Dav Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Firma NetherRealm, która ma na swoim koncie między innymi Mortal Kombat (świetną bijatykę wydaną na konsole w 2011 roku) postanowiła dla odmiany zaserwować nam kolejne mordobicie, tym razem jednak z bohaterami uniwersum DC Comics w rolach głównych! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2402
Rotcore Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 oh nie oh nie, a feee, znowu przemoc... co za okrutny świat, oh oh
dziadek3D Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 jaka przemoc...???...:)))... to tylko "świetna bijatyka i kolejne mordobicie"... jak napisał ktoś rozkoszny... w opisie....:))))
Dav Napisano 31 Maj 2012 Autor Napisano 31 Maj 2012 Jak to określają - komiksowa przemoc. Więc nie ma co płakać. :P
Nezumi Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Musi, ze to przez te trailery w Syrii sie teraz morduja. Swoja droga zabawnie brzmi "dla odmiany zaserwować nam kolejne mordobicie" :D
n-pigeon Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) Łoo początkowe obrazki bomba, miód na oczy :D Co do bijatyki, bijatyka jak każda inna, myślę, że ciekawa pozycja dla wielbicieli gatunku oraz komiksu, no i komedii. Widok Flasha idącego na gołe klaty z Supermanem wygląda przekomicznie ^^ Wiem, wiem to nie jest na serio i miało być zabawnie. Przywalił mu, aż opuścił stratosferę, hehe. Uwielbiam tą scenę xD Edytowane 31 Maj 2012 przez n-pigeon
gof Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Jak że by było rozkosznie gdyby to kolejne mordobicie wylądowało również na PC.
Nezumi Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 Na PC to bijatyk nie ma teraz w ogole poza "Street Fighter IV" i na tym samym enginie, wcale niezla "Street Fighter X Tekken"...
Rekomendowane odpowiedzi