Selena Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) hej, skubie od pewnego czasu postać, jest to kobieta (w niedalekiej przyszłości ruda) trzymająca nóż...oczywiście nóż jest na razie prowizoryczny bo skupiłam się bardziej na zmarszczkach i reszcie..na razie jednak jakoś nie mam weny po pracy Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez Selena
olaf Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 wyglada interesująco. widac sporo pracy. na niektorych ujeciach wyglada jednak jakby jej grycanka choreografię układała.
Selena Napisano 30 Maj 2012 Autor Napisano 30 Maj 2012 heh dzięki..ale siedziałam nad tym może 3 wieczory..i nie mam więcej motywacji jakiejś..a grycanka choreografie?:) tzn masz na myśli że ma wielką..hmm.. pupę? :) taka miała być w sumie, kobieca z okrągłościami
olaf Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 nie, jest ok, niektore rzuty jakby miala połamane nogi. A grycanka układa choreografię dla ich troje.
Coyote Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 lepiej jak byś zapodała t-pose i zbliżenie na twarz, bo poza strasznie połamana niestety.
JacekCichy Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 A mi się właśnie podoba i to bardzo, naturalna nie wyidealizowana i co najważniejsze ma "nową twarz" :)
Selena Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 poprawiłam zmarszczki na spodniach, twarz troche i kilka innych detali..plus kolor..to chyba na tyle :)
Tr1bal Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ta laska ma strasznie kwadratowe i zdeformowane palce, do tego lewa ręka jest lekko sztywna, przydało by się ją zgiąć w łokciu - wyglądała by zdecydowanie lepiej, popracował bym też nad pozą, ta nie wygląda naturalnie. Brzuch jest strasznie płaski i kanciaty (spójrz na 2 obrazek render z lewej strony), też musiałabyś się chwile nim pobawić. Musisz też usunąć fioletowy odcień na wszystkim - wygląda okropnie. Jeszcze trochę poprawek przed tobą ale już zaczyna nabierać kształtów ;)
Touch Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ja tutaj widzę, że kolejna kobieta z polskiego CG zawładnie niedługo światem:)) Palce faktycznie do poprawy Pozdr
Selena Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Tr1bal - dzięki:) faktycznie palce są zdeformowane...po prostu uznałam je za mało ważne:D i ominęłam.. najczęściej na jeden model nie poświęcam więcej czasu niż 4 dni, a właściwie nocy :) dlatego nie skupiam się nad rzeczami które nie są dla mnie problematyczne.. lewa ręka nie jest zgięta w łokciu bo kobieta jest wystraszona i spięta..robiłam sobie zdjęcia w tej pozie, jest to w sumie odwzorowanie mojej pozy.. nie liczę że wyszła jakoś mega plastycznie ale na zgięcia łokci czy nóg, a także skręt tułowia zwracałam dużą uwagę (mogłaby być trochę bardziej pochylona do przodu;/). Brzuch trudno powiedzieć.. chyba masz racje:) a co do kolorów - specjalnie takie nadałam... chciałam aby to bajkowo trochę wyszło. lee666 - materiał wymodelowałam w zbrushu..wszystko pokolorowałam w zbrushu ale nitki złote podmalowałam już w photoshopie (nadałam kolor jedynie)..nie wiem dlaczego ale komputer mi strasznie mulił i już nie miałam cierpliwości Touch - dzięki, mam nadzieje:D ;) i obiecuję poprawę:D
Tr1bal Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 Wydaje mi się , że jeżeli chciałaś nadać bardziej bajkowy klimat o wiele lepsze było by światło boczne (tj tutaj : http://avidgamerreviews.com/wp-content/uploads/2012/04/mass-effect-3-invasion.jpg), te które teraz masz w połączeniu z matsem skóry daje bardziej efekt mutanta zombie ;P
Selena Napisano 4 Czerwiec 2012 Autor Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Tr1bal - zmieniłam lekko kolory, może trochę lepiej wygląda? albo jeszcze w ten sposób: http://izabela-kus.blogspot.com/2012/05/brave-red-woman.html zdjęłam fiolet z twarzy głównie, przyciemniłam lekko. Kolory ogólnie mi się podobają więc nie chcę ich zmieniać. Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez Selena
Sebazx6r Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 KOlory fajne :) tylko te ten palec i twarz ;/ bleee. Fajny przytyty lekko brzusio.
Pawlito Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Nie jestem specem od charakterów, więc moja uwaga będzie niezbyt profesjonalna ale tej pani wyszedł mięsień piwny, spotykany głównie u facetów co nie pasuje stylistycznie do reszty postaci. ...uuups ktoś mnie uprzedził ;)
Tr1bal Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Usunął bym całkowicie cienie ze skóry i pobawił się trochę w lepszy mats skóry bo ten wygląda po prostu słabo, ale zdecydowanie lepiej niż wersja z fioletem. Tkanina wygląda natomiast genialnie z fioletem i tutaj ten odblask bym zostawił ;)
Rekomendowane odpowiedzi