legomir Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 Dosyć już stare ale albo nie było albo nie zauważyłem na forum
legomir Napisano 4 Sierpień 2012 Autor Napisano 4 Sierpień 2012 To nei mogło być to bo ten ma jakieś 2 miesiace
Miłosz3ds Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 Teeeż dawno już widziałem, tutaj nawet na forum z tego co pamiętam. A Jackson puścił 10 minut Hobbita krytykom, którzy decydowali o tym czy warto inwestować w nowy sprzęt do puszczania w 48 klatkach i podobno nie byli zachwyceni właśnie jakością - która jest jak to powiedzieli "za dobra". Widać każdy szczegół wszędzie i podobno nie wygląda to za dobrze. Ciekawy jestem jak to będzie naprawdę. :)
Traitor Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 Glowny bohater w sumie wyglada jak Janusz Palikot:)
Chasdiel Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 To nei mogło być to bo ten ma jakieś 2 miesiace Oj chyba długi był Twój sen zimowy;p Toż to trailer z grudnia ubiegłego roku:) http://www.max3d.pl/news.php?id=2153
legomir Napisano 4 Sierpień 2012 Autor Napisano 4 Sierpień 2012 Właśnie pokazałeś, że nie. Dzięki :) W tamtym był numer: #1 a tu jest #2 ^^ The Hobbit Official Trailer #1 - Lord of the Rings Movie The Hobbit: An Unexpected Journey -- Official Trailer 2012 [HD] #2
mirach Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 ale zdajesz sobie sprawe ze to dokladnie ten sam trailer?
Coyote Napisano 4 Sierpień 2012 Napisano 4 Sierpień 2012 pewnie drugi raz wypuścili ten trailer z inną końcówką bo najpierw hobbit miał być podzielony na 2 części a będzie na 3...
tmdag Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 Najnowsze rzeczy puszczone w swiat byly na Comic Con
Rekomendowane odpowiedzi