Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Domyślnie Tygodniowy Speedpainting - Cannibal

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 10.06.2012 23:59

SONDA: 11-14[ATTACH=CONFIG]86398[/ATTACH].05.2012

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 12,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem.

Napisano

niezle, i to jeszcze w 1,5 h

Pamietam jakie kiedys rysowales kiszki, a teraz tak sie wyrobiles ze szok

Napisano
Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem.

Haha, no tak, podobieństw nie brak, może to przez to że czytam właśnie sagę po raz któryśtam, może mi to zawęża wyobraźnię do leśnych chatek jeśli chodzi o kanibalizm. :]

Tr3buh dzięki za miłe słowo, fajnie, że się podoba. No pod wieloma względami wciąż mi kiszki wychodzą, ale staram się o poprawę :)

Edytowane przez EthicallyChallenged

Napisano

19173832.jpg

temat fajny, ja pewnie cos jeszcze wrzuce

EthicallyChallenged - konkretnie, fajnie brushe chodzą.

Napisano

EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie.

Napisano
EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie.

EC teraz to owszem jest pro-zawodnikiem ale jezeli uwazasz ze to jest pro http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=64906&d=1248627084 i nie ma roznicy z jego najnowszymi rysunkami to chyba masz problem z wzrokiem

Wybacz EC ze wyciagnalem ta prace, ale chcialem pokazac ile mozna osiagnac dzieki wlasnemu samozaparciu i woli, nie wywalaj tych prac bo dzieki temu poczatkujacy dostana zastrzyk porzadnej motywacji do pracy nad soba ;]

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Widzę, że wybrałeś jego najgorszy malunek, zobacz co się dzieje już w jego teczce miesiąc po tym rysunku co wkleiłeś. Zacznij od CHC Cthulhu. I na tym zakończmy. Dla Ciebie dopiero jest dla mnie już był. Pozdrawiam.

Napisano

@Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;)

pzdr.

Napisano
@Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;)

pzdr.

łoł... to mnie zaskoczyłes.

postaram sie jeszcze lepiej, dzieki.

Napisano

ła, dawno mnie tutaj nie było, trzeba będzie nadrobić zaległości.

przy speedzie zeszło się z 15 minut ponad wymagany czas.

kanibal72.jpg

Napisano

godzinkowy olbrzym

cannibalt.jpg

Napisano

no to i jak coś dorzucę... szczerze mówiąc jak na moje to trochę za ciemno wyszło, ale na drugim monitorze wyglądało już znacznie lepiej... i teraz nie wiem czy będzie cokolwiek widać czy nie.. tak czy inaczej wersja z przysłowiową "za słoną zupą" ode mnie :D

SP_145_cannibal_w2.jpg

aha czas mniej więcej ustawowy - niestety bez timera tym razem - skleroza

Napisano

Dawno mnie tu nie bylo - no i z tej okazji cos maznalem :)

Gapilem sie na to zdjecie zeby nie bylo - Ty stock 1

kanibal.jpg

Napisano

Koniec :) dużo fajnych prac .

Czy moderacja wstawia sonde z TS ?

ja dziś próbowałem i nie za bardzo wiem jak ...

pozdr