Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hans Closs - Stawka większa niż śmierć.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Tym, którzy kupili film Hans Kloss - Stawka większa, niż śmierć, (obecnie jest jako dodatek do dwóch tygodników w kioskach), polecam obejrzeć film z komentarzem reżysera. Nie wiem, czy nie 1/3 filmu została stworzona, lub była zmieniana przy pomocy programów 3D. Na przykład sceny na śniegu - były kręcone na trawiastej łące, a śnieg był dodawany w programach 3D. Niestety reżyser nie podaje, w jakich. Efekt w każdym razie jest świetny. A komentarz jest ciekawszy niż sam film :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A tak na marginesie film jest całkiem fajny (dla fanów starego klossa). Bardzo podobała mi się sekwencja w której kloss rozwala wszyskich z działa przeciwlotniczego. Niestety ludzie mocno uprzedzeni od początku nie docenili filmu;)

Napisano

Dzięki chłopaki! Chętnie sprawdzę temat. Trailer nawet zaciekawił. ;)

Edytowane przez floo

Napisano

Warto zobaczyć choćby po to żeby zobaczyć jak Adamczyk idealnie kopiuje starego Karewicza. Po prostu rzeźnik.

Napisano
  • Autor

No i fabuła zakręcona, jak świński ogon. radzę oglądać uważnie. Początkowo w ogóle myślałem, że coś się reżyserowi pomyliło z Klossem, a później okazało się, że wszystko jest precyzyjnie przemyślane :) Dla mnie jeden z lepszych filmów polskich ostatnich lat. Tylko początkowo głupio się ogląda, bo człowiek przyzwyczajony do starego Klossa, a tu nowe twarze :)

Tu jest fajny trailer (który w dodatku lekko wprowadza w błąd, jeśli chodzi o tajemnicę hehehe).

Edytowane przez Ajgor

Napisano

"...Hans Kloss - Stawka większa, niż śmierć, (obecnie jest jako dodatek do dwóch tygodników w kioskach)" Jakie to tygodniki, bo szukam w internecie wiadomości ale na nic nie natrafiłem?

Napisano
  • Autor

Viva i Party (W telewizji reklamują na okrągło). Ale nie wiem, czy warto za nimi ganiać. Gazety kosztują 29.90, a w Empiku film jest złotówkę tańszy :)