Napisano 24 Czerwiec 200321 l A tutaj brakująca osoba na poprzednim zdjęciu czyli - Moja Żona ANIA i oczywiście ja. Dzięki Gotham.:)
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Stanek...mowisz rodzinka...dzieci..zona itd :) a w q3 jeszcze sobie pogrywasz :))) :D:D: heh pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200321 l To ,że ktoś ma dzieci (te istotki są najcudowniejsze na świecie) i żonę to nie oznacza że w quaka grać nie może.Odkąd pamiętam zawsze pasjonowałem się komputerami ,oprogramowaniem grami itp.... to dlaczego teraz mam z tego rezygnować.Poprostu na wszystko trzeba znależć czas... Pozdrawiam.
Napisano 25 Czerwiec 200321 l na stronie Pablo jest jego twarz..........:d http://www.3d-pablo.tk A ty SCORPI ujawnilbys sie?? POZDRO :]:]
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Originally posted by rebuzz A ty SCORPI ujawnilbys sie?? on sie juz ujawnil.... na pierwszych stronach tematu :P
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Ano faktycznie na pierwszej stronie jest SCORPI.......hehhe chyba musze powaznie o okularkach pomyslec........:D POZDRO :]:]
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Moje fotki znajdziecie takze >>>TUTAJ...tylko sa nieaktualne...prawie rok ;-) pozdr
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Originally posted by Pablo od kiedy masz prawko??:>>>>> pozdr hehe :D Pablo ja nie mam prawka jeszcze :( nawet 18 lat jeszcze nie mam :P To zdjecie to tak sobie w samochodzi zrobilem... POZDRO [piwo]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l ok, czemu nie - a oto ja - to w okularkach to 3 lata temu robione, to drugie gdzieś rok temu. A jakby ktoś pytał to w maju skończyłem 16 lat. no i mam koło 184 cm wzrostu [rotfl2]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Hehe.. oki.. postanowilem sie ukazac temu swiatu.. Wreszcie poznacie prawdziwe oblicze MaggeM\'a :D Coz za przelomowa chwila hahahha ehh [piwo] Coz zegnamy sie na 9 miechow.. ale spoko bede pisal !!!! trzymajcie sie :) a to moja milosc !!!! [pokazal jezyk]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l hehe ten warkocz jest super !!! PS. masz rozbrajajacy usmiech.....:P:P:P Ps2. JA tez postaram sie wrzucic moje aktualne zdjecia ale czekam az mi ktos skanera pozyczy..... POZDRO :]:]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Co do zdjecia w corpse paintingu Kveldulvu - widzialem tego goscia bez.. i wygladal... hmm... milej (bez skojarzeń) [pokazal jezyk]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l maggem....no no po twarzy od razu widac ze usmiechniety z Ciebie koles :))) pozdr[piwo]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l maggem to bardzo uśmiechnięty chłop :D ...tylko ciekawe czy jak zwoja wróci bedzie w stanie sie smiać? czy da rade bez zębów ;/ hehe ;) maggem przyślij nam jakieś fotki jak ci sie powodzi w woju i czy dobrze karmią :D [piwo]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l he :) to na rolkach rok temu a te 3 pozostale hmmm pare miesiecy temu? mzoe wiecej :) ale teraz wygladam tak samo :) -pozdrawiam
Napisano 2 Lipiec 200321 l a ja wiem jak gior wygląda...jeżeli macie PSa to też zobaczycie tylkoe trzeba pomyśleć kwilke :P pozdro :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l Witam :) to jeszcze cosik dorzuce :) ten brzydki blondas z trąbką to ja ;):P a ta pani z mikrofonem to moja ogromna Miłość :):)[uścisk] (od której macie pozdrowionka;) )
Napisano 3 Lipiec 200321 l He :) dzienx za pozdrowienia :) juz pozdrowilem :) a ta kapelka to zespolik jazzowy :) moja Karolinka tam spiewa a ja gram na trabce :) -pozdrawiam Barył
Napisano 3 Lipiec 200321 l a masz jakieś utworki na kompie?! może nam coś zarzucisz... :D? pozdroo [piwo]
Napisano 3 Lipiec 200321 l He zadnych kawalkow nie mam na kompie :P ale jak cos bede mial napewno zarzuce hehe ;) Karolke pozdrowie :) co do wystrojenia hehe to nie lubie tej kamizelki ;)
Napisano 3 Lipiec 200321 l hehe to moze na koncert was kiedys zaprosze?>? hehe :) a co do Wokalistki moze jakies fotki jeszze wrzucic? hehee :D:D
Napisano 3 Lipiec 200321 l Wokal klasa. A fotki? Jasne dobre referencje zawsze się przydadzą. Pozdrowionka dla Karolki (hehe dzięki niej awansowałeś w hierarchii że hoho).
Napisano 6 Lipiec 200321 l Czy ja mam swoje zdjątko też wrzucić ?? Hehe Pozdrawiam Apostezjon :cool::cool:
Napisano 7 Lipiec 200321 l Bravo Barył :D a ja pokaże siebie w sytuacji delkatnie Extremalnej:P męczyłem wtedy Fallouta Tacticsa :D
Napisano 7 Lipiec 200321 l Czyżby twoja gierka wtargnęła do twojego pokoju[lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione
Napisano 7 Lipiec 200321 l dzięki :D to moja jeszcze budujące się chawirka na Hawanie koło Buga :D warunki extremalne ale klimat i miejsce przepiękne...no i to powietrze czyste :D
Napisano 7 Lipiec 200321 l [lol2][lol2][lol2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][lol2][lol2][lol2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][lol2][rotfl2][rotfl2] caly phanomik [rotfl][lol]
Napisano 7 Lipiec 200321 l Nie przecieka ci tam?? :D:D:D:D:D:D:D[lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione
Napisano 7 Lipiec 200321 l Originally posted by sikham phantom a nie upiększyłeś go jeszcze w ps ;] hahahah :D:D dobre :DD: pozdr