saladynsan Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Dawno mie tu niebylo i postanowilem sobie cos zrobic....o to pierwszy zrzut...niedlugo kolejny updaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 no tak poczekam na nastepny 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Hmmm czy napewno umieszczanie tak słabej pracy ma jakiś sens? Gdybym miał pisać co powinieneś poprawić - najsensowniej było by poprawić wszysto. Już teraz sam model pojazdu mi się nie podoba i powinieneś robić go od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Guardian---> zachowuj sie;) nie ladnie tak z kolegi zjezdzac:P:P praca narazie za mloda zeby cos powiedziec jak zrobisz cos wiecej to bedzie lepiej aha wyglada to za kwadratowo (wiem ze musi chybatak byc ale popraw to .... nie wiem jak to napisac) nie poddawaj sie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 obraziles sie czy co bo nic nie widze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Guardian _=_ każdy kiedyś zaczynał co do modelu to jeszcze mało jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qcoe Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 dzień dobry. co do modelu...hmm, troszeczke wiecej musisz pokazac a tak przy okazji jakiej uzyłes techniki ? :> to poly czy nurbs :P ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2004 No to tak...prace dopiero zacząłem...hmm jestem chyba w dziale Work in progress i tak jest moja prac zacząłem ja dopiero robić i niema praktycznie czasu kiedy nad nią siedzieć robię ja wolnych chwilach...co do tego że jest kwadratowy to było takie założenie...ale pomyśle nad tym żeby aż tak nie był kwadratowy:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 no juz znacznie lepiej wyglada... nie przesadzaj z okraglosciami... imho kanty przy takiej bryle pojazdu calkiem niezle wypadna (oczywiscie bez przesady:))... taki troche w klimacie tego z obcego 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 nadal czekam na następny (i sie nie irytuj za szybko to jest forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 ....................a i daj jakies cienie bo to jest bez wyrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 coraz lepiej to wyglada tylko dawaj wieksze apdejty:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2004 ...a zapomniałem wcześniej odpisać robię w poly...co do updatów postaram się przez weekend zrobić jakiś większy jak narazie kolejne parę szczegółów no i na życzenie dodałem cienie do pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 no i zaraz inaczej dodaj jeszcze matte/shadow na podłoge i bedzie git co do samego modelu to nie znam sie na transporterach ale chyba moze byc a i oddal troche swiatełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 troche pachnie mi to UT2004 :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 Przypadkiem takimi w kknd nie jeździli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 coraz lepiej to wyglada nie dlugo moze byc bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 7 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2004 THE MANYSH TRAFO ===> matte/shadow możesz mi to dogłębnie wytłumaczyć bo jestem zielony:) i nie wiem jak to zrobić i co to jest:) A co do tego skąd pomysł na pojazd....najbardziej wpływ miał film Aliens2...a potem to już czysta wyobraźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 Wygląda solidnie. Jeśli to low poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 powiem jedno: smoothing groups. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 Przypadkiem takimi w kknd nie jeździli nie ? boze ten ogranicznik textu mnie wkurza na maxa Boze widzisz a nie grzmisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 7 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2004 kolejny mały update do tego system mi sie wali jutro czeka mnie reinstalacja..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 no, to już wygląda zdecydowanie lepiej, jednak zastanów się solidnie nad wyglądem tekstur i charakterem pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaa..........załamałem się kumpel zgrywał moje wszystkie ważniejsze rzeczy z kompa i nie przegał scena aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(...no to bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekonum Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 bardzo fajny pojazd, mógłbyś mu dodać trochę bródu dookołą kółek i troche zadrapań przez co będzie bardziej wyglądał realistycznie, chyba że to miał być jakiś model jeszcze nie testowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2004 hmm dawno mnie nie było a to dlatego że odbudowa od zera tego pojazdu troche mi czasu zabrało plus robota ...to juz nie jest ten sam pojazd cieżko mi cos robic od nowa...to sam i zeby wyglądało identycznie no ale coż..