ChaoSMakeR Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 najbardziej to raza opony - za jasne, felgi - za plastikowe, hamulce - zbyt jednolity kolor dodaj jakies napisy, tarcze - za malo detali, a tak pozatym to troche dresiarski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 narazie spoko tylko opony i felgi jak wyżej detali troche dorób i bedzie dobrze. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 po dluzszej przerwie postanowilem skonczyc moje GTO narazie jest tak no i mam male pytanie jakiego materialu uzyc do zaznaczonych czesci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 jak to jakiego materiału użyć ?? - jak najlepszego !!!!! :D pozatym mógłbyś włączyć aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 i dac wieksze renderki :). Pracuj :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 jak najlepszego !!!!! tyle ze janie wiem z czego sie te czesci robi :D:D a aa wlacze jak to nie beda robocze rendery ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 ja bym je z włókna weglowaego zrobił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 jeszcze jakbym wiedzial jak sie włókno weglowe robi ;d to bym byl szczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 No tak jak cement - woda, piasek, zaprawa ;). Joke :P. Poszukaj na necie materialow :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 na 3d total w Project Overwiev jest tutek Nissan Skyline i tam jest pokazane jak to zrobic; pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 next pic;]] bez aa i malej rozdzialki ;] ale sprawdzam material :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 super ten mateial wyglada! jak wlokno weglowe :D hmm taki sam efekt bys mial nie dajac zadnego materialu ttylko czarny kolor.. nie jest zle ale skoro mowiles ze chcesz niec wlookno weglowe to powiem ze wcale nie wyglada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 ja powiem tak : model widziałem jakieś 6 miesiecy temu chyba, i bardzo mi sie spodobał, taki sam vinylek widziałem w gt2 tyle że zielony, model jest git, ale do materiału to sie przyczepie :P porób troche nad nim, może cos lepszego wyjdzie, a i jakbys mógł to daj jaśniejsze podłoże i wieksze rozdziałki - chyba że sprzęt nie pozwala :( pozdro, szacun ziom i wogóle nara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 hmm material "wlokna" taki nie zostanie ;] mam nadzieje jak nie bede wiedzial jak mam go zrobic to obawiam sie ze chyba se w leb strzele:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 12 Luty 2005 Autor Share Napisano 12 Luty 2005 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 co ":|" ? moze byc ;> daj teraz na samochod i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 12 Luty 2005 Autor Share Napisano 12 Luty 2005 problem w tym ze jak dam na samochod to to juz tak fajnienie wyglada jutro zapodam rendera, teraz ide spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 tak jak mowilem render samochodu z tym materialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 no i chyba nie jest zle ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luisam Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 weź włącz następnym razem AA bo od tych "ząbków" to mnie normalnie oczy bolą, rendery robisz z jakiegoś dziwnego ujęcia (tzn. masz źle światło ustawione do ujęcia ), tak że te materiały wyglądają strasznie brzydko chociaż może wcale takie nie są , szczególnie na ostatnim renderze te felgi wyglądają na chromowane no i ten carbon z lekka blady chociaż na kuli wygląda ładnie; ogólnie ładny model ale materiały i kompozycja psują wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 mam nie lada problem z kompozycja w scenie ;] ale walcze z tym ;] moze jutro beda jakies tego efekty, tymczasem musze sie zabrac za referata z chemii ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 wymień koła na jakieś dokładniejsze (czyt. lepiej wymodelowane) a odrazu bedzie lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Ładnie ci to idzie ale te felgi wymień na serio ;). No i mam nadzieje, że tego napisu puma nie będzie. p.s. jak kurcze robi się miniaturkę obrazka przy temacie w głownym dziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 kola tzn. mam czytac felgi + opony? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 kraZ wydaje mi sie ze chodzi o felgi mi sie podoba lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 opony też przy okazji możesz zrobić jakieś hiper ultra mega wypas hyhy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 wlacz wkoncu AA, bo na to nie idzie patrzyc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 felga ;d troche powyginana na gorze;] ale chyba nie ma zle? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 ta już lepsza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 how's that?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 idz do najblizej wulkanizacji opon, i obejrzyj sobie bieznik, 1st. to jakas nowa technika ze sie robi opony wklesle a nie wypukle? A sam bieznik to chyba sie na oponach od ciagnika wzorowales? ;), a serio to zabieraj sie za nowa opone, bo z tej juz nic nie bedzie (za szerokie rowki, za glebokie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 i dorazu pobaw sie sietką felgi żeby była okrągła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 niezły model, charakterystyka wprost ze starego Gran Turismo 2, super pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luisam Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 niestety bieżnik opony bardziej sie nadaje na teren niż na asfalt, jednym słowem możesz je sobie zostawić jak bedziesz robił hammera pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 zawsze chcialem miec terenowe gto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 render z kolami bez materialow:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 niezły model, jednak, dwie rzeczy jakie mnie niepokoją, to ta mapa HDRI, no i kilka bugów, które zauważyłem, albo tak po prostu odbija się mapa, jeden z błędów znajduje się na przednim nadkolu, drugi na masce, jeżeli to błędy to popraw je koniecznie, ni i jeszcze jedno, przekręć trochę któreś z kół, żeby nie stały w identycznych pozycjach :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 o jakie bugi dokladnie chodzi? jesli chodzi o maske to chodzi Ci o to czarne odbicie w poblizu szyby??:> (w rogu) a jesli chodzi o nadkole to chyba slepy jestem bo nie widze nic tam :> BTW. znacie moze jakis przepis na dobry material fellgi?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 srebrne lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 NIE zlote lepsze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwako Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 jak dla mnie to te fele wogóle nie pasują do tego autka. Ale jeżeli mają zostać to złote lepsze ewentualnie srebrne ale bardziej alumniowe a nie chrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 wzorowalem sie na tych ;] zobaczylem ze sa w GTO wiec sie dlugi nie zastanawialem i chyba w pewnym stoponiu moje sa podobne do tych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 KraZ, konretnie to chodzi mi o tę plamkę przed przednim nadkolem, ale to chyba jednak tak mapa się odbija od powierzchnii samochodu, felgi są dobre, są nawet bardzo podobne, prawie identyczne, bo na pewno nie będą idealnie takie same, auto super, ponownie apeluje o przekręcenie jednego z kół pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 zapomnialem przekrecic :D przy nastepnym renderze juz beda przekrecone ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 ze skreconymi kolami :> teraz zaczynam myslec nad tym w jakie tlo mam go wrzucic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Kraz--> nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chodzi Ipshinoda mial na mysli nie skret i/lub (niepotrzebne skreslic):P obrot kola aby felgi nie byly w tych samych pozycjach bo to sztucznie wyglada... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 tak właśnie tak, dzięki MohSETH KraZ - chyba dach jest trochę krzywy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 A to otoczenie byś zmienił .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 taka mala proba "fotomontazu" :]] wiem ze kompozycja jest do bani i auto za ciemnie,ale chodzilo mi o to zeby sprawdzic czy cos sie nie skaszani ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi