Gość piofoks Napisano 3 Czerwiec 2012 Napisano 3 Czerwiec 2012 Domyślnie Tygodniowy Speedpainting - Cannibal Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 10.06.2012 23:59 SONDA: 11-14[ATTACH=CONFIG]86398[/ATTACH].05.2012
EthicallyChallenged Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Chatka leśnego "ekscentryka" ;]
ndru Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem.
tr3buh Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 niezle, i to jeszcze w 1,5 h Pamietam jakie kiedys rysowales kiszki, a teraz tak sie wyrobiles ze szok
EthicallyChallenged Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Lesny dziadek spod Vyzimy? :)Nawet za bardzo sie nie kryje z tym swoim ekscentryzmem. Haha, no tak, podobieństw nie brak, może to przez to że czytam właśnie sagę po raz któryśtam, może mi to zawęża wyobraźnię do leśnych chatek jeśli chodzi o kanibalizm. :] Tr3buh dzięki za miłe słowo, fajnie, że się podoba. No pod wieloma względami wciąż mi kiszki wychodzą, ale staram się o poprawę :) Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez EthicallyChallenged
Sidre Napisano 4 Czerwiec 2012 Napisano 4 Czerwiec 2012 temat fajny, ja pewnie cos jeszcze wrzuce EthicallyChallenged - konkretnie, fajnie brushe chodzą.
Rembik Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie.
tr3buh Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) EC i kiszki? Dla mnie od początku to Pro zawodnik... wybaczcie wtrącenie. EC teraz to owszem jest pro-zawodnikiem ale jezeli uwazasz ze to jest pro http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=64906&d=1248627084 i nie ma roznicy z jego najnowszymi rysunkami to chyba masz problem z wzrokiem Wybacz EC ze wyciagnalem ta prace, ale chcialem pokazac ile mozna osiagnac dzieki wlasnemu samozaparciu i woli, nie wywalaj tych prac bo dzieki temu poczatkujacy dostana zastrzyk porzadnej motywacji do pracy nad soba ;] Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez tr3buh
Rembik Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 Widzę, że wybrałeś jego najgorszy malunek, zobacz co się dzieje już w jego teczce miesiąc po tym rysunku co wkleiłeś. Zacznij od CHC Cthulhu. I na tym zakończmy. Dla Ciebie dopiero jest dla mnie już był. Pozdrawiam.
Gość fishinthewater Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 @Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;) pzdr.
Sidre Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 @Sidre, jestem od niedawna fanem twoich czarno białych maziajów a dokładnie od tematu z 80's, chociaż w 2d jestem tylko widzem i może się nie znam, ale styl który masz mnie kręci jak Puchatka miód. Więcej miodu proszę..;) pzdr. łoł... to mnie zaskoczyłes. postaram sie jeszcze lepiej, dzieki.
Bedyk Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 ła, dawno mnie tutaj nie było, trzeba będzie nadrobić zaległości. przy speedzie zeszło się z 15 minut ponad wymagany czas.
olaf Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 nie patrzałem na zegarek, ale chyba się wyrobiłem ;)
badfood Napisano 7 Czerwiec 2012 Napisano 7 Czerwiec 2012 Kolej Mazowiecka zaprasza na NOC KULINARIÓW
takashmen Napisano 8 Czerwiec 2012 Napisano 8 Czerwiec 2012 bo targałbym jak Reksio szynke ma wiele znaczeń
tymbardziej Napisano 10 Czerwiec 2012 Napisano 10 Czerwiec 2012 no to i jak coś dorzucę... szczerze mówiąc jak na moje to trochę za ciemno wyszło, ale na drugim monitorze wyglądało już znacznie lepiej... i teraz nie wiem czy będzie cokolwiek widać czy nie.. tak czy inaczej wersja z przysłowiową "za słoną zupą" ode mnie :D aha czas mniej więcej ustawowy - niestety bez timera tym razem - skleroza
Mellon Napisano 10 Czerwiec 2012 Napisano 10 Czerwiec 2012 Dawno mnie tu nie bylo - no i z tej okazji cos maznalem :) Gapilem sie na to zdjecie zeby nie bylo -
Gość piofoks Napisano 11 Czerwiec 2012 Napisano 11 Czerwiec 2012 Koniec :) dużo fajnych prac . Czy moderacja wstawia sonde z TS ? ja dziś próbowałem i nie za bardzo wiem jak ... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi