Napisano 31 Lipiec 200420 l Witam !! odrazu uprzedzam zeby nie bylo plotek;);) zaczalem tyle prac gdyz musze je skonczyc (3 pojazdy ,i moja ulica) prace bede robil (wszystkie) tylko musze miec czas enzo .... daf 75 juz w krotce update a teraz zamieszczam kilku minutowa prace (moja:D:D)
Napisano 1 Sierpień 200420 l Narazie za wiele sie powiedziec nie da...szkoda ze nie masz tych fotek :( Ciekaw jestem co z tego wyjdzie ! Bede tu zagladal :)
Napisano 1 Sierpień 200420 l Całkiem ok, widać mnóstwo twojej pracy. Będzie musiało za... wyglądać z materiałami :) pozdr, Imaginner
Napisano 2 Sierpień 200420 l coraz lepiej. ciekaw jestem jak ci to dalej bedzie szło. to "latające" nad domem na ostatnim renderze to co to? :)
Napisano 2 Sierpień 200420 l pytanie techniczne: widoczny lekki zarys okien to po prostu wsunięty w bryłę odpowiedni fragment siatki? [potem teksturę kładziesz na cały budynek?] [swoją drogą jeżeli robisz to w skali to się musiałeś nabiegać z linijką LOL]
Napisano 2 Sierpień 200420 l Autor Marcin Y 1-lekki zarys okien to nie wsuniety w bryle dpowiedni fragment siatki...... tylko normalny modleing:D:D czyli framugi, i ramy okienne noi szyby sa:D:D 2 nie robie tego w skali tylko na oko nie chcialo by mi sie biegac z linijka:D:D ale tak na oko to kojaze ile co ma:D:D narka
Napisano 2 Sierpień 200420 l Autor aha mulczas: te obiekty lataja ce nad domem to sa zwykle boxy ktorymi wycinam okna:P:P ale plus za spostrzegawczosc ja ich nie widzialem:D:D
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor Witam!! poprawilem troche jakosc rendera (swiatlo zmienilem cienie) zrobilem maly apdejt:P teraz moja ulica ma---> objects->1036 face->76274
Napisano 5 Sierpień 200420 l nie sadzisz ze dachy powinny byc troche nierowne tzn. powinny miec jakies spady czy cos w tym stylu przeciez deszczowka musi z nich jakos splynac :P
Napisano 6 Sierpień 200420 l smacznie smacznie :) moim skromnym zdaniem z dachami jest wszystko w porządku - przynajmniej z tym położeniem kamery - a stropodach ma to do siebie, że jest... pochylony pod bardzo niewielkim kątem.
Napisano 6 Sierpień 200420 l Autor witam !! scor--> dachu jeszcze nie robilem jak zrobie to bedzie pochylony itp.:P:P
Napisano 6 Sierpień 200420 l Marcin Y >> "...pochylony pod bardzo niewielkim katem." ale pochylony ;]
Napisano 6 Sierpień 200420 l hmm...bardzo ładnie ale ciekawi mnie późniejsze teksturowanie tego jak ci pójdzie bo modeling po prostu sweet
Napisano 6 Sierpień 200420 l mi tez sie podoba i jestem ciekaw czy bedzie naga sonsiadka za jednym z okien ?? :D
Napisano 7 Sierpień 200420 l Autor wujek---> hehe sosiatke moze sie zrobi;):) saladynsan---> nawet mi tego nie przypominaj texturowanie to jest moja najwieksza zmora nic kompletnie o nim nie wiem ale mam nadzieje na tym modelu nauczyc sie texturowac dzieki za posty dzis (albo jutro) postaram sie dac caly budynek skonczony
Napisano 8 Sierpień 200420 l Byłem raz we Wrocku...i możliwe że przechodziłem tamtędy tylko było ciemno i nic nie pamiętam:)
Napisano 11 Sierpień 200420 l Autor Witam troche mnie tu nie bylo (pracowalem nie mialem czasu) ale znalazlem trohce czasu i kolejny small (very??) update ps. zmienilem koncepceje pracy chcialbym zrobic zeby efekt pracy bylo widac z mojego okna:P:P (to nie znaczy ze jako dodatek nie dam renderu calosci itp.) ps. jak moge zmienic nazwe tematu (wiem ze edytujac first post'a zrobilem juz tak a tu nic nie widac:(:()
Napisano 11 Sierpień 200420 l hehehe lubie wlasnie takie obrazki z oczu czlowieka, nie wiem czemu ale mnie kreca :) bardzo fajnie pracuj i nie zepsuj calosci texturami.
Napisano 11 Sierpień 200420 l Marcin Y >> "...pochylony pod bardzo niewielkim katem." ale pochylony ;] hehe jasne :) poczekamy aż nielot zrobi i wtedy przebiegniemy się z linijką i kątomierzem ;)) coraz ciekawiej to wyglądą ;)
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor Witam zamieszczam "apdejt" bardzo malo zrobilem (okno) ale teraz probouje ustawic kamere zeby bylo ladnie i dobrze wszystko widac!!! narka
Napisano 2 Listopad 200420 l odrazu uprzedzam zeby nie bylo plotek;);) zaczalem tyle prac gdyz musze je skonczyc (3 pojazdy ,i moja ulica) hyhyhy, znalazlem to w twojej sygnaturce, a pamietam ze praca mi sie podobala :)
Napisano 3 Listopad 200420 l no to jak juz watek odkopany to ja moze zapytam jaka to jest ulica? bo pod tyloma katami dales popatrzec a ja nadal nie kojarze :) co do pracy to nie podobaja mi sie tylko te okna w budynkach, prawie nie widac ze sa :/
Napisano 3 Listopad 200420 l Ja podejrzewam, że te poręcze to spline z opcją renderable;) ...ale mogę się mylić;) Fajna pracka! Czekamy na tekstury;)) Pozdr!
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor sklio dzieki ze sie podoba:):) virk nie powiem co to za ulica bo jeszcze mi okna powybijasz(cie););) ta ulica jest w trujkacie kolo podstawowki nr2:D:D kulfer&Touch nie robilem tego splinem glupi bylem:):) robilem cylindrem:):) jaki ja glupi bylem tyle roboty wiecej mialem.... luke3d textury textury kiedy sie ich naucze:):) narazie bedzie z tym ciezko bo ich nie kumam nie umiem i nie wiem czego jeszcze:D:D ale z czasem sie naucze jak sie oragniki ucze (a to chyba swieto) pozdro
Napisano 4 Listopad 200420 l a, to to centrum jest :) hehe moja szkółka jest na psim polu, a ja mieszkam za partynicami :)