Napisano 30 Maj 201212 l hej, skubie od pewnego czasu postać, jest to kobieta (w niedalekiej przyszłości ruda) trzymająca nóż...oczywiście nóż jest na razie prowizoryczny bo skupiłam się bardziej na zmarszczkach i reszcie..na razie jednak jakoś nie mam weny po pracy Edytowane 3 Czerwiec 201212 l przez Selena
Napisano 30 Maj 201212 l wyglada interesująco. widac sporo pracy. na niektorych ujeciach wyglada jednak jakby jej grycanka choreografię układała.
Napisano 30 Maj 201212 l Autor heh dzięki..ale siedziałam nad tym może 3 wieczory..i nie mam więcej motywacji jakiejś..a grycanka choreografie?:) tzn masz na myśli że ma wielką..hmm.. pupę? :) taka miała być w sumie, kobieca z okrągłościami
Napisano 30 Maj 201212 l nie, jest ok, niektore rzuty jakby miala połamane nogi. A grycanka układa choreografię dla ich troje.
Napisano 30 Maj 201212 l lepiej jak byś zapodała t-pose i zbliżenie na twarz, bo poza strasznie połamana niestety.
Napisano 31 Maj 201212 l A mi się właśnie podoba i to bardzo, naturalna nie wyidealizowana i co najważniejsze ma "nową twarz" :)
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Autor poprawiłam zmarszczki na spodniach, twarz troche i kilka innych detali..plus kolor..to chyba na tyle :)
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Ta laska ma strasznie kwadratowe i zdeformowane palce, do tego lewa ręka jest lekko sztywna, przydało by się ją zgiąć w łokciu - wyglądała by zdecydowanie lepiej, popracował bym też nad pozą, ta nie wygląda naturalnie. Brzuch jest strasznie płaski i kanciaty (spójrz na 2 obrazek render z lewej strony), też musiałabyś się chwile nim pobawić. Musisz też usunąć fioletowy odcień na wszystkim - wygląda okropnie. Jeszcze trochę poprawek przed tobą ale już zaczyna nabierać kształtów ;)
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Ja tutaj widzę, że kolejna kobieta z polskiego CG zawładnie niedługo światem:)) Palce faktycznie do poprawy Pozdr
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Autor Tr1bal - dzięki:) faktycznie palce są zdeformowane...po prostu uznałam je za mało ważne:D i ominęłam.. najczęściej na jeden model nie poświęcam więcej czasu niż 4 dni, a właściwie nocy :) dlatego nie skupiam się nad rzeczami które nie są dla mnie problematyczne.. lewa ręka nie jest zgięta w łokciu bo kobieta jest wystraszona i spięta..robiłam sobie zdjęcia w tej pozie, jest to w sumie odwzorowanie mojej pozy.. nie liczę że wyszła jakoś mega plastycznie ale na zgięcia łokci czy nóg, a także skręt tułowia zwracałam dużą uwagę (mogłaby być trochę bardziej pochylona do przodu;/). Brzuch trudno powiedzieć.. chyba masz racje:) a co do kolorów - specjalnie takie nadałam... chciałam aby to bajkowo trochę wyszło. lee666 - materiał wymodelowałam w zbrushu..wszystko pokolorowałam w zbrushu ale nitki złote podmalowałam już w photoshopie (nadałam kolor jedynie)..nie wiem dlaczego ale komputer mi strasznie mulił i już nie miałam cierpliwości Touch - dzięki, mam nadzieje:D ;) i obiecuję poprawę:D
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Wydaje mi się , że jeżeli chciałaś nadać bardziej bajkowy klimat o wiele lepsze było by światło boczne (tj tutaj : http://avidgamerreviews.com/wp-content/uploads/2012/04/mass-effect-3-invasion.jpg), te które teraz masz w połączeniu z matsem skóry daje bardziej efekt mutanta zombie ;P
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Autor Tr1bal - zmieniłam lekko kolory, może trochę lepiej wygląda? albo jeszcze w ten sposób: http://izabela-kus.blogspot.com/2012/05/brave-red-woman.html zdjęłam fiolet z twarzy głównie, przyciemniłam lekko. Kolory ogólnie mi się podobają więc nie chcę ich zmieniać. Edytowane 4 Czerwiec 201212 l przez Selena
Napisano 4 Czerwiec 201212 l KOlory fajne :) tylko te ten palec i twarz ;/ bleee. Fajny przytyty lekko brzusio.
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Nie jestem specem od charakterów, więc moja uwaga będzie niezbyt profesjonalna ale tej pani wyszedł mięsień piwny, spotykany głównie u facetów co nie pasuje stylistycznie do reszty postaci. ...uuups ktoś mnie uprzedził ;)
Napisano 4 Czerwiec 201212 l Usunął bym całkowicie cienie ze skóry i pobawił się trochę w lepszy mats skóry bo ten wygląda po prostu słabo, ale zdecydowanie lepiej niż wersja z fioletem. Tkanina wygląda natomiast genialnie z fioletem i tutaj ten odblask bym zostawił ;)