EthicallyChallenged Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 Tygodniowy Speedpainting #150 - Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Witajcie w okrągłej, 150 edycji TSP. W tym tygodniu na ostro. Nieważne, czy będzie to gladius, średniowieczna klinga, samurajska katana czy miecz świetlny. Jeden na jednego, czy grupowo. Można nawet temat potraktować mniej dosłownie, powiedzonko ma charakter dość uniwersalny, więc czemu nie chociażby maczuga z krzemieniem? Ostrzyć brzeszczoty i do roboty! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 10.09.2012 23:59 SONDA: 11-13.09.2012
tr3buh Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 JakkaS wszedłem tutaj bo zobaczyłem twój ostatni post, myślałem że na pewno coś wrzuciłeś tak więc na wszelki wypadek przywiązałem sobie szczękę sznurkiem żeby nie opadła.. wchodzę a tu nic nie ma?!! cóż za rozczarowanie :PP a temat ciekawy, można interpretować na różne sposoby
tomzar Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) moja propozycja tym "mieczem" jest jakby technologia miało wyglądać inaczej ale jest tak :D PS: właśnie zauważyłem, że kolo z batem, co stoi w tle, to Miś Barei (na miarę moich możliwości ) Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez tomzar
Sidre Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 hehehe taki zobie z mieczem na imprezce, przepraszam - wrzucam zeby się zmotywować i podmienić.
takashmen Napisano 4 Wrzesień 2012 Napisano 4 Wrzesień 2012 taki na rozgrzewke może pojawi się coś z mieczmi :D
tomzar Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 ok ja podmalowałem to jeszcze + jakies 40 min nie wiem ile wczesniej to robilem ale chyba nie za długo ten obrazek startuje :) "operator półautomatycznej baterii artyleryjskiej śmiertelnie ranny podczas ostrzału artyleryjskiego udaję się na miejsce wiecznego spoczynku w pięknej lśniącej zbroi"
ICE Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Rozjasnij go , odbijajac na nim sporo tej ladnej pustynnej kolorystyki a bedzie o wiele lepiej, bo narazie troche "nie siedzi" w otoczeniu.
tomzar Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 no właśnie postanowiłem to dopracować i zacząłem już wprowadzać zmiany, opuszczę horyzont i trochę gościa zakurze ale to już nie na TSP. dzięki za zwrócenie uwagi :)
ICE Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Oj dawno nie bralem udzialu w TSP, a tym razem sart jest spalony, po 3 dlugich wakacyjnych tygodniach przerwy od tabletu, czy tez jakiegokolwiek tworzenia postanowilem dorzucic cos do kotla TSP. Niestety ta prace wrzucam tak tylko for fun, bo czas na pewno przekroczylem. Takze moj speed poza konkursem.
Gość porrr13 Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Niestety ta prace wrzucam tak tylko for fun, bo czas na pewno przekroczylem. Takze moj speed poza konkursem. Z tego co widzę w 1 poście sesja kończy się 10.09, więc nie ma problemu :P btw, pracka elegancka.
Miłosz3ds Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Ice - kozackie :D porrr13 - chyba raczej chodziło o czas powstawania pracy, tzn że powstawała dłużej niż 1,5h. A nie termin :D
Designer79 Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Niecała godzina wiec może coś jeszcze poskrobie.
COR Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisano 8 Wrzesień 2012 (edytowane) Jako świeżak na forum witam się tutaj od razu maziajem:) [/img] Edytowane 8 Wrzesień 2012 przez COR
JakkaS Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 tr3buh - miło mi, że tak pomyślałeś... i żeby reputację podreperować (choć nie wiem czy udanie) wrzucam pikczera.... 50-pare min. Ku przestrodze Panowie!..... I nie! Nie z autopsji! ;p
takashmen Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 (edytowane) ehhh JakaS.... jeszcze tylko wykończyć pierwszy plan, ale i tak oświetlenie i rozróżnienie planów świtne odemnie jeszcze jeden @EDIT ten bardziej mi leży pod względem dynamiki, ale jest mało czytelny, więc pod głosowanie oddaje pierwszy speed Edytowane 10 Wrzesień 2012 przez takashmen
Rekomendowane odpowiedzi