Guest piofoks Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Domyślnie Tygodniowy Speedpainting - Cannibal Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 10.06.2012 23:59 SONDA: 11-14[ATTACH=CONFIG]86398[/ATTACH].05.2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levan Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Krew się poleje ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Chatka leśnego "ekscentryka" ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndru Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 niezle, i to jeszcze w 1,5 h Pamietam jakie kiedys rysowales kiszki, a teraz tak sie wyrobiles ze szok Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 (edited) Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem. Haha, no tak, podobieństw nie brak, może to przez to że czytam właśnie sagę po raz któryśtam, może mi to zawęża wyobraźnię do leśnych chatek jeśli chodzi o kanibalizm. :] Tr3buh dzięki za miłe słowo, fajnie, że się podoba. No pod wieloma względami wciąż mi kiszki wychodzą, ale staram się o poprawę :) Edited June 4, 2012 by EthicallyChallenged Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidre Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 temat fajny, ja pewnie cos jeszcze wrzuce EthicallyChallenged - konkretnie, fajnie brushe chodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembik Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 (edited) EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie. EC teraz to owszem jest pro-zawodnikiem ale jezeli uwazasz ze to jest pro http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=64906&d=1248627084 i nie ma roznicy z jego najnowszymi rysunkami to chyba masz problem z wzrokiem Wybacz EC ze wyciagnalem ta prace, ale chcialem pokazac ile mozna osiagnac dzieki wlasnemu samozaparciu i woli, nie wywalaj tych prac bo dzieki temu poczatkujacy dostana zastrzyk porzadnej motywacji do pracy nad soba ;] Edited June 5, 2012 by tr3buh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembik Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Widzę, że wybrałeś jego najgorszy malunek, zobacz co się dzieje już w jego teczce miesiąc po tym rysunku co wkleiłeś. Zacznij od CHC Cthulhu. I na tym zakończmy. Dla Ciebie dopiero jest dla mnie już był. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fishinthewater Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 @Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;) pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidre Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 @Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;) pzdr. łoł... to mnie zaskoczyłes. postaram sie jeszcze lepiej, dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 ła, dawno mnie tutaj nie było, trzeba będzie nadrobić zaległości. przy speedzie zeszło się z 15 minut ponad wymagany czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumax Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Jakieś 30min hyhy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 nie patrzałem na zegarek, ale chyba się wyrobiłem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Coś mego, tylko czerń i biel Link to comment Share on other sites More sharing options...
badfood Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Kolej Mazowiecka zaprasza na NOC KULINARIÓW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PietrasPete Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 godzinkowy olbrzym Link to comment Share on other sites More sharing options...
takashmen Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 bo targałbym jak Reksio szynke ma wiele znaczeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymbardziej Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 no to i jak coś dorzucę... szczerze mówiąc jak na moje to trochę za ciemno wyszło, ale na drugim monitorze wyglądało już znacznie lepiej... i teraz nie wiem czy będzie cokolwiek widać czy nie.. tak czy inaczej wersja z przysłowiową "za słoną zupą" ode mnie :D aha czas mniej więcej ustawowy - niestety bez timera tym razem - skleroza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapelusznik Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysz Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 a i mi się w końcu udało coś maznąć ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellon Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Dawno mnie tu nie bylo - no i z tej okazji cos maznalem :) Gapilem sie na to zdjecie zeby nie bylo - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piofoks Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Koniec :) dużo fajnych prac . Czy moderacja wstawia sonde z TS ? ja dziś próbowałem i nie za bardzo wiem jak ... pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts