olaf Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 bardzo klimatyczne, duży plus. laska tylko troche z przypadku, ale rozumiem, że pan prezes nalegał :)
wujek_kane Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Klimacik miażdży, wizualnie też super, fajne kontrasty, ciekawe ujęcia. No i rzadko ostatnimi czasy takie rzeczy robi się z aktorami, a nie cg ;] No i motyw muzyczny na końcu z napisami jest super :D
Rotcore Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 ah te emocje... pfu... ich brak... przynajmniej na twarzy kobity... klimat dobry, światło, ruch kamery, kostiumy... najs
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Jest git - kostiumy troche dupowate - widac, ze zostal material rowno przyciety niedawno i postrzepiony. Rekawiczki z materialu w tamtych czasach? Smiem watpic. Ale ogolnie spoko - ciesze sie z kolejnego CoJa i powrotu do westernu.
olaf Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Nezumi a to nie jest skóra? Bo rozumiem, że mówisz o kolesiu. Mi to wygląda na skórę. Pani ma (miałaby w owczesnych czasach) zwykły wyrób dziewiarski.
EthicallyChallenged Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Ja się bardzo cieszę na powrót serii w jedynie słuszne ramy czasowe. W porzednią odsłonę, współczesny western, nawet nie chciało mi sie grać, a dwójka była świetna.
norden Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Montaz denny... Ubisoft, techlandu logosy nie wiem po co sa wplecione w srodek...ze niby to fajne? Bo dla mnie jedynie rozprasza uwage widza od tego co sie dzieje w tle. Dalbym na poczatek lub na koniec i by wystarczylo kazdy i tak wie kto sie interesuje grami co to jest i skad to jest. Pani zachwuje sie dziwnie. Nie wiadomo czy bola ja zeby czy co jej sie dzieje. Zreszta nikt nie patrzy na jej twarz... bo wprzeszkadzaja w tym dwa silikonowe narosla na jej klatce piersiowej...co rowniez rozprasza uwage widza od tego co sie dzieje, bo w koncu to jest o tym kolesiu co stuka monetka w stol bez kurzu. Brakuje mi kurzu w powietrzu i na obiektach duzo rzeczy bardzo ladnie pracowaloby gdyby cyknac to phantomem w lekkim slow motion. Ciuchy zbyt czysto.. tak jak ktos tutaj wyzej pisal... Nezumi. Tyle chyba. Ale pomysl zeby nie robic tego w engine to tez nie wiem czy jest trafione. Niby inaczej i oryginalniej... ale.. no wlasnie ale. Mysle ze warto byloby np przypomniec sobie jaki sukces przyniosl trailer animowany do DEAD ISLAND...
LeninTowarzysz Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Mialem nadzieje, ze na koncu ten cowboy zerwie gorsecik tej pani. Ehh
comander_barnik Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 Początek bałaganiarski ale klimat dobry. Bardzo dobry bo mam słabość do westernu.
Rekomendowane odpowiedzi