Napisano 5 Sierpień 200420 l No witam, dawno nie bawiłem sie w chodzenie po forum :0 ale widze ze sie porobiło, jakies takie nowe .. limit załącznika jak na galerie okrutny a mi ftp zablokowali wiec tylko takie obrazeczki niestety oto to plastikowe cudo :D pozdr
Napisano 5 Sierpień 200420 l Skończyłeś go widzę. Ostro podniesiona poprzeczka, tylko szkoda że dałeś takie okrutne tło, a nie jakąś romantyczną scenke nad morzem hehe :) 4+ ode mnie. Za brak tła, tak byłoby 5
Napisano 5 Sierpień 200420 l dzieki :) chcialem wyeksponowac model wiec nie robilem sceny, tlo wiekszosci ludzi sie 'widzi' niedlugo bedzie jeszcze 2 wersja trambiszona... pozdr
Napisano 5 Sierpień 200420 l hehehe kul :)... nie znam sie na tych technicznych aspektach, ale dla mnie jest glancy i trzeba mu jakiejs fajnej socjalistycznej scenerii ;)
Napisano 5 Sierpień 200420 l o widze że kończysz to co zaczynasz ;) a efekt jest naprawde świetny pozdro
Napisano 6 Sierpień 200420 l hej - dawno cie tu nie bylo nawiasem obrazek - dla mnie lux torpeda - i to pomaranczowe tlo mmmm - mniodzio - super mi sie podoba
Napisano 6 Sierpień 200420 l fantastyczna robota! Szczerze powiem ze jest to pierwsza praca z samochodem na forum, ktora po prostu podoba mi sie bezdyskusyjnie. Generalnie nienawidze modeli samochodow, tymbardziej ze co drugi post w WIPie to model jakiegos wycackanego swiecidelka o odjechanych kształtach - brrr. Ta kolorystyka jest po prostu idealna - rodem z prospektu eNeRDowskiego wozu! Mialem kiedys taki prospekt ale Wartburga;) Naprawde bardzo sie ciesze ze patrzac okiem zwyklego czlowieka zobaczylem tutaj po prostu Trabanta - takiego jakim faktycznie jest - jakiego widuje sie jeszcze na ulicach! I tym optymistycznym akcentem koncze, stawiajac najwyzsza ocene... Pozdrawiam Marek P.S. Do pelni szczescia mojego - na tylnej półce moglby byc jeszcze brązowy bokser z kiwajaca sie glowa:D
Napisano 6 Sierpień 200420 l w chwili gdy otworzylem 1 obrazek pomyslalem : po ch*** on tu daje zdjecie? super robota! :)
Napisano 6 Sierpień 200420 l Rewelacja. Pomaranczowe tlo wbrew pozorom jest bardzo fajne, jakas odmiana, poza tym pasuje do tej pracy. Swietna robota.
Napisano 6 Sierpień 200420 l Trabancik całkiem udany, dobrze że znów tu wpadasz. A co z BMW m5 którą też swego czasu robiłeś?
Napisano 6 Sierpień 200420 l no dzieki, MareG chcialem zrobic wlasnie akitego pieska ale jakos wypadlo ze nie zrobilem :) jednak bede pamietal zeby realizowac od razu pomysly :D Kłobuc, BMW juz dawno poszlo w niepamiec, tzn skonczone juz dawno, jak na nie teraz patrze to mi sie nie podoba ale tak to juz jest pozdr
Napisano 6 Sierpień 200420 l zajebioza zawsze chciałem miec takie auto Fantastyczna pracka pomysł super jestem za
Napisano 6 Sierpień 200420 l hmm ale przeciwmgielny z tyłu odbija ci podłoze to tak nie moze byc ten plastik nie odbija nic musi byc biały
Napisano 6 Sierpień 200420 l faktycznie, wogole tylne swiatla mi nie odpowiadaja ale to kwestia przestawienia paru cyferek :D z tym ze juz mi sie nie chcialo tego robic hrhr ale masz racje powinno byc bardziej biale
Napisano 6 Sierpień 200420 l nie no swiatła są git tylko przeciwmgielny szczególnie tylny razi w oczy chociaż gdyby podłoze było inne to mozna by to ukryc pod warstwa brudu 8-) p.s gdzie mozna scągnąc ten modelik od ciebie chetnie porobił bym jakieś crash testy 8-)
Napisano 6 Sierpień 200420 l piekna robota :) pierwszy model samochodu ktory mi sie podoba , najwyzsza nota
Napisano 6 Sierpień 200420 l Ale Wypasiony Trampek Ja bym dodał do wersji sportowej jakieś ognie na bokach :)
Napisano 7 Sierpień 200420 l aaaa juz myslalem ze nie bedzie konca tego wspanialego modelu ile to rok ?? piekny powrot :)
Napisano 7 Sierpień 200420 l nawet kolor ma taki sam jak ten ktory kiedys byl w naszej rodzince - REWELACJA:)
Napisano 7 Sierpień 200420 l "chyba nie Polak więc po angielsku walę": very nice, Trabant... greetings
Napisano 14 Sierpień 200420 l brrr ale pogada nad morzem ;p thx za komentarze, sly polak polak ;) cheers
Napisano 15 Sierpień 200420 l Super maszyna.A tak wogóle to co z twoją ciężarówką praca sie super zapowiadała.Pozdro
Napisano 15 Sierpień 200420 l kurde :) rewelacja, mam nadzieję, że następnym razem to cudo będzie się znajdować na ulicy albo w polu :)
Napisano 18 Sierpień 200420 l thx, mysle ze niedlugo cos w tym kierunku pomysle, mowa o uliczce albo polu i o ciezarowce ;)
Napisano 7 Październik 200420 l Trabant naprawdę udany ,ale czy przedia szyba nie jest za wielka!!!!Moge się mylić??
Napisano 11 Październik 200420 l thx, juz tu w sumie nie zagladalem ;] szyba jest chyba ok, mysle ze to dlatego ze kamera jest z gory, ale pare bledow by sie znalazlo napewno, jeszce raz thx za komentarze pozdro
Napisano 30 Grudzień 200420 l Like a plasyic!!! its fantastic!!! Ale tylko w przypadku Trampka czy jak kto chce Mydelniczki :) Pełna bajera! "Fajne to mosz! Pilnuj se tego" :>
Napisano 1 Marzec 200520 l zajebisty, i kompozycja też kapitalna, na tym tle bardzo mi się podoba !!!