Napisano 10 Sierpień 201212 l Tygodniowy Speedpainting #148 - Robot parzący kawę Tematu raczej nie trzeba tłumaczyć ;-) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 16.08.2012 23:59 SONDA: 17-19.08.2012
Napisano 13 Sierpień 201212 l Autor No ten ostatni to jak goro fujita. Dołożyłbyś trochę miękksze światło i kontrast i jest ekstra.
Napisano 15 Sierpień 201212 l Lucek - dzięki za sugestie, edit poszedł i wstawiłem poprawioną ilustrację, mam nadzieję, że nie pogorszyłem ;) No ten ostatni to jak goro fujita Znam gościa, ale w tym przypadku w żaden sposób nie sugerowałem się jego pracami. ***Edit - finalnie podciągnąłem levele, jeszcze raz dzięki za sugestię! Sidre - najfajniej wyszła ta "ręka", a na początku miałem mały problem, żeby zlokalizować "twarz" robota.., choć kto powiedział, że robot musi ją mieć :) tomzar - mocne, jak espresso :D Ciekawa paleta kolorów. Bedyk - dzięki! Od Ciebie też nie gorsza praca. Edytowane 16 Sierpień 201212 l przez Dann.G
Napisano 15 Sierpień 201212 l Autor Tomzar bardzo fajna praca. Lubię jak nawet niewiele malowania sporo wyraża.
Napisano 19 Sierpień 201212 l Sondę powinien zrobić ten kto wymyślał temat. Lucek założył temat, za zwycięzcę, z pewnych powodów których nie pamiętam : > ale jest na wakacjach. Zrobię sondę, ale następne TSP po staremu, zwycięzca wymyśla temat i tworzy wątek bitwy oraz sondę itd. Edytowane 19 Sierpień 201212 l przez n-pigeon