Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej !

Ten projekt wlókł się za mną już tak długo ,że postanowiłem na tym etapie go porzucić i poddać waszej ocenie.

Pojazd 3D : Modeling Thunder , Pojazd 2: FF

Scena 3D: Modeling Thunder , NV

Rendering: NV

fina_challenger_stdio.jpg

fina_challenger_stdio2.jpg

final_old_challenger.jpg

final_old_challenger2.jpg

Edytowane przez NV

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wersja w magazynie wypada najgorzej ze wszystkich. Magazyn obdrapany, obskurny, bryka nowiutka. Ale nawet pomijajac to jakoś nie spaja się samochód z otoczeniem. Sorry, że tak mówię, ale trochę to miejscami wygląda jak chamski image map. Natomiast studio bardzo mi się podoba. Model rzecz jasna też;p Chociaz... lakier taki gładki...rys nie ma;) Jakiś fresnel widoczny by się przydał na szybach

Napisano

Bardzo ładnie,

to ze magazyn stary i odrapany a samochód nowy ze to niby nie pasuje to nie wiem w ogole o co chodzi.

Napisano

Studio wyszło lepiej. samochód w 3cim szocie mdło wyszedł, reszta enviro świetna. Dla mnie jedna z najlepszych prac prezentowanych ostatnio :)

Napisano

Wersja w studio super. Magazyn bym sobie podarował i nie psuł wątku:)

Pozdr

Napisano

Ładne modele xD

Studio mega kozak. Magazyn tak jak lukasz mówi, samochód strasznie mdło wyszedł i ten kontener w tle strasznie płasko. Poza tym wporzo, kałuże szczególnie fajnie wyszły.

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za komentarze :) Faktycznie w scenie z magazynem coś poszło nie tak dlatego wrzucam inna wersję w pierwszym poście, mam nadzieję , że bardziej przypadnie do gustu niż poprzednia.

Napisano

renderki w studiu miodzio:)

mi sie magazyn też jakoś nie podoba, niewiem cos nie tak, może to że to zdjęcie magazynu z amocno wzrok przyciąga? albo to że magazyn brudny i odrapany a auto czyste jak pisał Chasdiel

Napisano

Myślę, że byłoby lepiej, gdyby magazyn nie był taki rozmyty. Przeszkadza ta niby głębia ostrości. Beczka po lewej ostra jak żyleta, a ściana metr za nią już się mydli choć odległość od obiektywu jest podobna jak w przypadku tyłu samochodu(?). Zbyt gwałtownie i chaotycznie zmienia się ostrość, tak jeżeli chodzi o sam obraz, co faktury różnych powierzchni. Zacząłbym od wygładzenia nieco podłoża, ubrudzenia opon i spróbował "zrobić zdjęcie" z większą wartością przesłony, hehe.

Pozdr

Napisano

Wow skończyłeś! Gratulacje :) Bardzo fajnie wygląda render studyjny natomiast w magazynie brakuje trochę głębi dla tego zrobiłem małą kolorkorekcję żeby lepiej wytłumaczyć o co mi chodzi. Mam dzieje że się przyda

zPWfm.jpg

Napisano

studio mega :] tylko cos jedno kolo lewituje w odbiciciu

hala jak to hala... brudna i obszarpana

pzodro

Edytowane przez J|L

Napisano

Ha! Ja jeszcze zwrócę tylko uwagę, że na pierwszym "szocie" w studio dziwnie odbija Ci się prawe przednie koło samochodu. Jakby lewitowało:)

Pozdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.