Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A tutaj brakująca osoba na poprzednim zdjęciu czyli - Moja Żona ANIA i oczywiście ja.

ja%20i%20zona%20ania.jpg

Dzięki Gotham.:)

• Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 26,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Stanek...mowisz rodzinka...dzieci..zona itd :) a w q3 jeszcze sobie pogrywasz :))) :D:D: heh

pozdr

Napisano

To ,że ktoś ma dzieci (te istotki są najcudowniejsze na świecie) i żonę to nie oznacza że w quaka grać nie może.Odkąd pamiętam zawsze pasjonowałem się komputerami ,oprogramowaniem grami itp.... to dlaczego teraz mam z tego rezygnować.Poprostu na wszystko trzeba znależć czas...

Pozdrawiam.

Napisano

dobrze napisales...czas...trzeba miec ten czas...:)

pozdr

Napisano
Originally posted by rebuzz

A ty SCORPI ujawnilbys sie??

on sie juz ujawnil.... na pierwszych stronach tematu :P

Napisano

Ano faktycznie na pierwszej stronie jest SCORPI.......hehhe chyba musze powaznie o okularkach pomyslec........:D

POZDRO :]:]

Napisano
Originally posted by Pablo

od kiedy masz prawko??:>>>>>

pozdr

hehe :D Pablo ja nie mam prawka jeszcze :( nawet 18 lat jeszcze nie mam :P To zdjecie to tak sobie w samochodzi zrobilem...

POZDRO [piwo]

Napisano

ok, czemu nie - a oto ja - to w okularkach to 3 lata temu robione, to drugie gdzieś rok temu. A jakby ktoś pytał to w maju skończyłem 16 lat. no i mam koło 184 cm wzrostu

[rotfl2]

1.jpg

2.jpg

Napisano

Hehe.. oki.. postanowilem sie ukazac temu swiatu.. Wreszcie poznacie prawdziwe oblicze MaggeM\'a :D

Coz za przelomowa chwila hahahha ehh [piwo]

Coz zegnamy sie na 9 miechow.. ale spoko bede pisal !!!!

trzymajcie sie :)

mag01.jpg

a to moja milosc !!!! [pokazal jezyk]

mag02.jpg

Napisano

hehe ten warkocz jest super !!!

PS. masz rozbrajajacy usmiech.....:P:P:P

Ps2. JA tez postaram sie wrzucic moje aktualne zdjecia ale czekam az mi ktos skanera pozyczy.....

POZDRO :]:]

Napisano

Co do zdjecia w corpse paintingu Kveldulvu - widzialem tego goscia bez.. i wygladal... hmm... milej (bez skojarzeń) [pokazal jezyk]

Napisano

maggem....no no po twarzy od razu widac ze usmiechniety z Ciebie koles :)))

pozdr[piwo]

Napisano

maggem to bardzo uśmiechnięty chłop :D

...tylko ciekawe czy jak zwoja wróci bedzie w stanie sie smiać? czy da rade bez zębów ;/ hehe ;)

maggem przyślij nam jakieś fotki jak ci sie powodzi w woju i czy dobrze karmią :D

[piwo]

Napisano

ok to jak wszyscy to wszyscy :D:D oto pare moich fotek :)

b2.jpg

ja1.jpg

ja2.jpg

ja3.jpg

-pozdro :)

Napisano

he :) to na rolkach rok temu a te 3 pozostale hmmm pare miesiecy temu? mzoe wiecej :) ale teraz wygladam tak samo :)

-pozdrawiam

Napisano

a ja wiem jak gior wygląda...jeżeli macie PSa to też zobaczycie tylkoe trzeba pomyśleć kwilke :P

pozdro :)

Napisano

Witam :) to jeszcze cosik dorzuce :) ten brzydki blondas z trąbką to ja ;):P a ta pani z mikrofonem to moja ogromna Miłość :):)[uścisk] (od której macie pozdrowionka;) )

P1220251.JPG

Napisano

:O ale laska :D

swoja miłość też od nas pozdrów :D

btw: co za orkiestra?!

Napisano

He :) dzienx za pozdrowienia :) juz pozdrowilem :) a ta kapelka to zespolik jazzowy :) moja Karolinka tam spiewa a ja gram na trabce :)

-pozdrawiam Barył

Napisano

a masz jakieś utworki na kompie?! może nam coś zarzucisz... :D?

pozdroo [piwo]

Napisano

He zadnych kawalkow nie mam na kompie :P ale jak cos bede mial napewno zarzuce hehe ;) Karolke pozdrowie :) co do wystrojenia hehe to nie lubie tej kamizelki ;)

Napisano

fajan wokalistka

Napisano

hehe to moze na koncert was kiedys zaprosze?>? hehe :) a co do Wokalistki moze jakies fotki jeszze wrzucic? hehee :D:D

Napisano

Wokal klasa. A fotki? Jasne dobre referencje zawsze się przydadzą.

Pozdrowionka dla Karolki (hehe dzięki niej awansowałeś w hierarchii że hoho).

Napisano

Czy ja mam swoje zdjątko też wrzucić ?? Hehe

Pozdrawiam

Apostezjon

:cool::cool:

Napisano

Bravo Barył :D

a ja pokaże siebie w sytuacji delkatnie Extremalnej:P męczyłem wtedy Fallouta Tacticsa :D

phantom.jpg

Napisano

dzięki :D

to moja jeszcze budujące się chawirka na Hawanie koło Buga :D warunki extremalne ale klimat i miejsce przepiękne...no i to powietrze czyste :D

Napisano

[lol2][lol2][lol2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][lol2][lol2][lol2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][lol2][rotfl2][rotfl2] caly phanomik [rotfl][lol]

Napisano
Originally posted by sikham

phantom a nie upiększyłeś go jeszcze w ps ;]

hahahah :D:D dobre :DD:

pozdr