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2004 hmmm mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 nie wiem czy to tylko u mnie, ale zupelnie nie pokazuja sie obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 sanki - to juz problem na skale swiatową ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2004 hmm zmieniłem serwer...na którym znajdowały sie fotki...hmm czy teraz widzice obrazki bo umnie sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2004 hmm kolejny update postanowiłem teraz zrobić troche tła.... ....hmm pliska niech ktoś powie czy wic obrazki powiny byc dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 no są są dwa nawet niezle poczekam na texturki te pierwsze ujęcie dziwne drugie moze byc tylko jaki temat SF czy co bo nie kumam do czego zmiezasz z tą pracką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Całkiem ajny klimacik,teraz wypadałoby wstawić ten transporter w jakąś fajną scenerię,hmmm może planeta z ciemnosarymi skałami i do tego burza aby fajnie pył dookoła latał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 ...w sumie sam nie wiem do kad zmierzam...napewno sf...hmm ogulnie chciałbym zrobic animacje i to jest poprostu jedno z miejsc w ktorych akcja bedzie sie działa....jak natrazie kolejny maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 no ale kolego no tak nie mozna to ma byc asfalt no rozumiem ze mozna sie czasem zagubic no ale jak powinna wyglądac droga pokryta asfaltem to chyba wszyscy wiedzą mysle ze zabardzo chciałes to podkreslic i dałes ciała z materiałem popraw to a bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 Zmieniłem ta texturke mam nadzie ze ta lepiej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 teraz jest pieknie We wszyztko jeszcze troche wjecej szczegulikuw i bedzie naprawde cool. Najpierw takie guwno a teraz no prosze az milo popatrzec , tylko tego nie zchrzan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 oj kumpel ty mnie dobijasz 8-) zobacz sam ze na pierwszym ujęciu u góry jest git prawda ,ale na drugim jest masakra z tym asfaltem brak BUMP map to raz no i taka rozmyta jest ta textura ze szok! jak masz cyfrówke wez idz na ulice zrób sobe fotke jakiegos auta które stoi na drodze i zobacz jak to ma wyglądac bo widze ze tak na pałe to nie zrobisz tego jak nalezy Pozdrawiam i czekam az to naprawisz! 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Ciekawy WiP. Praca staje się coraz badziej ciekawa. Proponuję bardziej rozjaśnić scenę, bo tak napawdę niewiele widać... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 No ciekawie się robi, na początku taka nieciekawa zielona bryła, a teraz już się robi klimat. Zastanów się może nad jakąś wodą/niebem, to już będzie ql. Bo tak to trochę zawieszony w próżni ten most. Chociaż może jeszcze za wcześnie na to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 hmm nie mam cyfrówk:/:P hmm dodałem bumpa i dalem bardziej ostra ta texture tylko nie wiem dlaczego pierwsza sekwencja jej jest okej ale te w oddali sie strasznie rozmyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Swiatło do bani - popraw je, niech będzie mniej ostre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2004 ....hmmm powrót do działania ...Postanowiłem że zrobię animacje.....ale powoli najpierw modele przedstawiam tu taj Pojazd do infiltracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 saladynsan -> ja mam pytanie: pokazujesz transporter czy miasto ? Wydaje się, że model transportera jest bardzo ciekawy, a na Twoich renderach tego nie widać. Postaw go gdzieś w garażu czy na pustyni i niech on będzie głównym bohaterem renderu, nie zaś otoczenie. Na prawdę model jest bardzo ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 nie no niekoniecznie pustynia :D ale np ta scena co masz tylko blizej kamery cały transporter :D, dla mnie cool... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 fajny, przypomina mi ATV z Alien 2, a to był fajny pojaździk :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Postanowiłem teraz dla odmiany popracować nad jednej ze scen, którą potem wykorzystam to ma być cos w stylu brifing room.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 modelling jest fajny, ale każde otoczenie jakie dajesz jest do bani. Także oświetlenie mocno odstaje. Popracuj troszkę, bo szkoda tego modelu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Hehe. Z zielonej brylki zrobil sie fajny model :]. Jak tutaj lud juz prawie ze skanduje ;), to i ja sie przylacze - nie pokazuj modelu wsrod terenow zurbanizowanych, lecz np. na pustyni lub obok jakiejs skaly etc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 render niewiem czemu bardzo mi przywodzi na mysl unreala ( swiatla i pojazd ) mnie sie podobuje ale tragiczne ujecie ,zrob renderka z furka na pierwszym planie z jakims izometrycznym rzutem w tej samej scenie z tymi samymi swiatlami ,mysle ze bedzie duzo duzo ladniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi