Smoku Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 3ds +vray + ps Zapraszam do wylewania wiadra pomyj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Ujęcia i oświetlenie, ze miło się patrzy. Moim zdaniem jednak za duży kontrast, przez co gubią się detale, jak manetki i tylne zębatki. Sidewall jest biały czy tak mocno odbija? kompozycyjnie nie pasuje tylko bidon, i przydała by się większa rozdzielczość zęby w pełni nacieszyć się drobiazgami, przede wszystkim chciałbym zobaczy spawy, które wyglądają wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 1 Wrzesień 2012 Share Napisano 1 Wrzesień 2012 nie znam sie ale pierwsza mysl jaka przyszla mi do glowy, to swiatlo jest tak mocne ze elementy metalowe są az białe zlewają się z innymi elementami które faktycznie są białe przez co rowerek traci na czytelnosci, np bidon, łańcuch, felgi. Tak to całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Model jest naprawdę świetny aż prosi się o jeszcze parę zbliżeń na detal. Render całkiem niezły, fajnie wyszedł matowy lakier , niestety elementy metalowe nie wyglądają najlepiej, podobnie z odblaskami i oponami. Textura sidewall chyba ma niską rozdzielczość albo to kompresja całego obrazka. AA też miejscami siada. Ogólnie to pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Mi się bardzo podoba! tylko trzeba poprawić texturkę na oponie i będzie gicior :) też myslę że przydałyby się jakieś zbliżenia z dof'em :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Dobra robota :) Zgadzam sie ze mozna by poprawic pare rzeczy, ale wedlug mnie to **** sie naleza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Bardzo fajnie to wyszło. Gratulacje. Miło dla odmiany też zobaczyć rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 rowerek spoko, ale fronty na maxie ostatnio sypia sie na zasadzie "zeby nie umarlo"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Rowerek moim zdaniem naprawdę dobrze wyszedł. A fronty.. koniec sezonu wakacyjnego, będzie tylko lepiej. Chociaż w galerii 3D ostatnio mało się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Przecież ten ładny rower by się przewrócił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Golenie amorów za cienkie, poza tym wypas. Przydałaby się większą rozdziałka. Pzdr. illusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Hej po pierwsze dzięki za fronta. Kontrast jest taki duży żeby ukryć małe niedoróbki, przez to zrobiony detal gdzie nie gdzie stracił na wyrazistości ale coś za coś. Teksturka oponki jest w bardzo małej rozdzielczości chyba 400x400 albo coś zbliżonego. Bo to jedyny sidewall jaki mi pasował do roweru. Btw dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na to że pochodzi on z samochodowej opony :P Zbliżeń raczej nie będzie ze względu na nie doróbki o których pisałem. Ew. dorzucę na dniach screeny jakiegoś detalu :] Dzięki za komentarze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 A ja nie rozumiem, po co się tyle męczyć nad modelem i renderem roweru na tak "drewnianym" osprzęcie ?? :D Ten rower w realu kosztował by pewnie 900 zł, a przecież w tym przypadku ograniczeniem jest jedynie wyobraźnia. Render fajny ale widok jak z super marketu :) proszę o osprzęt z wyższej półki, hydrauliczne hamulce no i conajmniej 9 biegów z tylu, ale bez skalowania koronek bo ta największa juz wygląda jak na łańcuch 3x większy niż ten, który jest założony. A tak to nie mam zastrzeżeń ;] A jeśli brakuje inspiracji to tu coś mogę zasugerować :)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi