Napisano 31 Maj 201212 l Firma NetherRealm, która ma na swoim koncie między innymi Mortal Kombat (świetną bijatykę wydaną na konsole w 2011 roku) postanowiła dla odmiany zaserwować nam kolejne mordobicie, tym razem jednak z bohaterami uniwersum DC Comics w rolach głównych! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2402
Napisano 31 Maj 201212 l jaka przemoc...???...:)))... to tylko "świetna bijatyka i kolejne mordobicie"... jak napisał ktoś rozkoszny... w opisie....:))))
Napisano 31 Maj 201212 l Musi, ze to przez te trailery w Syrii sie teraz morduja. Swoja droga zabawnie brzmi "dla odmiany zaserwować nam kolejne mordobicie" :D
Napisano 31 Maj 201212 l Łoo początkowe obrazki bomba, miód na oczy :D Co do bijatyki, bijatyka jak każda inna, myślę, że ciekawa pozycja dla wielbicieli gatunku oraz komiksu, no i komedii. Widok Flasha idącego na gołe klaty z Supermanem wygląda przekomicznie ^^ Wiem, wiem to nie jest na serio i miało być zabawnie. Przywalił mu, aż opuścił stratosferę, hehe. Uwielbiam tą scenę xD Edytowane 31 Maj 201212 l przez n-pigeon
Napisano 31 Maj 201212 l Jak że by było rozkosznie gdyby to kolejne mordobicie wylądowało również na PC.
Napisano 31 Maj 201212 l Na PC to bijatyk nie ma teraz w ogole poza "Street Fighter IV" i na tym samym enginie, wcale niezla "Street Fighter X Tekken"...