nielot007 Napisano 31 Lipiec 2004 Share Napisano 31 Lipiec 2004 Witam !! odrazu uprzedzam zeby nie bylo plotek;);) zaczalem tyle prac gdyz musze je skonczyc (3 pojazdy ,i moja ulica) prace bede robil (wszystkie) tylko musze miec czas enzo .... daf 75 juz w krotce update a teraz zamieszczam kilku minutowa prace (moja:D:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 31 Lipiec 2004 Share Napisano 31 Lipiec 2004 Budynki wygladaja narazie jak na jakiejs makiecie :D Mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2004 kolejny update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 Ładne, pokaż jak to wygląda w oryginale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2004 nie mam zdjec zadnych :(:( robie to wygladajac przez okno:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 Narazie za wiele sie powiedziec nie da...szkoda ze nie masz tych fotek :( Ciekaw jestem co z tego wyjdzie ! Bede tu zagladal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2004 witam noi kolejny apdejt: ps. objektow:654 facow: 40000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 Całkiem ok, widać mnóstwo twojej pracy. Będzie musiało za... wyglądać z materiałami :) pozdr, Imaginner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 coraz lepiej. ciekaw jestem jak ci to dalej bedzie szło. to "latające" nad domem na ostatnim renderze to co to? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 pytanie techniczne: widoczny lekki zarys okien to po prostu wsunięty w bryłę odpowiedni fragment siatki? [potem teksturę kładziesz na cały budynek?] [swoją drogą jeżeli robisz to w skali to się musiałeś nabiegać z linijką LOL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2004 Marcin Y 1-lekki zarys okien to nie wsuniety w bryle dpowiedni fragment siatki...... tylko normalny modleing:D:D czyli framugi, i ramy okienne noi szyby sa:D:D 2 nie robie tego w skali tylko na oko nie chcialo by mi sie biegac z linijka:D:D ale tak na oko to kojaze ile co ma:D:D narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2004 aha mulczas: te obiekty lataja ce nad domem to sa zwykle boxy ktorymi wycinam okna:P:P ale plus za spostrzegawczosc ja ich nie widzialem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 3 Sierpień 2004 Share Napisano 3 Sierpień 2004 rozumiem, dzięki ;) pytałem bo troszkę było niewyraźnie na shoocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2004 Witam!! poprawilem troche jakosc rendera (swiatlo zmienilem cienie) zrobilem maly apdejt:P teraz moja ulica ma---> objects->1036 face->76274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 nie sadzisz ze dachy powinny byc troche nierowne tzn. powinny miec jakies spady czy cos w tym stylu przeciez deszczowka musi z nich jakos splynac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 smacznie smacznie :) moim skromnym zdaniem z dachami jest wszystko w porządku - przynajmniej z tym położeniem kamery - a stropodach ma to do siebie, że jest... pochylony pod bardzo niewielkim kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2004 witam !! scor--> dachu jeszcze nie robilem jak zrobie to bedzie pochylony itp.:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 Marcin Y >> "...pochylony pod bardzo niewielkim katem." ale pochylony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 hmm...bardzo ładnie ale ciekawi mnie późniejsze teksturowanie tego jak ci pójdzie bo modeling po prostu sweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 mi tez sie podoba i jestem ciekaw czy bedzie naga sonsiadka za jednym z okien ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2004 wujek---> hehe sosiatke moze sie zrobi;):) saladynsan---> nawet mi tego nie przypominaj texturowanie to jest moja najwieksza zmora nic kompletnie o nim nie wiem ale mam nadzieje na tym modelu nauczyc sie texturowac dzieki za posty dzis (albo jutro) postaram sie dac caly budynek skonczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2004 Witam!! kolejny apdejt:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 Byłem raz we Wrocku...i możliwe że przechodziłem tamtędy tylko było ciemno i nic nie pamiętam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 no , bardzo ładnie , ile wszystko razem ma poly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2004 chveti--> narazie ma ponad 70000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2004 Witam troche mnie tu nie bylo (pracowalem nie mialem czasu) ale znalazlem trohce czasu i kolejny small (very??) update ps. zmienilem koncepceje pracy chcialbym zrobic zeby efekt pracy bylo widac z mojego okna:P:P (to nie znaczy ze jako dodatek nie dam renderu calosci itp.) ps. jak moge zmienic nazwe tematu (wiem ze edytujac first post'a zrobilem juz tak a tu nic nie widac:(:() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 hehehe lubie wlasnie takie obrazki z oczu czlowieka, nie wiem czemu ale mnie kreca :) bardzo fajnie pracuj i nie zepsuj calosci texturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Kopertka dla moderatora i temat bedzie zmieniony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Marcin Y >> "...pochylony pod bardzo niewielkim katem." ale pochylony ;] hehe jasne :) poczekamy aż nielot zrobi i wtedy przebiegniemy się z linijką i kątomierzem ;)) coraz ciekawiej to wyglądą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2004 Witam zamieszczam "apdejt" bardzo malo zrobilem (okno) ale teraz probouje ustawic kamere zeby bylo ladnie i dobrze wszystko widac!!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Fajne, fajne, kupe pracy w to wlorzyles, a nie smierdzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 odrazu uprzedzam zeby nie bylo plotek;);) zaczalem tyle prac gdyz musze je skonczyc (3 pojazdy ,i moja ulica) hyhyhy, znalazlem to w twojej sygnaturce, a pamietam ze praca mi sie podobala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virk Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 no to jak juz watek odkopany to ja moze zapytam jaka to jest ulica? bo pod tyloma katami dales popatrzec a ja nadal nie kojarze :) co do pracy to nie podobaja mi sie tylko te okna w budynkach, prawie nie widac ze sa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 My tu czekamy na tekstury!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 A możesznapisać jakim sposobem obiłeś obręczę na balkonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Ja podejrzewam, że te poręcze to spline z opcją renderable;) ...ale mogę się mylić;) Fajna pracka! Czekamy na tekstury;)) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2004 Autor Share Napisano 3 Listopad 2004 sklio dzieki ze sie podoba:):) virk nie powiem co to za ulica bo jeszcze mi okna powybijasz(cie););) ta ulica jest w trujkacie kolo podstawowki nr2:D:D kulfer&Touch nie robilem tego splinem glupi bylem:):) robilem cylindrem:):) jaki ja glupi bylem tyle roboty wiecej mialem.... luke3d textury textury kiedy sie ich naucze:):) narazie bedzie z tym ciezko bo ich nie kumam nie umiem i nie wiem czego jeszcze:D:D ale z czasem sie naucze jak sie oragniki ucze (a to chyba swieto) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 a gdzie ta podstawówka ? bo to mi na jakis nowy dwór wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 hehe podstawowka jest na komuny paryskiej a dzielniac krzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 a, to to centrum jest :) hehe moja szkółka jest na psim polu, a ja mieszkam za partynicami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi