Napisano 5 Wrzesień 201212 l Witam. Tym, którzy kupili film Hans Kloss - Stawka większa, niż śmierć, (obecnie jest jako dodatek do dwóch tygodników w kioskach), polecam obejrzeć film z komentarzem reżysera. Nie wiem, czy nie 1/3 filmu została stworzona, lub była zmieniana przy pomocy programów 3D. Na przykład sceny na śniegu - były kręcone na trawiastej łące, a śnieg był dodawany w programach 3D. Niestety reżyser nie podaje, w jakich. Efekt w każdym razie jest świetny. A komentarz jest ciekawszy niż sam film :)
Napisano 5 Wrzesień 201212 l A tak na marginesie film jest całkiem fajny (dla fanów starego klossa). Bardzo podobała mi się sekwencja w której kloss rozwala wszyskich z działa przeciwlotniczego. Niestety ludzie mocno uprzedzeni od początku nie docenili filmu;)
Napisano 5 Wrzesień 201212 l Dzięki chłopaki! Chętnie sprawdzę temat. Trailer nawet zaciekawił. ;) Edytowane 5 Wrzesień 201212 l przez floo
Napisano 5 Wrzesień 201212 l Warto zobaczyć choćby po to żeby zobaczyć jak Adamczyk idealnie kopiuje starego Karewicza. Po prostu rzeźnik.
Napisano 6 Wrzesień 201212 l Autor No i fabuła zakręcona, jak świński ogon. radzę oglądać uważnie. Początkowo w ogóle myślałem, że coś się reżyserowi pomyliło z Klossem, a później okazało się, że wszystko jest precyzyjnie przemyślane :) Dla mnie jeden z lepszych filmów polskich ostatnich lat. Tylko początkowo głupio się ogląda, bo człowiek przyzwyczajony do starego Klossa, a tu nowe twarze :) Tu jest fajny trailer (który w dodatku lekko wprowadza w błąd, jeśli chodzi o tajemnicę hehehe). Edytowane 6 Wrzesień 201212 l przez Ajgor
Napisano 6 Wrzesień 201212 l "...Hans Kloss - Stawka większa, niż śmierć, (obecnie jest jako dodatek do dwóch tygodników w kioskach)" Jakie to tygodniki, bo szukam w internecie wiadomości ale na nic nie natrafiłem?
Napisano 6 Wrzesień 201212 l Autor Viva i Party (W telewizji reklamują na okrągło). Ale nie wiem, czy warto za nimi ganiać. Gazety kosztują 29.90, a w Empiku film jest złotówkę tańszy :)
Napisano 6 Wrzesień 201212 l z tego co się orientuję, to 3D w filmie robiło alienfx (http://alienfx.pl/store/products/display/120). Więc pewnie w Maxie. Ale może ktoś ze studia się wypowie. a dzięki za polecenie filmu. Trzeba w koncu obejrzeć :)
Napisano 7 Wrzesień 201212 l http://alienfx.pl/store/products/display/120 Oglądając ten trailer, miałem wrażenie że to trailer gry komputerowej.