocowało to ciekawą znajomością z Sithem... teraz pracujemy razem.. (nie tylko my :) Ekipa uderzeniowa jest silna i efektami pracy się pochwalimy jak tylko będzie to możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boner2 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 spoko jakis czas temu robilem kilak animacji do tej gierki takie tam bzdury :) snieg w srodku lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 jak zobaczyłem ten obrazek to mi się odrazu zdjęcia z czarnobyla przypomniały :) Co do skoczni to jest super!, nic tylko "serdecznie zapraszam Adam Małysz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 piekna robota. swietne rzemioslo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 bardzo fajnie to wygląda - :D - lekko drażni przejście teksturki z pionowego słupa skoczni do dolnej kabiny - ale i tak bardzo imponujące:) Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaphell Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Chlopaki, macie pozwolenie? Szefu sie juz raz na MRCNa wk...wil niewasko, na wlasne oczy widzialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 wow - jak tu tajemniczo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 przeciez w końcu nie robimy tego projektu..a to jest "nasze" dziecko.. nikomu go nie sprzedaliśmy, z nikim nic nie podpisaliśmy.. poprostu skocznia zrobiona w maxie.., przeciez w końcu nie uczestniczymy w tym projekcie.. a to była pokazówka.. rowbnie dobrze mogliśmy to zrobić dla sportu i przyjemności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 To co tu widać nie zostanie użyte w żadnej grze a twój szefo Vaphell to nie nasz szefo.. więc miłej pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaphell Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 jesli tak to spoko :) bo zaczynam sie bac czytac fora w pracy, zeby przypadkiem nie okazalo sie ze obrazek ktory widze nie jest tajny i zaraz jakis raban powstanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 :) Haha, to teraz już wiem kto mnie zadenuncjował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Hehe, jakie pranie brudów na wizji :) Strasznie mi sie podoba modeling Krisa, cala siatka. Cudo! Robota Sitha tez swietna, ale sie na niej za bardzo nie znam, wiec reaguje mniej zywiolowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Ogólne wrażenie robi niezłe. Niepodobna mi się jednak brak optymalizacji. Zaznaczyłem miejsca gdzie można bezproblemowo uprościć siatkę bez jakichkolwiek zaburzeń geometrii modelu (schody i dach można zrobić na osobnej siatce a potem połączyć z resztą budynku, przecież te składowe obiektu nie muszą być cieniowane między sobą). Niestety w całości jest dużo takich niedociągnięć :(. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaphell Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 no coz, MRCN, w rzeczy samej to przeze mnie - pierwszy dzien pracy, akurat za bardzo nie bylo co strugac, wiec sobie badalem game arty (nikt tam max3d.pl nie zna :D) w stanie blogiej nieswiadomosci, nie wiedzac ze zaraz nadejdzie burza :) Szkoda tylko, ze jak popatrze w robocie na modeliki od wypasow to samoocena mi pada. Nie mnie pretendowac do miana artysty :( Moim przeznaczeniem jest byc zwyklym operatorem maxa - wez zrenderuj, wez 2 pliki i je polacz, itp itd..... Ehhh, zycie to pasmo rozczarowan :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Niezle, niezle. Tylko teksturki jakieś dzikie :d ( czyt. rozmyte (?) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 IMO rozbieg skoczni powinien się rozszerzać ku dołowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 imo niema sensu rozpisywac sie w watku, ktory zakonczyl swoj zywot 5 miesięcy temu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 heh, przynajmniej przypomniałem sobie czasy mrcn'a :] Marcin, gdzie ta nagroda kopacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 nawet podobna ;) 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Bo to ta sama ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 jak można tak spaprać taki model :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Bo to ta sama ;)Nie chciałem pisać tego wprost :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Christian Noir Stein, greg_jg -> jeśli macie zamiar pieprzyć głupoty to może lepiej nie róbcie tego na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Christian Noir Stein, greg_jg -> jeśli macie zamiar pieprzyć głupoty to może lepiej nie róbcie tego na forum.Zanim zaczniesz obrażać ludzi daj cytat uzasadniający swoje zdanie, wraz z wyjaśnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 A to bardzo proste jest - z Waszych postów wynika (te uśmieszki i mrugnięcia), że w grze użyto skoczni zrobionej przez sith_lorda i Kris_R, a tak nie jest. Tyle. Nikogo nie zamierzałem obrażać, poprostu nie lubię jak ktoś wklepuje bzdury bez zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Mogłeś to napisać inaczej (tak jak w ostatnim poście). ps. twoja agresywna reakcja (trzeba to powiedzieć wprost), bierze się pewnie z tego, że sam dłubałeś coś przy tej skoczni, czy się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 nie mylisz sie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Nie jest to tak jasne jak by Ci się wydawało. Przy tej akurat nie dłubałem, widziałem natomiast model wykorzystany w grze (swoją drogą zrobiony bardzo pro) i na pewno nie jest to ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi