Napisano 31 Lipiec 201212 l Co sądzicie? Autentyk, nie mój projekt ;) Strona internetowa www.sama.com.pl
Napisano 31 Lipiec 201212 l A moim zdaniem w takiej prawie kwadratowej kompozycji jaj nie urywa - tak jak napisał kolega wyżej wygląda "ciężko", ale już na stronce, gdzie logo jest wpasowane w biały pasek wygląda bardzo przyzwoicie.
Napisano 31 Lipiec 201212 l Osobiscie slabi mnie uzywanie gradientow w logach. Jak dla mnie logo powinno byc czytelne nawet po zamianie na 1 kolor + tlo a tutaj jakos tego nie widze. Poza tym malenkie elementy - logo powinno miec raczej ikoniczny wyglad i unikac upstrzenia na przyklad taka dokladna mapka. Trzeba bylo jakos zgrubniej to potraktowac.
Napisano 31 Lipiec 201212 l w momencie gdy A łaczy się z S to niefortunnie pogrubia tam linie przez co znieksztalca się "S" (na dole przy drugim brzuszku)... Nezumi też ma rację, można było jeszcze uprościć mape... nawet pozbyć się odznaki i napis wpisać w mape... takie o... ale zeby od razu interesujące... raczej przeciętne... pozdro