Gość AcidBoyXL Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 No witam, dawno nie bawiłem sie w chodzenie po forum :0 ale widze ze sie porobiło, jakies takie nowe .. limit załącznika jak na galerie okrutny a mi ftp zablokowali wiec tylko takie obrazeczki niestety oto to plastikowe cudo :D pozdr
_michal Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Skończyłeś go widzę. Ostro podniesiona poprzeczka, tylko szkoda że dałeś takie okrutne tło, a nie jakąś romantyczną scenke nad morzem hehe :) 4+ ode mnie. Za brak tła, tak byłoby 5
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 dzieki :) chcialem wyeksponowac model wiec nie robilem sceny, tlo wiekszosci ludzi sie 'widzi' niedlugo bedzie jeszcze 2 wersja trambiszona... pozdr
darkelf Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 hehehe kul :)... nie znam sie na tych technicznych aspektach, ale dla mnie jest glancy i trzeba mu jakiejs fajnej socjalistycznej scenerii ;)
sikham Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 o widze że kończysz to co zaczynasz ;) a efekt jest naprawde świetny pozdro
kozioo Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Porzadny model - bez wodotryskow, ale kawał dobrej roboty:)
ftorek Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 hej - dawno cie tu nie bylo nawiasem obrazek - dla mnie lux torpeda - i to pomaranczowe tlo mmmm - mniodzio - super mi sie podoba
MareG Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 fantastyczna robota! Szczerze powiem ze jest to pierwsza praca z samochodem na forum, ktora po prostu podoba mi sie bezdyskusyjnie. Generalnie nienawidze modeli samochodow, tymbardziej ze co drugi post w WIPie to model jakiegos wycackanego swiecidelka o odjechanych kształtach - brrr. Ta kolorystyka jest po prostu idealna - rodem z prospektu eNeRDowskiego wozu! Mialem kiedys taki prospekt ale Wartburga;) Naprawde bardzo sie ciesze ze patrzac okiem zwyklego czlowieka zobaczylem tutaj po prostu Trabanta - takiego jakim faktycznie jest - jakiego widuje sie jeszcze na ulicach! I tym optymistycznym akcentem koncze, stawiajac najwyzsza ocene... Pozdrawiam Marek P.S. Do pelni szczescia mojego - na tylnej półce moglby byc jeszcze brązowy bokser z kiwajaca sie glowa:D
kx Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 w chwili gdy otworzylem 1 obrazek pomyslalem : po ch*** on tu daje zdjecie? super robota! :)
Chalek Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Rewelacja. Pomaranczowe tlo wbrew pozorom jest bardzo fajne, jakas odmiana, poza tym pasuje do tej pracy. Swietna robota.
Nimrod Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Trabancik całkiem udany, dobrze że znów tu wpadasz. A co z BMW m5 którą też swego czasu robiłeś?
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 no dzieki, MareG chcialem zrobic wlasnie akitego pieska ale jakos wypadlo ze nie zrobilem :) jednak bede pamietal zeby realizowac od razu pomysly :D Kłobuc, BMW juz dawno poszlo w niepamiec, tzn skonczone juz dawno, jak na nie teraz patrze to mi sie nie podoba ale tak to juz jest pozdr
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 zajebioza zawsze chciałem miec takie auto Fantastyczna pracka pomysł super jestem za
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 hmm ale przeciwmgielny z tyłu odbija ci podłoze to tak nie moze byc ten plastik nie odbija nic musi byc biały
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 faktycznie, wogole tylne swiatla mi nie odpowiadaja ale to kwestia przestawienia paru cyferek :D z tym ze juz mi sie nie chcialo tego robic hrhr ale masz racje powinno byc bardziej biale
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 nie no swiatła są git tylko przeciwmgielny szczególnie tylny razi w oczy chociaż gdyby podłoze było inne to mozna by to ukryc pod warstwa brudu 8-) p.s gdzie mozna scągnąc ten modelik od ciebie chetnie porobił bym jakieś crash testy 8-)
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 sciagnac sie niestety nie da, jedynie do kupienia jest na 3d02
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 piekna robota :) pierwszy model samochodu ktory mi sie podoba , najwyzsza nota
Mario Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Ale Wypasiony Trampek Ja bym dodał do wersji sportowej jakieś ognie na bokach :)
Marcin_ps Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 aaaa juz myslalem ze nie bedzie konca tego wspanialego modelu ile to rok ?? piekny powrot :)
aneye Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 nawet kolor ma taki sam jak ten ktory kiedys byl w naszej rodzince - REWELACJA:)
sly Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 "chyba nie Polak więc po angielsku walę": very nice, Trabant... greetings
Gość AcidBoyXL Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 brrr ale pogada nad morzem ;p thx za komentarze, sly polak polak ;) cheers
imprecis Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Extra, do Złotej Galeri to trzeba dać, tylko popraw tło :)
giegiel Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Super maszyna.A tak wogóle to co z twoją ciężarówką praca sie super zapowiadała.Pozdro
greg_jg Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 kurde :) rewelacja, mam nadzieję, że następnym razem to cudo będzie się znajdować na ulicy albo w polu :)
Gość AcidBoyXL Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 thx, mysle ze niedlugo cos w tym kierunku pomysle, mowa o uliczce albo polu i o ciezarowce ;)
asfalton Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 to tlo czyni z tego samochodu mala zabawke
Kryhas Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Ten model można określić jednym słowem: COOL !!
Filip Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Trabant naprawdę udany ,ale czy przedia szyba nie jest za wielka!!!!Moge się mylić??
Knysha Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Trabanciatko wypasione :). Gratulacje :).
Gość AcidBoyXL Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 thx, juz tu w sumie nie zagladalem ;] szyba jest chyba ok, mysle ze to dlatego ze kamera jest z gory, ale pare bledow by sie znalazlo napewno, jeszce raz thx za komentarze pozdro
Gość Wiktor Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Like a plasyic!!! its fantastic!!! Ale tylko w przypadku Trampka czy jak kto chce Mydelniczki :) Pełna bajera! "Fajne to mosz! Pilnuj se tego" :>
Laser Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 zajebisty, i kompozycja też kapitalna, na tym tle bardzo mi się podoba !!!
Rekomendowane odpowiedzi