Lucek Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Tygodniowy Speedpainting #148 - Robot parzący kawę Tematu raczej nie trzeba tłumaczyć ;-) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 16.08.2012 23:59 SONDA: 17-19.08.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość porrr13 Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 +- ~1:20h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) Back to the old school: Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Dann.G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2012 No ten ostatni to jak goro fujita. Dołożyłbyś trochę miękksze światło i kontrast i jest ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 1h 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 selfu i tomzar, jak dla mnie bomba ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Lucek - dzięki za sugestie, edit poszedł i wstawiłem poprawioną ilustrację, mam nadzieję, że nie pogorszyłem ;) No ten ostatni to jak goro fujita Znam gościa, ale w tym przypadku w żaden sposób nie sugerowałem się jego pracami. ***Edit - finalnie podciągnąłem levele, jeszcze raz dzięki za sugestię! Sidre - najfajniej wyszła ta "ręka", a na początku miałem mały problem, żeby zlokalizować "twarz" robota.., choć kto powiedział, że robot musi ją mieć :) tomzar - mocne, jak espresso :D Ciekawa paleta kolorów. Bedyk - dzięki! Od Ciebie też nie gorsza praca. Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 Tomzar bardzo fajna praca. Lubię jak nawet niewiele malowania sporo wyraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 no i od mnie pierwszy dzień w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 Świetne! Zasugerowałbym więcej ruch na granicy równowagi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 głosowanie jakieś czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Jak zwykle nikomu nie chce się sondy zrobić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 (edytowane) Sondę powinien zrobić ten kto wymyślał temat. Lucek założył temat, za zwycięzcę, z pewnych powodów których nie pamiętam : > ale jest na wakacjach. Zrobię sondę, ale następne TSP po staremu, zwycięzca wymyśla temat i tworzy wątek bitwy oraz sondę itd. Edytowane 19 Sierpień 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi